Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sháním těsnění pod naklapávací víčko. Ve standartních rozměrech je u požadovaného průměru cca 30-32mm a průřez gumy cca 1-3mm. Potřebuji tak 0,5mm. Kam se obrátit? Běžné prodejny řemenů a těsnění se zatím nechytají, právě díky malému průřezu.

Odesláno

Nejmenší průřez těsnění, co jsem v životě viděl, byl 0,8mm. Pokud to může být, zkus aliepress.com, tam je možné je sehnat.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Sháním těsnění pod naklapávací víčko. 

proč nezvoláš do atelieru Knespl & Majzlík hodinářský ateliér?

Na dělostřílnách 4 162 00 Praha 6

tel.: +420 721 349 689

email: hodinarstvi@knespl.com 

za zeptání nic nedáš ..... možná ti to i pošlou ..... eventuálně můžeš znásilnit s poštou kubsona 

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Copak hodinář v okolí nemá takové těsnění? Proč mám těsnění od 0.3 do 0.9

Já taky Jirka

Odesláno

Copak hodinář v okolí nemá takové těsnění? Proč mám těsnění od 0.3 do 0.9

Já taky Jirka

Páni, to je sice pěkné, že máte, ale neodpovídáte chudákovi na dotaz - ODKUD?

;)

Odesláno (upraveno)

Budete se divit, všichni co je máte, ale nemá.

Bohužel, , ale už vyřešeno.

K+M bez problémů jako vždy.

Edit:

To Valjoux

Kdyby byli všichni jako ty, nebo K+M, to by se nám to žilo..to by se to opravovalo, repasovalo, renovovalo

Tady na dálném východě- bída a bída

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Neříkej že ve Zlíně není hodinář co nemá takovéto základní součástky. Je sice pravda že od mého pracoviště není další hodinář na vzdálenost 13- 30 km na různé směry.

A to že neporadím kde sehnat není nezájem, ale proč platit 5 těsnění + 130 za dobírku.

Odesláno

Neříkej že ve Zlíně není hodinář co nemá takovéto základní součástky. Je sice pravda že od mého pracoviště není další hodinář na vzdálenost 13- 30 km na různé směry.A to že neporadím kde sehnat není nezájem, ale proč platit 5 těsnění + 130 za dobírku.

To je na dýl... fakt není. Požadoval sem výměnu při čištění a bezvýsledně. Osratní spíš baterk?ři.

Nechceš se k nám do teplých končin nastěhovat?

• po měsících...
Odesláno

Pánové, sice je to asi ostuda že něco takovýho nevim, ale já vlastně nikdy neměl žádný hodinky tak dlouho, že bych musel řešit servis:)

Nicméně.. jak je to s tím přetěsněním u dražších hodinek se šroubovací korunkou (furt obyč Eta), typu Bondovky, Steelfishe, nějaký basic IWC? Lze to dát ke každýmu lepšímu hodináři typu mechana, pana Frýdla a podobně? Tedy, to těsnění je řekněme standardní, případně snadno upravitelná věc, nebo je výrazně lepší řešit to nějakym origo servisem?

Odesláno (upraveno)

Jo, měl jsem na mysli jen to těsnění, bez servisu... ono dýnko si myslim že asi neni problém, ale nebyl jsem si jist, jak třeba s korunkou.

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...