Marty35 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Určitě jo. Nedávno jsem je na nějaké slečně viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 ...jj, stopro existujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Mimochodem Wildcat uz asi neexistuje, ze?Před rokem či dvěma jsem je kupoval ale prodejna co byla ve Futuru v Ova zmizela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Klasika http://www.his.cz/men_english/storefinder.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Ja mam problem vybrat rozumny strih, bud jsou to obri roury nebo elastaky.V podstate nosim levne srajdy z House, PullandBear, Reserved a neni to ono. Od Levi mam 511 a taky to neni ono.U Levi si nejsem schopen vybrat, v CR maji kulove...511 mam a maji strasne nizky pas a 501 maji zas pas moc vysoky, ale hlavne hodne sirkove nohavice od kolen dolu. o verzi 501 CT v Ostrave jeste ani neslyseli. Presivat u krejcove se mi to nechce.Na netu dost chvali Nudie jeans....strihy vypadaji zajimaveji nez Levis, s cenama uz to tak slavne neni...mate nekdo zkusenosti...stoji to za ty prachy? Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 http://www.actual-fashion.cz/panske-kalhoty-mansestr_kopie-753_kopie-556 daybreak jsou české rifle, nosil jsem jedny před léty ke spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Takhle to dopadá u mě a je to fuk jestli to jsou kalhoty za 3000,- nebo něco za litr ...skončí na sekání trávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jel jsem do Van Graafu pro Brax, Cardin nebo Gardeur, jiný značky mi nesedí. Jediný co jsem chtěl byla šedá barva. Ani prd. Nejsou velikosti... žebrota. Asi sjedu do Drážďan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Takhle to dopadá u mě a je to fuk jestli to jsou kalhoty za 3000,- nebo něco za litr ...skončí na sekání trávy se nediv, když máš takovou p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jediny z koho mam p...l jsi tady ty Toljo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Nedelaji idiota jen z tebe ale ze vsech co daji za rifle 2500 a stejne vydzi stejne jako za 500-800kc co vlezu do obchodu NEW YORK nebo jine tak nemam problem koupi rifle do 500 :-) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jediny z koho mam p...l jsi tady ty Toljo.... to ti jako narostla ze mě? Nedelaji idiota jen z tebe ale ze vsech co daji za rifle 2500 a stejne vydzi stejne jako za 500-800kc co vlezu do obchodu NEW YORK nebo jine tak nemam problem koupi rifle do 500 :-) tak takhle to tedy je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 to ti jako narostla ze mě? tak takhle to tedy jeJo jo jo tak to teda je :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak hodinky za 1000,- a za 1000000,- taky ukazují čas stejně, to z nás taky asi dělají blbce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak hodinky za 1000,- a za 1000000,- taky ukazují čas stejně, to z nás taky asi dělají blbce....Tak srovnavat vyrobu hodinek a usiti rifli to snad ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak srovnavat vyrobu hodinek a usiti rifli to snad ani nejde proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 efreeti : Skus Levis 508 neni su siroke ani slim take nieco medzi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak srovnavat vyrobu hodinek a usiti rifli to snad ani nejdeTak jinak, najíst se můžu bramborem i svíčkovou (a budu mít plný žaludek), dojet z bodu A do B můžu Trabantem i Mercedesem, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 LEVI´S dobre sa dajú objednať tu : http://www.jeansshop.com/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se