tmoris Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Cetl jsem, ze Panerai ukoncuje produkci 372 s plexi (potazmo 422, nebo to se dela jen se safirem?). Vite o tom nekdo neco, nebo kachna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) http://www.network54.com/Forum/353391/message/1452616280/New+Batch+of+Pam+605+and+372+are+Sapphire+Crystal tl:drMr. Guissepe explained to me that the newer "R" series 605 and 372 are indeed Sapphire Crystal. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Na rozdíl od náhrady "LUMINOR" sendvičů sprostým potiskem mi zmiňovaná "tichá náhrada plexi safírem" (u hodinek za 200k+) přijde spíš jako ostudně dlouho odkládaný krok správným směrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 To plexi bylo super, odkaz na minulost jako u Moonwatch. Jaka ostuda? U absence sendvice je to něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Mě to třeba přijde škoda, ten plast je echt vintage věc stejně jako na Polarisech, Moonech a jiných hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Jako odkaz na minulost je to sice fajn - jenže vzhledem k materiálovým parametrům plexiskla (UV degradace, mikrotrhliny = nižší WR a častější potřeba kontrol) je to u "ikonických potápek" prodávaných coby "funkční moderní retro" (a ne "věrná eplika veterána") IMHO přežitek. Fotku safírových 372 jsem zatím neviděl - ale jestli za ty prachy ze safíru zvládli původní tvar vystihnout natolik že materiál diskutéři poznali teprve poklepem, nemuselo by to být do budoucna marné. Milovníci "krutopřísných vintážek" už svoje plasťáky beztak dávno mají - a protože "safírovým upgradem" minimálně mezi nimi samotnými tímto jejich hodnota vzroste, svým způsobem vydělají jeho fandové i odpůrci... PS: Plexi mi přijde "přiměřené" na 5 let starých celoplastových Suunto Core za 4 litry - v případě zatečení je prostě vyhodím... Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 422 měly narozdíl od 372 safír vždycky (při stejném tvaru jak skla tak pouzdra). Takže kdo chtěl safír na 372, tak se plast vyměnit dal. Ale ten plast není vůbec blbý a po počátečních obavách jsem s ním spokojený a neměnil bych ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 to bych chtel videt prave vedle sebe ty 422 se safirem a 372 s plexi, abych si udelal vlastni nazor. ale to se mi asi v praze nepostesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Plexi na Pamech umí krásně stárnout. Je to škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Asi nejsem dostatečně romantickej Paneraista - ale na vintage Radiomirech výše vidím jen hnusně rozpraskané=nefunkční plexisklo a ne krásu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 jsou tady na chmagu nejaky 422? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 423 tady tuším jsou : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60732-pam-423-milano/?hl=panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 to bych chtel videt prave vedle sebe ty 422 se safirem a 372 s plexi, abych si udelal vlastni nazor. ale to se mi asi v praze nepostesti Wagner. Vídeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 2tmoris: Na internetu se povaluje dost obrázků, ale některé kousky je určitě lepší zážitek porovnávat "na vlastní bulvy"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Plast ma rozhodne sve kouzlo, safir je praktictejsi. Je dobre, pokud ma clovek na vyber, jeste lepsi mit ve sbirce oba druhy. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 2tmoris: Na internetu se povaluje dost obrázků, ale některé kousky je určitě lepší zážitek porovnávat "na vlastní bulvy"... skvely post, diky. tahne me to k tem 422, uz vim, za dokonceni ceho bych si je mohl nadelit (pokud se rozhodnu pro ne, ve hre jsou i SDc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Ty se teda umíš motivovat Edit: Když na to tak koukám, tak bych ty 372 aji ponosil... Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 372 su pre mna naj....(teda este fiddy), ale puzdro, cifernik, rucicky,plexi proste vsetko. Tato info, ze menia plexi za zafir je pre mna smutna. Asi pustim 312 a dalsie veci co mam na vrtici a pojdem do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Na Facebook fóru Paneristi jsem zase četl o tom, že nějaký AD z Emirátů tu zprávu zase vyvrátil, tak já nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Nenahradí osazením plexi Gross dočasně novinka ze SINN 2016 stávající 372 ? http://www.paneraicentral.com/sihh-2016-panerai-pam663-luminor-1950-3-day-acciaio/ Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se