uns Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Dnes som narazil pri surfovaní na nete na tieto stránky : http://www.hirschuhren.com/cgi-bin/iboshop.cgi?index Poznáte niektu túto značku? Vzhľadom k cenám na mňa vobec neposobí doveryhodne. Nejaké foto:
J.F. Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Čína s čínskými strojky za čínské ceny a pár kusu s ETOU za evropské ceny.
koblih69 Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 J.F. napsal: Čína s čínskými strojky za čínské ceny a pár kusu s ETOU za evropské ceny. Nedávno prolítly jedny přes Aukro, nevypadaly zle, ale bohužel kombinace quartz a pouzdra v chromu byla vražedná...
uns Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2007 J.F. napsal: Čína s čínskými strojky za čínské ceny a pár kusu s ETOU za evropské ceny. jj. dalo sa to čakať.
Andreas Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 není to jen taková krabička, která se přidává k Hirsch řemínkům? :-)
Vrba Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 podívej se taky na německý ebay (ebay.de) a zadej rovnou Hirsch - je jich tam obvykle několik desítek, ale jen (tuším že) nejvýš 3 typy; občas se tam vyskytují jakési "prototypy" bez možnosti opravy z Rakouska. Nemyslím že kvalita je špičková, spíš nic moc, ale vzhledově celkem ujdou (ty prototypy). Chtěl jsem do nich jít, když jsem potřeboval "pracovní" hodinky (na chatu, se psem do parku, na pivo apod.) aby nestály moc... Nakonec mne zklidnil právě ten malý výběr druhů-typů.
Vrba Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 Hirsch hodinky - jak sami píší "Abverkaufsmodell aus unserer Musterkollektion", bez možnosti náhradních dílů, kalibr neznámý (stejně jako výrobce), cena 7 nebo 10 ?, poštovné do ČR 12 ? (pojištěná zásilka) - tak snad jen pro zajímavost p.s. ty poslední (červený), no to je síla...
Johnnies Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Ahoj, já jsem je kontaktoval, protože mi přišlo vtipné mít hodinky s vlastním příjmením na ciferníku. Některé se mi docela líbili tak jsem kontaktoval jejich centrálu ve Villachu s dotazy na původ těch hodinek.Trvalo to 3 maily, ale odpověď jsem nakonec dostal - Čínské strojky, výroba tamtéž. Zajímavé je, že přesto, že oni uvádí spojitost s Hirsch, výrobcem řemínků, ten se k nim nehlásí ani na konkrétní dotaz.
kubson Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Johnnies napsal: Zajímavé je, že přesto, že oni uvádí spojitost s Hirsch, výrobcem řemínků, ten se k nim nehlásí ani na konkrétní dotaz. to bude asi tím že jako výrobce řemenů se ke své produkci v číně moc hrdě nehlásí
Johnnies Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Já si spíš myslím, že jde o dvě rozdílné společnosti.Almohu se mýlit. Je to velmi běžné jméno v německy mluvících zemích.
Pepino65 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Johnnies napsal: Já si spíš myslím, že jde o dvě rozdílné společnosti.Almohu se mýlit. Je to velmi běžné jméno v německy mluvících zemích. Hirsch v německy mluvících zemích běžné jméno? No to jsem z toho JELEN.
Jafurak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Davam sem jedny Hirsch, vyrobene ako suvenyr pre zn. HYUNDAI.Su to slusne hodinky s dobrym, velkym cifernikom, ktory sa dobre cita.Momentalne ich denne nosim a vidim na ne aj bez okuliarov .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se