Snow Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) SIHH 2016 - Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Gyrotourbillon Bude to tak, jak píší na počátku článku, 100% se jedná o jeden z vrcholů výstavy SIHH-2016. Nebal bych se říct, že je t vrchol nejvyšší . Bohužel videa nejdou stáhnout, jsou výhradně majetkem watch-insideru a jiná jsem bohužel nenašel. Patrně jsem špatný pátrač, gyrotourbillon od JLC jsem našel z roku 2008, takže nic. zdroj - http://www.watch-insider.com/news/sihh-2016-jaeger-lecoultre-reverso-tribute-gyrotourbillon/ Edit - pokud umí někdo stáhnout videa z tohoto odkazu, tak ať tak, prosím, učiní. Díky. Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 To by mě teda na ruce vůbec nevadilo. To je pecka,ze všech pecek nejpeckovitější. :-) Moji oblíbenci prostě umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nechci jít nijak proti proudu, ale ta víc vyrejpaná strana to s toho vrcholu shazuje - přijde mi taková banální a ani se k tomu art deco stylu moc nehodí ...... Ta druhá to vynahrazuje, je vrcholová a nádherná, to bez diskuzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Škoda toho vyhryznutýho cifru. Měli to perpetum mobile udělat menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Jako šperk povedený (záměrně nekomentuji vnitřnosti), ale na ruku (a to nejen kvůli ceně) bych si je asi nedal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se