lib Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Dětskej tábor... Noční ZáhulJsme tady správně na Chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Nekdo ty dorostence hlidat musi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Včera jsem prodal seika, měli datum i den ..... bylo to včera? Co je dnes za den? Aha, můžu mobil, to je vopruz. Musím si koupil nový seika a musí mít datum i den. Třeba zase monstra. Nebo jiné? Sorry, jsem unavenej. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Hele, pošli tohle vlákno do Seika, jako že nechceš day date ani day, a že tu máš obrovskou podporu, nebo tu hrůzu už zamkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Riesit Toto u najmodifikovanejsej znacky kde si cloveka moze cokolvek dat pomenit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Treba prelepit leukoplastom a nebude ani date a ani day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ja keby som si zobral do prace hodinky bez datumovky tak budu vsetky vizity zapisane zo vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 A co takový tourbillon - nepraktický, u běžného hodináře v nákupním centru Ti hodinky neopraví a přesto to tam ti wolové výrobci cpou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tohle téma se vyčerpalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Už to někdo zamkněte, pls... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) A co takový tourbillon - nepraktický, u běžného hodináře v nákupním centru Ti hodinky neopraví a přesto to tam ti wolové výrobci cpou. Necpou, hodinky bez tourbillionu není problém sehnat, na rozdíl od nových Seiko bez data. Upraveno 3. května 2016 uživatelem aprofil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Ehhh...tak já nevím....tak je třeba nekupuj...těžko radit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Ehhh...tak já nevím....tak je třeba nekupuj...těžko radit... Wizzi, hlavne se nezapradat s mistnim trollem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Když už je řeč o datumovce... Mají hodinky prodávané na skywatches nebo creationwatches označení dne v týdnu v angličtině? Nerad bych něco objednal a pak tam měl jen např. japonštinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Z CW ano, u japonských modelů je tam ENG + Japan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 AJ je vždy, druhý jazyk může být kde co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Když už je řeč o datumovce... Mají hodinky prodávané na skywatches nebo creationwatches označení dne v týdnu v angličtině? Nerad bych něco objednal a pak tam měl jen např. japonštinu. Na mých SKX007J mám angličtinu a druhá možnost je I, II, III, IIII, V, modrý obdélník, červený obdélník. Snad si ten čtvrtek pamatuji správně... Ani jsem si nemyslel, že do tohoto vláknu budu mít co přispět, aniž bych u toho musel moc žasnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Já měl i arabštinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Díky, pánové. To jsem chtěl vědět. U většiny modelů nemají napsaného nic, ale narazil jsem na jedny hodinky na SW a tam mají přímo uvedeno: Day Language: English/Arabic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Tak teď přemýšlím, jestli jsem tu hodinu čtení tohoto ,, něčeho" nemohl strávit nějakým lepším způsobem Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se