Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Včera jsem prodal seika, měli datum i den ..... bylo to včera? Co je dnes za den? Aha, můžu mobil, to je vopruz. Musím si koupil nový seika a musí mít datum i den. Třeba zase monstra. Nebo jiné? Sorry, jsem unavenej.

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno

Riesit Toto u najmodifikovanejsej znacky kde si cloveka moze cokolvek dat pomenit...f20af3628ec51689c35cf70d06319673.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja keby som si zobral do prace hodinky bez datumovky tak budu vsetky vizity zapisane zo vcera :D

Odesláno

A co takový tourbillon - nepraktický, u běžného hodináře v nákupním centru Ti hodinky neopraví a přesto to tam ti wolové výrobci cpou.

Odesláno (upraveno)

A co takový tourbillon - nepraktický, u běžného hodináře v nákupním centru Ti hodinky neopraví a přesto to tam ti wolové výrobci cpou.

Necpou, hodinky bez tourbillionu není problém sehnat, na rozdíl od nových Seiko bez data.

Upraveno uživatelem aprofil
Odesláno

Když už je řeč o datumovce... 

Mají hodinky prodávané na skywatches nebo creationwatches označení dne v týdnu v angličtině? Nerad bych něco objednal a pak tam měl jen např. japonštinu.

Odesláno

Když už je řeč o datumovce... 

Mají hodinky prodávané na skywatches nebo creationwatches označení dne v týdnu v angličtině? Nerad bych něco objednal a pak tam měl jen např. japonštinu.

Na mých SKX007J mám angličtinu a druhá možnost je I, II, III, IIII, V, modrý obdélník, červený obdélník. Snad si ten čtvrtek pamatuji správně...

Ani jsem si nemyslel, že do tohoto vláknu budu mít co přispět, aniž bych u toho musel moc žasnout :-)

Odesláno

Díky, pánové. To jsem chtěl vědět. U většiny modelů nemají napsaného nic, ale narazil jsem na jedny hodinky na SW a tam mají přímo uvedeno: Day Language: English/Arabic

Odesláno

Tak teď přemýšlím, jestli jsem tu hodinu čtení tohoto ,, něčeho" nemohl strávit nějakým lepším způsobem :D

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...