IzTaPa Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 prave proto jsem psal, ze by mělo smysl mit nejakou galerii v ramci fora - když to fotky pujdou do vlakna, dopadne to zhruba stejne jako vyber fotek do kalendare, kde při tom velkem množství stranek, je navigace skoro nadlidsky úkol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Mna tie extra super fotky pravdupovediac seru. Okrem toho, ze je ich plny internet, znacne skreluju samotne vnimanie hodiniek. Namotas sa na hodinky podla skvelych fotiek a ked pride postak a ty rozbalis balik a nastane Aliexpress efekt. Sklamanie a davas svoj inzerat, ze nepreskocila iskra. Vlakno kde by bol nejaky postup ako vyrobit top fotku by som ocenil. Pribeh, praca a postup ako vznikla ta a ta fotka mi pride uzitocnejsia, ako sekundove kochanie sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 People, v princípe s tebou súhlasím a mám podobný problém. Ale efekt superfotiek vnímam až na úrovni produktových fotiek výrobcov. Buď sú to rendre, alebo naozaj ťažké hodiny v grafickom editore. Nemyslím si, že na fóre sa vyskytuje až táto kategória fotiek. Kto nepozná, tak napríklad:https://www.youtube.com/watch?v=VOD-88SNDCA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Neříkám že je to nějaká super fotka, ale vlákno o focení a fotka žádná... Tak alespoň takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Já bych to zbytečně nekomplikoval. Povolil bych přispívat pouze uživatelům Sedlin, IzTapa, mrakodrap, McStinger, mmako, Vít a spiderer a je to vyřešené. Na ostatní fotogalerie se tu stejně nedá moc koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Já bych to zbytečně nekomplikoval. Povolil bych přispívat pouze uživatelům Sedlin, IzTapa, mrakodrap, McStinger, mmako, Vít a spiderer a je to vyřešené. Na ostatní fotogalerie se tu stejně nedá moc koukat... tvl! a co gougy? chudák:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ajo, na toho jsem zapomněl, tak ten tež, ale už stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Je to aspoň abecedne radené, alebo od najlepšieho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Od nejváženějších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) No výborne, ja tam chýbam. Chronomag bol môj posledný ostrov fotografickej nádeje v šedivom živote a ešte aj tam nepatrím...všetko je stratené bééé...toto si chcel Bells, toto? Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 No výborne, ja tam chýbam. Chronomag bol môj posledný ostrov fotografickej nádeje v šedivom živote a ešte aj tam nepatrím...všetko je stratené bééé...toto si chcel Bells, toto? já si šel nalít na žal a teď už to po opravách kolegů asi nesmím vypít... :/ Krutej svět, škoda, že nevyšel zákaz všech těch internetů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Osobně bych klidně zahlasoval za vlákno "jak fotit hodinky"...Spíš to pojmout obecněji: jaký by mělo bejt světloco je a jak přistupovat ke kompoziciže oříznout formátem 5% hodinek (včetně řemenu) , když to není ku prospěchu snímku je brutalitaco je clona a proč ji používatproč je důležitý postprocessingapod. Hromada lidí tady totiž fotí a evidentně fotí rádi, dokonce si k tomu pořídili i lepší nástroje, ale jejich kvalita výstupu by mohla být zásadně jinde, jen kdyby věděli, jak už před stiskem spouště k tomu focení přistoupit. A stejně jako ve vláknu "jak fotit makro", kde se te´d už návody neobjevují, ale spíš výstupy členů, na který se více či méně dá uspokojivě koukat, mohly by se v podobným vlánu s návody "jak" časem taky objevovat pěkný fotkyTohle je dobrej napad a primlouvam se za nej, protoze presne tohle bych potreboval. Nejakou teorii k tomu a pak zkouset a cvicit a nechat si poradit, co bylo spatne a jak to priste udelat lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Poslyš, Bellsi, jen tak pro zajímavost - vážně bylo tvým úmyslem založit vlákno, které se bude věnovat především technicky dokonalým fotkám, jejich hodnocení, rozboru a fotoškole (náhodou pěkná myšlenka) nebo jsi to původně myslel spíš stylem "Jaká fotka na m? hodně zapůsobila?" Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 People, v princípe s tebou súhlasím a mám podobný problém. Ale efekt superfotiek vnímam až na úrovni produktových fotiek výrobcov. Buď sú to rendre, alebo naozaj ťažké hodiny v grafickom editore. Nemyslím si, že na fóre sa vyskytuje až táto kategória fotiek. Kto nepozná, tak napríklad: Asi profesionalni prace, ale kdyz to vidim, tak mi je z toho spíš nejak smutno.... Furt me to jen utvrzuje v tom, ze dneska uz nemuzes verit nicemu... Nezelenejsi jablko a nejruzovejsi sunka byva ta nejvic chemicky vyhnana... Nejhezci holka push upnuta neli rovnou dofouknuta.. A nejhezci fotka nakonec cela domalovana.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Poslyš, Bellsi, jen tak pro zajímavost - vážně bylo tvým úmyslem založit vlákno, které se bude věnovat především technicky dokonalým fotkám, jejich hodnocení, rozboru a fotoškole (náhodou pěkná myšlenka) nebo jsi to původně myslel spíš stylem "Jaká fotka na m? hodně zapůsobila?"Me ani neslo o technicky dokonale fotky, ale o fotky ktere necim zaujmou a stoji za to, at uz je to jen dobre zachycena momentka, nebo i technicky dokonala fotka, slo mi o urcite kouzlo, ktere nektere fotky maji at uz je to dokonalosti, scenou, nebo necim jinym. Ovsem libi se mi napad Sedlina a jsem rad, ze alespon k tomu toto vlakno poslouzi, pokud misyo nej vznikne nejaka "fotoskola" protoze tu bych sam potreboval, ja vsechno dohanim v PS, ale tam taky neumim vse, takze ne vsechno dokazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se