bobi Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 (upraveno) čas 2:47Pro toho kdo to nezná super manuálek Upraveno 27. května 2016 uživatelem bobi
huhulak Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 ahoj kluci, chci se zeptat, pise se, ze ta keramicka luneta je prakticky neznicitelna... je to opravdu tak? nekdo, kdo ty hodinky mate dele... ja mam seika s plechovou lunetou a ta uz po roce dostala docela zabrat a je to na ni videt
lloffass Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Zatím je nemám tak dlouho a hlavně zatím nedostaly - aspoň co si pamatuji - žádnou větší ránu. Ale žena má celokeramické RADO, nosí je téměř pořád už osmý rok a jsou jako nové. A párkrát už s nima i slušně někde klepla, takže i ta křehkost se nejeví tak hrozná.
bobi Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Já mám SMPc přes rok a když tady je řeč o té keramické lunetě,tak jsem na to schválně hned juknul přes lupu.Můžu s klidem napsat,že luneta je stále jako nová - netknutá
Liqid Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Poškozenou keramickou lunetu jsem ještě neviděl, ale pouzdra to občas schytají slušně
prischera Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Za dva roky intezivniho pouzivani je pouzdro poskrabany, vnejsi AR nese par lehkych stop a luneta je jak nova. A to dostala par primych zasahu.
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Ty jo, takového neštěstí ://
rekib1 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 ....jak to tak vidím,pouzdro z keramiky není nejlepší volba, zlatá ocel!!.. Jinak o SMP začínám v černé barvě uvažovat,musí být neskutečně pohodlné!!
Patrik Trinh Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Super recenze, za mě palec nahoru
Lvcas Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Veľmi dobre spracovana recenzia. Seamaster Diver 300 sú pre mna jedny z najzaujimavejsich hodiniek, idealne k plavkam a neuskodia ani pod koselou. Klasika za dobrý peniaz.
xcmaniax Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 No, díky za UP:-)) Zase mi to připomnělo jak dlouho už jsem na fóru a to zdaleka nebyl začátek:-) Seamastery už dávno nemám, ale rád na ně vzpomínám.
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Mam ted tyhle hodinky na zapujcku, na fotkach jsou paradni, ale na ruce mi neco chybi- povestna jiskra nepreskocila, neni to ta laska na prvni pohled. Asi to nejsou hodinky pro me. Skoda.Jinak jim neni co vytknout.
OWG Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Nádherná recenze, jde vidět že pro hodinky mas cit. Fotky se mi také líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se