Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

ahoj kluci, chci se zeptat, pise se, ze ta keramicka luneta je prakticky neznicitelna... je to opravdu tak? nekdo, kdo ty hodinky mate dele... ja mam seika s plechovou lunetou a ta uz po roce dostala docela zabrat a je to na ni videt

Odesláno

Zatím je nemám tak dlouho a hlavně zatím nedostaly - aspoň co si pamatuji - žádnou větší ránu. Ale žena má celokeramické RADO, nosí je téměř pořád už osmý rok a jsou jako nové. A párkrát už s nima i slušně někde klepla, takže i ta křehkost se nejeví tak hrozná.

Odesláno

Já mám SMPc přes rok a když tady je řeč o té keramické lunetě,tak jsem na to schválně hned juknul přes lupu.Můžu s klidem napsat,že luneta je stále jako nová - netknutá ;)

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

....jak to tak vidím,pouzdro z keramiky není nejlepší volba, zlatá ocel!!.. Jinak o SMP začínám v černé barvě uvažovat,musí být neskutečně pohodlné!!

• Po roku...
Odesláno

Veľmi dobre spracovana recenzia. Seamaster Diver 300 sú pre mna jedny z najzaujimavejsich hodiniek, idealne k plavkam a neuskodia ani pod koselou. Klasika za dobrý peniaz. 

Odesláno

No, díky za UP:-)) Zase mi to připomnělo jak dlouho už jsem na fóru a to zdaleka nebyl začátek:-) Seamastery už dávno nemám, ale rád na ně vzpomínám.

Odesláno

Mam ted tyhle hodinky na zapujcku, na fotkach jsou paradni, ale na ruce mi neco chybi- povestna jiskra nepreskocila, neni to ta laska na prvni pohled. Asi to nejsou hodinky pro me. Skoda.

Jinak jim neni co vytknout.

• po měsících...
Odesláno

Nádherná recenze, jde vidět že pro hodinky mas cit. Fotky se mi také líbí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...