Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou jsem při brouzdání narazil na dámský model symg39

SYMG39J1-1.jpg

a řekl bych, že jsou docela vydařené.

Já asi manželku neukecám aby vyměnila svoje Casia, ale třeba se někomu z Vás jako tip na dárek můžou hodit...

Odesláno (upraveno)
pani, nejaka linka kde by sa dali zakupit? akurat zhanam nieco podobne pre priatelku :)

na ebay v tuto chvíli buyitnow za nějakých $75+$15 poštovné (sice tam má jen do německa a UK, ale počítám, že by to neměl být problém)

tady na ebay

a má je tam i moc pěkně nafocené, průměr 26 mm

ten link od lolohh je velmi podobný pánský model SNKE01 37mm

Upraveno uživatelem DadB
Odesláno
na ebay v tuto chvíli buyitnow za nějakých $75+$15 poštovné (sice tam má jen do německa a UK, ale počítám, že by to neměl být problém)

tady na ebay

a má je tam i moc pěkně nafocené, průměr 26 mm

ten link od lolohh je velmi podobný pánský model SNKE01 37mm

Pěkné, pěkné.

Mám ten pánský model a jsou to moc pěkné hodinky, rozhodně nevypadají "poor".

Odesláno (upraveno)
Pěkné, pěkné.

Mám ten pánský model a jsou to moc pěkné hodinky, rozhodně nevypadají "poor".

Ajajaj, teď jste mi nasadili brouka do hlavy. Vypadají super, včetně tahu a ta cena :crying_anim02: Už mám pod stromeček uchystané dvoje ne úplně běžné Primky, ale obávám se, aby neskončili stejně jako dnes nadělené NOSy - ty jsou na denní nošení moc vzácné a krásné, šup s nimi do šuplíku a jen občas vytáhnout na pokochání se. :helpsmilie:

Upraveno uživatelem rentier
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Vyuzijem toto vlakno

Zhanam lepsi/detailnejsi obrazok tychto hodiniek Seiko SUAD13. Asi som zle hladal ale vsetky obrazky su na jedno kopyto. Potreboval by som detail ciferniku. Dopredu dakujem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Vyuzijem toto vlakno

Zhanam lepsi/detailnejsi obrazok tychto hodiniek Seiko SUAD13. Asi som zle hladal ale vsetky obrazky su na jedno kopyto. Potreboval by som detail ciferniku. Dopredu dakujem.

Viděl jsem je naživo za výlohou. Mám z nich dojem, že vždy vycházejí z pánského modelu, takže ty ciferníky by neměly být odlišné. Také se mi tyto hodinky líbí a pokud mají manželé stejné hodinky ve svých velikostech, tak je to docela zajímavé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...