HondzaX Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Alpina Horological Smartwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 krásné fotky, ty Omegy jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Souhlas, ty Omegy jsou parádní, ještě vyretušovat ten odlesk na spodní nožce a bylo by to dokonalé.Nedávno jsem koukal znovu na Spectre, tak jsem si je připomněl i tam a pak ty tady, stejně jsou skvělé, ze začátku mě až tak nebrali, ale líbí se mi čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 krásné fotky, ty Omegy jsou super Souhlas, ty Omegy jsou parádní, ještě vyretušovat ten odlesk na spodní nožce a bylo by to dokonalé.Nedávno jsem koukal znovu na Spectre, tak jsem si je připomněl i tam a pak ty tady, stejně jsou skvělé, ze začátku mě až tak nebrali, ale líbí se mi čím dál víc. Kluci, díky moc! ty hodinky jsou vážně super. Ještě jsem okukoval i tu modrou variantu, jenže ta je (díky platině) cenově jinde. Bellsi, díky za upozornění na ten odlesk (skoro se až stydím): Je teda fakt, že s tou nožičkou jsem si vážně mohl pohrát. Příště budu pečlivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Hamilton Pan Europ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Klokers - něco, co má nápad a koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 To je nejaky logaritmicky pravitko ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Spravny postreh, Petre. :-) Logaritmicke pravitko bylo tvurcum predlohou a inspiraci k vytvoreni tohoto kousku. Jinak ales skutecne to jsou hodinky ;-) Upraveno 31. října 2016 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Stowa Flieger Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Ta posledni fotka je paradnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Díky moc Tano! Přidávám jednu logaritmickou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Ty Klokersky jsou dobrý, kdysi jakou malej kluk jsem měl něco na ten způsob akorát bez vteřinovky. Byl jsem ve škole neskutečnej frajer a fotky taky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Logaritmicka: foto super, jen nevim jak bych se orientoval v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ty Klokersky jsou dobrý, kdysi jakou malej kluk jsem měl něco na ten způsob akorát bez vteřinovky. Byl jsem ve škole neskutečnej frajer a fotky taky parádníDiky! Ten koncept je hodne povedeny. Inspirovali se logaritmickym pravitkem a kdyz to clovek porovna s predlohou, tak se jim to vazne povedlo. Navic pritom zachovali smysl a ucel hodinek ;-) Tedy funkcnost v zadnem pripade nebyla podrizena designu. Coz nebyva vzdy pravidlem. Logaritmicka: foto super, jen nevim jak bych se orientoval v tom.Diky, tano. Te orientace se neni treba bat. Vazne to maji dobre vymyslene. hrozně jednoduché. Cas se odecita opravdu snadno. Na ciferníku jsou 3 nezávislé kotouče. Vnější ukazuje hodiny, prostřední minuty a vnitřní pak vteřiny. Přesný čas lze pak odečíst pohledem na "dvanáctou hodinu" kde je lupa s červenou čarou, ktera ukazuje presny cas.Pro uplnost pripojuji ofiko animaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tak animace nějak nefunguje, koukám. Proto postuji znova a tentokrát s funkčním gifem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Tak jsem se na ně musel už konečně podívat zblízka ;-) Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 HondzaX: a? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tano: za mne super. Byl jsem prijemne překvapen. Dobre zpracování, idealní velikost pouzdra, ktere skvele sedí na (mé) ruce a čitelný cifernik. Verze se kterou jsem mel čest je na koženém řemenu s trnovou sponou. Fajn detail je i kožený podklad spony. Rozhodně na mne zanechaly jen ty pozitivni dojmy. Rád bych ještě vyzkoušel (myslím na nějaké delší nošení) jak se nosí na tom jejich pověstmi opředeném tahu. Dovedu si je představit jako hodinky tvořící stálou součást me sbírky :-)Na každodenní nošení k jeansům nebo proste jen tak ven, mi přijdou jako dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se