pan socka Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Objevil jsem celkem zajímavé ruské hodinky, které nejsou kýčovitě přeplácané, na cifeníku není letadlo, ani rudá hvězda a není to kopie kdoví čeho. Pojot kalibr a azbuka na číselníku samozřejmostí, tak jak to má u správných ruských hodinek být. U prvního modelu je zajímavé provedení sekundové ručky, to jsem ještě nikde neviděl. V Čechách není ani jeden model v prodeji, záruku na zboží koupení jinde neuznávají jak jsem dnes zjistil, škoda.
afrikab Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 31 kamenu. Co to je za strojek?
pan socka Odesláno 2. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 31 kamenu. Co to je za strojek? Měl by to být Vostok (Poljot?) 2416, ale kdo ví co tam do toho montují.
B.F.G. Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Ty první jsou velice vypečené, provedení jsem už viděl u poněkud honosnějších firem. Dalo by se dovela dobře využít u leteckých hodinek, ručička by mohla vypadat jako vrtule.
a111 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Cena 6000 je poměrně příznivá + poštovné = mám brouka v hlavě.
jas361 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Já mám zálusk na tyhle Vostoky Military Amphibian, strojek 2416B, 200m takže potápky, je to z ruska a cena do 2000kč.y
giptrick Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Já mám zálusk na tyhle Vostoky Military Amphibian, strojek 2416B, 200m takže potápky, je to z ruska a cena do 2000kč.y Jsi odhalen, děláš s hodinkami tajnosti a já to nakonec musím zjistit tady Jsou ale šikovné. Ty první nahoře ale hezčí
mars65 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Jsi odhalen, děláš s hodinkami tajnosti a já to nakonec musím zjistit tady Jsou ale šikovné. Ty první nahoře ale hezčí Jen bych prosím trochu poopravil, Rusové všechna cizí slova přepisují do azbuky foneticky, je to AMPHIBIA!
jas361 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Jen bych prosím trochu poopravil, Rusové všechna cizí slova přepisují do azbuky foneticky, je to AMPHIBIA! Je to možné jen jsem napsal to, co už bylo napsáno: Vostok Russian Military AMPHIBIAN wrist watch ( Factory number # 2416-420334-22 )
jas361 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Jsi odhalen, děláš s hodinkami tajnosti a já to nakonec musím zjistit tady Jsou ale šikovné. Ty první nahoře ale hezčí To kecáš, vždytˇjsem ti to říkal.
mars65 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Je to možné jen jsem napsal to, co už bylo napsáno: Vostok Russian Military AMPHIBIAN wrist watch ( Factory number # 2416-420334-22 ) Naprosto chápu, nevím ale kde došlo ke komutaci v přepisu. Pokud Rusové používají přesný fonetický zápis latinského výrazu pro třídu obojživelníků k názvu svých hodinek pak chyba bude asi v anglosaském přepisu. A nebo některý z méně vzdělaných obchodníků provedl onu fatální neznalostní chybu a všichni ostatní jí jak stádo skotu domácího neustále opakují. Pokud je to však jinak a já se mýlím, tak v rámcí pravdy by bylo fajn to vysvětlit.
New Milis Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 (upraveno) 31 kamenu. Co to je za strojek? Daj se koupit i s Etou - cena 9-10k. Upraveno 3. listopadu 2007 uživatelem New Milis
a111 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Mám prakticky ty samé a jsem naprosto spokojen. Pozor na clo při nákupu! Mě to doběhlo protože jsem kupoval přes ebay u ruského obchodníka.
Qvido Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Ty poslední jsou k sežrání, ale nepohrdl bych ani těmi uprostřed.
cali Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Tie amfibie su to najlepsie z lacnejsich vostokov v old school ruskom style,... su v nereze a cifernik im nehyzdi tancik potapac ani parasutista. Existuje este par triezvejsich modelov cifernika ale moc ich nie je a vacsinou su v chrome. Na ebay su ich haldy s cenou novych hlboko pod 100USD chrom aj za 40. Za tuto cenu je to asi najviac muziky za najmenej penazi co mozno vobec u mechanickych hodiniek najst. Konkuruju im len najlacnejsie seika. Spekukujem ze si kupim dvoje... jedny koli tomu nerezu a jedny chromovane s triezvejsim cifernikom a potom vnutra vzajomne vymenim solidny cifernik s nerez puzdrom je vacsinou vzacny ukaz.
jas361 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Tie amfibie su to najlepsie z lacnejsich vostokov v old school ruskom style,... su v nereze a cifernik im nehyzdi tancik potapac ani parasutista. Existuje este par triezvejsich modelov cifernika ale moc ich nie je a vacsinou su v chrome. Na ebay su ich haldy s cenou novych hlboko pod 100USD chrom aj za 40. Za tuto cenu je to asi najviac muziky za najmenej penazi co mozno vobec u mechanickych hodiniek najst. Konkuruju im len najlacnejsie seika. Spekukujem ze si kupim dvoje... jedny koli tomu nerezu a jedny chromovane s triezvejsim cifernikom a potom vnutra vzajomne vymenim solidny cifernik s nerez puzdrom je vacsinou vzacny ukaz. Souhlasím s tebou, jsem skoro rozhodnutý, že si je koupím, já je chci zase kvůli tomu, že jsou docela odolné, nemusím je sundávat při koupání a nebude mne trápit, když se něco poškodí, protože ta cena je super a klidně ji oželím.
Návštěvník tolja Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Naprosto chápu, nevím ale kde došlo ke komutaci v přepisu. Pokud Rusové používají přesný fonetický zápis latinského výrazu pro třídu obojživelníků k názvu svých hodinek pak chyba bude asi v anglosaském přepisu. A nebo některý z méně vzdělaných obchodníků provedl onu fatální neznalostní chybu a všichni ostatní jí jak stádo skotu domácího neustále opakují. Pokud je to však jinak a já se mýlím, tak v rámcí pravdy by bylo fajn to vysvětlit.
jas361 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 onu fatální neznalostní chybu a všichni ostatní jí jak stádo skotu domácího neustále opakují Díky toljo za vyřešení zbytečnosti a dle marse65 už se nebudu počítat do stáda skotu, kteří něco neustále opakují.
mars65 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Jeden naprosto podivný obrázek nic neřeší. Docela by mě zajímala druhá strana, třeba bych i k tomu měl co říct. Pokud však nadále chcete pojmenovávat něco tak jak to pojmenové nebylo. je to jen a jen vaše věc. Myslel jsem, že když je toto fórum o hodinkách, tak se zde takové chyby dělat nebudou. Nebo snad znáte značku například Omega De Villen. http://www.rugift.com/watches/vostok-minis...phibian-173.htm http://www.vostok-uhren.de/start.php?d_red...tik_Red_Sea.php
Foundryman Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 (upraveno) Jeden naprosto podivný obrázek nic neřeší. Docela by mě zajímala druhá strana, třeba bych i k tomu měl co říct. Pokud však nadále chcete pojmenovávat něco tak jak to pojmenové nebylo. je to jen a jen vaše věc. Myslel jsem, že když je toto fórum o hodinkách, tak se zde takové chyby dělat nebudou. Nebo snad znáte značku například Omega De Villen. Je rozdíl mezi transkripcí a překladem. Amphibian = obojživelník (možno ověřit v libovolném Č-A slovníku), stejně jako "amfibia" rusky v přepisu latinkou. Upraveno 3. listopadu 2007 uživatelem Foundryman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se