Daemonultimate Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Eza Sealander V roce 1921 založil Hermann Becker v německém Pforzheimu značku Eza, která se nejprve orientovala na výrobu pouzder z nerezové oceli. Později začala značka vyrábět kompletní hodinky i s in-house strojky HB 312, 313 a 414 ve vodě odolných pouzdrech. Neznám historii vlastnických práv značky, ale v minulém týdnu se redakci Fratellowatches představili noví majitelé rovnou i s novým modelem, jehož sériová výroba se teprve připravuje. Je osazen strojkem Miyota 9015. 41mm - 14.25mmocelC3 Super-Luminovakeramická lunetařemen 22mm ? 849 Euro Upraveno 9. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 .... WR 300 metrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Hezký pouzdro a velká korunka. Sympatickej počin, i když bez datumky by to bylo čistší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Pochopil by som cenu, veď nejak sa z tej vojny pozviechať musia. Aj strojček od spojencov pochopím. Ale tú dátumovku na inak pekných hodinkách nezvládli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Mě datum neva. To spíš ta miyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Mě datum neva. To spíš ta miyota....tak 9015 mi zrovna nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Na stránkách výrobce čtu: Case thickness 13mm, což zní vzhledem k diametru pouzdra jako příjemnější rozměr než nahoře uváděný 14,25mm. Otázkou je, který údaj sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Na stránkách výrobce čtu: Case thickness 13mm, což zní vzhledem k diametru pouzdra jako příjemnější rozměr než nahoře uváděný 14,25mm. Otázkou je, který údaj sedí.Spíš jsem nakloněn věřit stránkám výrobce jak píšeš... i vůči konkurenci těch 13mm víc odpovídá. 316L Stainless steel case with mixed brushed and high gloss finish. Case diameter 41.0mm, lug width 22.0mm, case thickness 13 mm.High gloss 316L Stainless Steel Caseback with engraved logo. Upraveno 10. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Ještě mě napadlo, zda ten rozdíl není dán zaklenutím double domed safíru, který výrobce jaksi z marketingových důvodů do "case thickness" nezahrnul, ale z fotek to tak nevypadá.. každopádně se mi docela líbí. Hlavně logo. Indexy i ručky bych snesl o fous výrazn?jší, tj s maličko větší plochou, ale možná by to bylo na úkor vintage dojmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se