Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já vím, že se v tom vrtám, ale baví mě to a myslel jsem, že vás taky. Koho už to prudí, ať radši toto vlákno vynechá:-)

Monstra jsou nádherný, ale podle mě to jsou dámský hodinky. Tritony beru jako takovou jistotu v záloze. Jinak bych možná vyzkoušel ty seiko tuna. Není tu někdo z Plzně kdo by je měl (případně i Monstra) a byl ochoten se sejít u piva a poskytnout k okouknutí?

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale no tak... Co jsou pak 40mm suby nebo 36mm expy?

Obecne nas samozrejme vyber hodinek bavi. Jen za sebe musim rict, ze jak jsi sem skoro kazdy den hazel troje dalsi hodinky uplne jineho vzhledu nez ty predchozi, tak clovek se v tom zacne ztracet a v podstate ani nevime co ti poradit, protoze krom velikosti je to kazdej pes jina ves. Vyber treba tri hlavni kandidaty a rozjedme tu debatu timhle smerem. Tritony, tunaky a? Par stranek zpet tu nekdo radil Revue Thommen, ty se ti nelibi?

Odesláno (upraveno)

Sumenog, ja bych vedel o bozich kukackach pro mamuty :) , ale ty jsou docela mimo rozpocet. Jinak co ty Edox?

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/edox-53200-3oca-nin

Za ty love, neni o cem, nejaky Steinhart pche :) . Ale jsou to baterky.

Jinak pokud by se ti podarilo navysit rozpocet co toto, nebo Oris, taky pecka.

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/doxa-876-10-351-10

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Na Edox mi vadí ta boule zprava, Doxa taky ne.

AndyAaron: netušil jsem, že mám tak rozviklaný vkus. Mně to přijde vcelku konzistentní, hlavně poslední týden. Ale budiž po tvém přidávám tři tipy:

1. Seiko tuna

2. Steihart Triton 30 atm

3. Boschet Reef ranger

Odesláno

To jsme se spatne pochopili, nechci, aby bylo po mem, jen jsem mel snahu tu debatu trosku moderovat, abychom se nekam posunuli, protoze do ted to bylo jen spousta moznosti, ale nic urciteho. Pokud ti vyhovuje sypat sem jeste dalsi kousky, tak cajk. Je to preci tve vlakno

Jinak ty edoxy bych uplne nezatracoval. Jsou obri, maji ruzne barevne kombinace a boule na boku je urcite poznavaci znameni, ktere je aspon odlisuje od ostatnich. Ten Boschet, co jsi dal na treti misto mi napriklad prijde takovy bezpohlavni.

Co treba jeste nove Seiko zelvy?

Odesláno

Maxipesfík: pokud to není vtip, pak opravdu docela odpovídají mému vkusu. Snad jen název značky mi přijde blbý...

AndyAaron: zdá se, že z mého trojnávrhu vyhrávají Edoxy.. :-) Kouknu se na ně pořádně. 

Odesláno

BelowZero jsou zajímavé 'Marťanské' hodinky. Bohužel moc z nich nejde zjistit, kolik je hodin ?

Jinak já jsem si taky 'posledního zadání' nevšiml, registruji pouze samé nové nástřely.

Odesláno

čo na začiatok niečo lacnejšie ako si písal solar alebo kinetic PEPSI a potom uvidíš :

post-41342-0-67552400-1456348189_thumb.jpgpost-41342-0-37428600-1456348206_thumb.jpg

potom  GLYCINE, SQUALE taky máš do 20 tis.

Odesláno

Navrhuji zavřít tohle vlákno a založit nove s posledními požadavky. Náhod par kousků nad kterými rozmyslis, svoje pro a proti a ostatní se přidají. Bude to mit rozhodne větší smysl a "účinnost". Tady už je tolik příspěvků a hodinek, az je to neprehledne a málokdo to bude cist od začátku, aby byl schopný ti nastrelit požadovaný kousek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...