sharz Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Panerai Luminor 1950 Sealand 3 Days Automatic Acciaio ?Year Of The Monkey? zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Mno, i když jsem narozený v roce opice a tyto hodinky by mi usnadnily marný lov něčeho rozumného z roku 1980, tak se mi moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Tento model aspon zastavil me dosavadni uvahy o PAM:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Já dostal při pohledu na dýnko záchvat smíchu... ale jako jo, v Číně se to prodávat bude dobře, to zas určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Dýnko? Myslíš kryt ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Pořád lepší než ta loňska limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Na dýnku bych tu vopičku eště skousnul... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 peníze hejbou světem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Dýnko? Myslíš kryt ciferníku? ano, myslím kryt ciferníku, můj omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ta lumi tam je k cemu, kdyz to ma ten kanaldekl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Nenapadá mě nic slušnějšího, než že managementu Panerai někdo na stůl nasypal matroš rozežírající mozek.A nebo fakt věří, že za $23600 na tom baba od asijského pracháče padne na prdel z těch pár drobečků zlata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Sice trochu politicky nekorektni, ale nestacilo by misto opice dat to zrcatko navrch toho deklu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Ještě se o ně poperou asijský vkus je asijský vkus někde tady proběhly před časem UN zase pro ruský trh moc se to nelišilo.The Panerai Luminor 1950 Sealand 3 Days Automatic Acciaio will also be limited to just 99 pieces and is priced at $23,600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) každej rok ty samý kecy a příští rok budou zase ty samý kecy se s tím smiřte .... sealandy se bouchaj v kotelně už od serie E a zřejmě to půjde stejným tempem dál *rok vopice kvituju http://www.paneristi.com/reference/sortable_database/index.html Upraveno 10. února 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Bez toho "kanaldeklu" by to ovšem byly zajímavé hodinky. Cifr jako takový se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Tak tohle je hnus velebnosti. Pěkný je to jen z reverzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Nic moc.. čekal bych větší invenci k takové zajímavé události. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Nic moc.. čekal bych větší invenci k takové zajímavé události. Zajímavá událost, která se opakuje co 12 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Zajímavá událost, která se opakuje co 12 let? 12 let je dost dlouhá doba ne? Navíc je to ještě podle elementů.. (kovový, vodní, dřevěný, ohnivý, zemský) a letošní Opice je ohnivá což je vždycky zvláštní takže je to spíš 60 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se