huhu4d Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 no jo, astrony. Chcel by som ich, pacia sa mi, ale budu mi velke, takze ostaneme asi len pri snivani...Co je vsak zaujimave, a vela ludi aj tu na fore si to nevsimne, ze v podstate za street price cca 100tis czk, mate sialene spracovane a nositelne hodinky, s 3 komplikaciami ( gmt, date, power reserve ) s najmodernejsim inhousom ( spring drive).Neviem, ci v tejto cenovej kategorii to ma konkurenciu...Neviem, ci to je tym, ze GS treba proste vidiet nazivo, alebo co, ale to spracovanie je fakt na top urovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) no asi to je tak že aj keď sú hi-tech tak nie sú čisto mechanické a tým pádom ich kupuje iný level záujemcov , ale kľudne ma opravte ... a za tisíce EUR Seiko kúpi len chronomagor alebo seiko fan Upraveno 3. října 2016 uživatelem AKUC 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 mas pravdu, bezny clovek ich nekupi. ale zaujimave je, ze aj tu na fore je ich malo. pritom to tu je samy fanusik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 samy fanusik RLX ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Myslim, ze sekcia ruskych hodiniek sidli o dve poschodia nizsie.. Aby nedošlo k nedorozumění: já jsem velmi GS loajální, ale proč se ptám: V současnosti stále přemýšlím, zda to má cenu řešit a jak moc mi to vadí. A Astrony mě mile překvapily, velké nicméně jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 To su tvoje hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 To su tvoje hodinky?Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 daj lepsie foto na dennom svetle, to je zaujimavy ukaz tu vyzera ten index tiez krivy, ale ked ich v zavere posunie tak su zase OK (lom svetla je iny) kazdopadne tento model je u mna v top 3 od GS, a progresuje to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Souhlas, na začátku videa to taky vypadá křivě, na konci méně či vůbec. Lepší foto udělám, ale křivě to je na mých bez diskuze. Fascinaci SBGE033 dobře rozumím, ale nevlastnit už dříve jiná GS, nedokázal bych je myslím docenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 az je to fakt krive, tak by som to rozhodne reklamoval. bez milosti. jedine ze si to chces nechat ako raritu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Ono to reklamací asi dopadne, ledaže by to bylo to jejich wabi-sabi a dělali tam ten šikmý zásek schválně :-) Jsem zvědavý, co OP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Zde další fotky. Nedávám to sem proto, že bych chtěl hanit huhu4d hodinky, mám je sám a těší mě. Bavím se o tom proto, že mě upřímně zajímá, jestli to u tohohle typu indexů není u GS nějaký "systémový" problém. Fotky jsou narychlo dělané a ošklivé. celé 1 výřez 1 celé 2 mobil výřez 2 mobil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 nafotim svoje a zistime ako sa veci maju. ale ja som si nic nevsimol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Nemam makro fotak tak som to spravil najlepsie ako som.vedel.Mne to pride ze to je rovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 ahojte, som to narychlo hodil do malovania pre porovnanie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 diky, pekna praca ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 vidim dobre ze tie moje maju vrubkovanie aj na spodku indexu, tie doktorove nie ? ci to je len strata detailu pri zvacseni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 ten GMT napis (font) mi prijde taky rozdilnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) ten GMT napis (font) mi prijde taky rozdilnejTaky na to vejram, ty doktorovy budou z nocni smeny na tankeru, ten font je divnej a index, nejen lumi, mi prijde odflaklej. Upraveno 5. října 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Tak Huhu velká gratulace , ten zelený cifr je pro mně zvláště ve spojení s řemenem naprostý luxus..taky bych nechal doma zelené...Zelená je fakt magická -. zřejmě se časem budu muset uspokojit aspoň Alpinistama..Ve Sfinxově přípasdě bych reklamoval , jinak by mně to stále žralo...Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se