Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, zdravím všechny na tomto foru,

prosím Vás o radu - váš názor na kapesní MECHANICKÉ hodinky značky MPM.

Jsem naprostý laik(navíc bohužel hluboko do kapsy :-(

Rád bych si pořídil mechanické hodinky, má to vůbec cenu-uvažovat o MPM?

Líbí se mi tyhle- http://www.ehodinarstvi.cz/good.php?goodId...INKY-4-mechanic

Budu vděčný za dobré rady i názory, doporučení.(nevím ani kdo to vyrábí nebo co je tam vůbec za strojek?)Díky.

M.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

já se v tom taky nijak nevyznám, ale když kouknu na Aukro nebo na Ebay tak jsou tam v podobných cenových relacích hezčí např. Omegy, Doxy a nebo o něco málo dražší Zenith...

Samozřejmě nejsou nové, ale bývají často ve velice dobrém stavu a mají svou historii :-)

Odesláno
Ahoj,

já se v tom taky nijak nevyznám, ale když kouknu na Aukro nebo na Ebay tak jsou tam v podobných cenových relacích hezčí např. Omegy, Doxy a nebo o něco málo dražší Zenith...

Samozřejmě nejsou nové, ale bývají často ve velice dobrém stavu a mají svou historii :-)

díky za radu, ale zajímajímne tyhle hodinky(a hlavně nové se zárukou)

Odesláno

hmm, díky za reakce, takže MPM bude asi pěkný shit.

Podle reakcí bych si měl připlatit a koupit origo švýcary.

Raději teda ještě našetřím. Dají se sehnat nějaké švýcarské hodinky(né teda číny) za přijatelnou cenu?

Odesláno

Ty, co máš na obrázku mám stejné, ale od Junghanse. Pouzdro je průměrné kvality, stroj slušný. Velikostí se ale kedná spíše o hodinky dámské na krk, také víko nad ciferníkem s malým průhledem ukazuje, že se nejedná o pánské hodinky. Slušných kapesních hodinek seženeš po bazarech mraky, v cenách od cca 200 kč. Do tisícovky seženeš i slušnou značku a v docela dobrém stavu, Za cca 2000 máš kapesní Omegy jedna radost.....

Odesláno

no, tak jsem oběhal všechny zastavárny a starožitnoctví u nás ve městě i mimo. A jediné na co jsem narazil jsou cibule zn. Ruhla za 600 kč(prý jdou)

Co myslíte, koupit nebo ne?

Návštěvník RaGe
Odesláno
no, tak jsem oběhal všechny zastavárny a starožitnoctví u nás ve městě i mimo. A jediné na co jsem narazil jsou cibule zn. Ruhla za 600 kč(prý jdou)

Co myslíte, koupit nebo ne?

Ruhly neber !!!

Zkus když tak kouknout třeba na AUKRO http://www.aukro.cz/search.php?string=kapesn%C3%AD+hodinky

vybrat si a kdokoli ze zkušených členů fóra Ti je pomůže koupit.

Návštěvník RaGe
Odesláno

Omegy jsou klasika, jestli na ně nespěcháš, koukej na Aukro a určitě se tam objeví nějaké za rozumnou cenu, nebo si udělej výlet k nám do Prahy, udělej objížďku po zastavárnách a bazarech (případně v sobotu na Kolbenku) a máš zaručený 100 % úspěch ! :thumbsup_anim:

Odesláno

no nespěchám, ale kdybych nějaké měl určitě bych z nich měl radost.

Ale raději si počkám, protože bych chtěl spíš hodinky co budou spolehlivé v dobrém stavu a půjdou.

Do Prahy je to pro mě moc daleko(jsem z Krkonoš) a tady nic nemají (ani v Trutnově a ani Antik v Kocbeři nic nemá- a to jsem oběhl tento týden ještě asi 6 dalších obchodů a výsledek je nula)

takže to vypadá na něco z internetu, ale nerad bych naletěl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...