Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hned se jdu podivat do hodnoceni prodejcu kterymu spekulantovi jsi je prodal

Včera fuč, dneska na aukru. Jen pro informaci, já prodejce nejsem, ale fotky jsou moje, kdy byly použity bez svolení. 

Nicméně se nezlobím, protože jakmile jsou jednou fotky na netu, tak pak se nemůžu hněvat, že je někdo použije.

https://aukro.cz/heuer-cortina-cal-12-zarucni-list-box-typ-110-233-6917400395

Odesláno

Včera fuč, dneska na aukru. Jen pro informaci, já prodejce nejsem, ale fotky jsou moje, kdy byly použity bez svolení. 

Nicméně se nezlobím, protože jakmile jsou jednou fotky na netu, tak pak se nemůžu hněvat, že je někdo použije.

https://aukro.cz/heuer-cortina-cal-12-zarucni-list-box-typ-110-233-6917400395

Použití fotek bez svolení by mne asi naštvalo víc než podobné "komerční" chování a ty žvásty v inzerátu. Nicméně to, že fotky byly zveřejněny na webu, nic nemění na skutečnosti, že si jejich autorem a zůstáváš tedy i jejich vlastníkem. Prodejci bych napsal, že za tu krádež to spraví kompenzace ve výši těch 99.999,-Kč :D

Odesláno (upraveno)

Hned se jdu podivat do hodnoceni prodejcu kterymu spekulantovi jsi je prodal

Měl jsem je i jinde, na fóru se neprodaly, nicméně fotky byly použity odtud, takže dotyčný sem chodí.

Použití fotek bez svolení by mne asi naštvalo víc než podobné "komerční" chování a ty žvásty v inzerátu. Nicméně to, že fotky byly zveřejněny na webu, nic nemění na skutečnosti, že si jejich autorem a zůstáváš tedy i jejich vlastníkem. Prodejci bych napsal, že za tu krádež to spraví kompenzace ve výši těch 99.999,-Kč :D

:D Je pravdou, že bych byl radši, kdyby se zeptal nebo použil svoje fotky, ale rozhodně mě to nenaštvalo, spíše překvapilo. Včetně rychlosti ala dneska nakoupíme, zítra dodáme.

Hlavně jsem chtěl upozornit na to, že prodejcem na aukru nejsem já, ani má manželka nebo někdo podobný. :) To, že je nabízí za jinou cenu je mi taky jedno a respektuji poptávku x nabídku, klidně se můžou vydražit za milion. ;)

Upraveno uživatelem VintageLover

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...