Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte.

Na prilozenej fotografii by malo byt vidiet natecenu vodu pod sklickom. Hodinky nefunguju. Ostatni majitelia tohto typu, nemali ste niekedy podobny problem? Vodu som spozoroval rano potom, co mi v sprche hodinky spadli z malej vysky (cca 40 cm) do vane. Vizualnou kontrolou po pade som na hodinkach nezistil ziadne poskodenie.

Vdaka za vsetky reakcie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Ahojte.

Na prilozenej fotografii by malo byt vidiet natecenu vodu pod sklickom. Hodinky nefunguju. Ostatni majitelia tohto typu, nemali ste niekedy podobny problem? Vodu som spozoroval rano potom, co mi v sprche hodinky spadli z malej vysky (cca 40 cm) do vane. Vizualnou kontrolou po pade som na hodinkach nezistil ziadne poskodenie.

Vdaka za vsetky reakcie.

No hlavně by to chtělo otevřít dno a hodinky rychle vysušit...

M.

Odesláno (upraveno)
Co sa moze stat najhorsie, ak hodinky necham otvorit az hodinarovi?

Myslím, že za tak krátnou dobu nic. Asi se jen vodou slepil vlásek... po delší době by zreznul vlásek, pero, zarezla osička korunky.... ale pokud to tam odneseš zítra tak by to mělo být OK.

... micméně já bych to každopádně vysušil...

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

Jakýkoliv větší náraz nebo pád je vždy veliké riziko pro hodinky. Strojek jako takový to zvládne, ale někde může dojít k mikroskopické nepřesnosti v rámci těsnící ochrny a už se voda vesele valí dovnitř :-((

Odesláno
Jakýkoliv větší náraz nebo pád je vždy veliké riziko pro hodinky. Strojek jako takový to zvládne, ale někde může dojít k mikroskopické nepřesnosti v rámci těsnící ochrny a už se voda vesele valí dovnitř :-((

Velka vdaka za info. S hodinkami som bol inak absolutne spokojny, len som chcel vediet, ci sa nahodou nejedna o nejaky smejd. Takze si idem okamzite objednat druhe monstra - vsak mam dovod nie ???? :-)))

Odesláno
Velka vdaka za info. S hodinkami som bol inak absolutne spokojny, len som chcel vediet, ci sa nahodou nejedna o nejaky smejd. Takze si idem okamzite objednat druhe monstra - vsak mam dovod nie ???? :-)))

proč hned nové.. stačí dát hodináři vysušit namazat a přetěsnit.. i když s tím přetěsněním - myslím že bude problém s utěsněním lisovaného sklíčka..

Odesláno
proč hned nové.. stačí dát hodináři vysušit namazat a přetěsnit.. i když s tím přetěsněním - myslím že bude problém s utěsněním lisovaného sklíčka..

Kazdy dovod na kupu novych hodiniek je nutne okamzite vyuzit :-)))

Mimochodom, mas prosim Ta nejake monstra k okamzitemu odberu? V akej cene?

Odesláno
Kazdy dovod na kupu novych hodiniek je nutne okamzite vyuzit :-)))

Mimochodom, mas prosim Ta nejake monstra k okamzitemu odberu? V akej cene?

hned mám akorát jedny černé na gumě za 3950,-

Odesláno

hele doporučuji kontaktovat člena fóra mechana, který ti hodinky dokáže pečlivě vysušit a dát dohromady. Nevím jestli má v dílně přístroj na zkoušku těsnosti, ale určitě je schopen i to zajistit. Mezitím si kup u Kubsona nové hodinky, ať máš po dobu opravy co nosit. Až se ti vrátí staré hodinky z opravy, tak můžeš nové prodat na fóru za dobrou cenu :thumbsup_anim:

Odesláno
Ahojte.

Vdaka za vsetky reakcie.

A co vana? Ta musi byt na kousky co? :thumbsup_anim:

Sorry za :offtopic:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hehe, vana to chvalabohu prezila. Ale rana to bola riadna.

Popri ceste, v piatok mi dorazili od Freddyho nove. Tentokrat som sa uz nebal skracovat tah sam :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...