Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsem na inzerat co me opravdu pobavil. Jednalo se o repliku Rolexek a k ni byl tento text :

Popis předmětu : Původně zakoupené od známého ze zastavárny za 4500kč. Průměr cifeníku 5cm, původní řemínek značený korunkou, hodinky jsou funkční jen když jsou na ruce, pokud se odloží, tak se zastaví asi po jednom dní (asi jen nějaká drobná závada). Hodinky jsou s datumovkou, nad kterou je zvětšovací sklo, hodinky jsou nepoškrábané, v mém vlastnictvý okolo 8 let. Baterie nebyla vyměněna. , u náramku jde přizpůsobit velikost.

:thumbsup_anim: Užasné že ???

Pokud je jeste aukce aktualní, najde te jí tady.... super, že ?

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=265055837

Odesláno
kdyby ses tu poradne rozhledl a ne hned neco placl tak by si videl ze neco podobneho uz je tu dlouho zalozeno

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7876

Ooooo, pane nejmodrejsi omlouvam se za tuto silenou chybu...... :notworthy:

Jak je jiz z meho profilu videt, jsem tu zelenac a tak koukam na "mile" uvitani, myslel jsem, ze takova fora jsou hlavne o povidani a legraci,

ale tak jiz to chodi...´kazdy chodi na internet z jineho duvodu. :whistling:

Proste mi pripadlo vhodnejsi umisteni - ostatni diskuze a zabava. Timto zdravim vsechny pohodove lidi ... :speak_cool:

Odesláno

Je pravda, že novýmu člověku to trvá poměrně dlouho, než se prokouše větší částí fóra ... Já teprve teď objevuju nějaký zajímavý thready díky chystaný koupi hodinek ...

Odesláno

Je to sice veselé, ale když budu vycházet z toho, že je historka pravdivá, ukazuje to, jaké (ne)znalosti má většina lidí o hodinkách. Koupil hodinky, jdou jen, když je má na ruce, tak předpokládá závadu, baterii za tu dobu neměnil. O tom, že existují jiné hodinky, než na baterku, ani netuší.

Odesláno (upraveno)

Je s podivem, že si za ty roky ještě nevšiml, že když se mu hodinky přiblíží k uchu, tak v nich podivně praská a cvaká, kdyby si jich více všímal, určitě by ještě nějakou tu závadu objevil :lol2:

Upraveno uživatelem Tazatel
Odesláno

Mám jedno vysvětlení textu toho inzerátu....sice možná trochu paranoidní....ale co když.....

Podle mě ten text takto rádoby neznale napsal dotyčný prodejce zcela záměrně. Předstírá , že je naprostý neznalec, který netuší co prodává a tím zvyšuje šance, že na svou nabídku naláká nějakého hejla, který si řekne "je to obchod mých snů. Určitě se jedná o pravé Rolexky. Přijdu k nim za pár šupů".... a až zakoupený dárek doma rozbalí, pěkně mu spadne čelist.... a bude moct nadávat jen sám sobě, protože prodejce vůbec nikde ani náznakem netvrdí, že se jedná o pravé Rolexky.

Takže závěr - jen poněkud pozměněná, trošku promakanější, snaha nachytat naivku a prodat mu fejk. :thumbsup_anim:

Mimochodem - vůbec bych se nedivil, kdyby za tím byla "čili" (či jak si dotyčná osůbka říká) proto aby někoho z vás nachytala. O baterii v Rolexkách totiž sama vedla řeči stejně tak jako o výborném nákupu, kdy někdo přes Aukro udělá super-hifi-über business tím, že od neznalého prodejce koupí nějakou řádově podhodnocenou věc. :speak_cool:

Jen totálně mimochodem - moc dík všem za tento server i diskusi k němu. Můj zájem o hodinky docela nedávno inicioval přetržený kovový tah (abych se vyjádřil správně hodinářsky :cool02: ) na mých Tissotkách PR100 Autoquartz. To mě přimělo vytáhnout Omegy Constellation, Chronometer, automatic, které jsem kdysi dostal jako dárek, který až do dnešní doby jen nečinně odpočíval v krabičce. - Nasadit si tyto hodinky na ruku, to jsem neměl dělat. Jakmile jsem to totiž provedl, hned jsem věděl, že dokonalé mechanické hodinky jsou srdcová záležitost a že musím o nich, o jejich mechanismu, o dalších typech, atd.... vědět víc.... a že s nejvyšší pravděpodobností nezůstane pouze u těchto jediných Omeg....jo, to se finance prohnou.... jak to jen zatajit před mou ženou? Nejspíš budu muset zásobovat i ji. :smile_anim:

Odesláno
Mám jedno vysvětlení textu toho inzerátu....sice možná trochu paranoidní....ale co když.....

Podle mě ten text takto rádoby neznale napsal dotyčný prodejce zcela záměrně. Předstírá , že je naprostý neznalec, který netuší co prodává a tím zvyšuje šance, že na svou nabídku naláká nějakého hejla, který si řekne "je to obchod mých snů. Určitě se jedná o pravé Rolexky. Přijdu k nim za pár šupů".... a až zakoupený dárek doma rozbalí, pěkně mu spadne čelist.... a bude moct nadávat jen sám sobě, protože prodejce vůbec nikde ani náznakem netvrdí, že se jedná o pravé Rolexky.

Takže závěr - jen poněkud pozměněná, trošku promakanější, snaha nachytat naivku a prodat mu fejk. :thumbsup_anim:

Mimochodem - vůbec bych se nedivil, kdyby za tím byla "čili" (či jak si dotyčná osůbka říká) proto aby někoho z vás nachytala. O baterii v Rolexkách totiž sama vedla řeči stejně tak jako o výborném nákupu, kdy někdo přes Aukro udělá super-hifi-über business tím, že od neznalého prodejce koupí nějakou řádově podhodnocenou věc. :speak_cool:

Jen totálně mimochodem - moc dík všem za tento server i diskusi k němu. Můj zájem o hodinky docela nedávno inicioval přetržený kovový tah (abych se vyjádřil správně hodinářsky :cool02: ) na mých Tissotkách PR100 Autoquartz. To mě přimělo vytáhnout Omegy Constellation, Chronometer, automatic, které jsem kdysi dostal jako dárek, který až do dnešní doby jen nečinně odpočíval v krabičce. - Nasadit si tyto hodinky na ruku, to jsem neměl dělat. Jakmile jsem to totiž provedl, hned jsem věděl, že dokonalé mechanické hodinky jsou srdcová záležitost a že musím o nich, o jejich mechanismu, o dalších typech, atd.... vědět víc.... a že s nejvyšší pravděpodobností nezůstane pouze u těchto jediných Omeg....jo, to se finance prohnou.... jak to jen zatajit před mou ženou? Nejspíš budu muset zásobovat i ji. :smile_anim:

Vitej ;)

Jinak... s polovickama to nikdy nebude jednoduchy, proste se musis tvarit, ze Ti na ni zalezi precijen o kus vic nez na tech hodinkach, at uz to tak bude nebo nebude :D A musis si davat pozor, aby to nebylo obracene :D Pak to pujde. A tu a tam nejaky hodinky pro ni taky nejsou od veci ;)

Odesláno
Je pravda, že novýmu člověku to trvá poměrně dlouho, než se prokouše větší částí fóra ... Já teprve teď objevuju nějaký zajímavý thready díky chystaný koupi hodinek ...

No to je prave ptravda. U vetsiny for se to tak stava, ze se opakuji temata a zakladaji se dalsi vlakna. Pokud clovek nesedi stale u compu nemuze mit 100% prehled v cele srukture. Prispevkem jsem chtel jen pobavit znalce a mimochodem jsem jiz upzornil inzerenta co vlastne nejspis ma....;o) . Jinak myslim, ze zajimave stranky pro jidi co tadi vse tikajici...Nejsem zadny odbornik, jen se mi v dnesnim premateriolizovanem svete proste libi troch te remeslnosti :o)) zdravim vsechny Tom

Odesláno

tom.hd: Tak ať se Ti líbí i na našem foru a nenech se odradit, někdy jsou výtky členů o dost peprnější, hlavně když si každý začne hájit svojí "pravdu" :gun_bandana: :raygun: Ćasto se tu pak koncuje se vším možným včetně tohoto fóra. ;)

Odesláno
tom.hd: Tak ať se Ti líbí i na našem foru a nenech se odradit, někdy jsou výtky členů o dost peprnější, hlavně když si každý začne hájit svojí "pravdu" :gun_bandana: :raygun: Ćasto se tu pak koncuje se vším možným včetně tohoto fóra. ;)

Diky za uvitani. Nejak tu v praci zaciname "ulitavat" na hodinkach, takze tu budu casteji, spis na clancich, ale i foru, nebot tak se da nachytat co nejvic informaci o tak uzasnem umeni, jako jsou hodinky... Mimochodem - hezke hodiky u Tveho nicku ;) Tipuji Aviator ?? :)

Odesláno

tom.hd: Díky, ano Poljot Aviator IV (42mm), jelikož už zase koukám po dalších budou možná na prodej, nechce se mi jich moc zbavovat, protože jsou hodně přesné. Hodinky = neustálé dilema + brouk v hlavě :-)

Odesláno (upraveno)

Tak přidám jeden textík pro pobavení:

Nabizim skveli mobilní telefon. je sice troch poskrabany ale to nevadi koupite si novy krit. no a dispejje trosku nefunkcni je totiz praskli u prostred no to zas tolik nevadi, kdiz si vypnete podsviceni (ve dne) tak vidite vsehcno krasne. ale to taky nevadi koupitesi novy displej. mislim si ze vam dobre poslouzí.

Koupeno u vodafone

Edit: Omlouvám se, neni to o hodinkách...

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Nabizim skveli mobilní telefon. je sice troch poskrabany ale to nevadi koupite si novy krit. no a dispejje trosku nefunkcni je totiz praskli u prostred no to zas tolik nevadi, kdiz si vypnete podsviceni (ve dne) tak vidite vsehcno krasne. ale to taky nevadi koupitesi novy displej. mislim si ze vam dobre poslouzí.

Koupeno u vodafone

No neni o hodinkach, ale stejne dosela zabavne. Lidi sou obcas kouzelni.... :smile_anim:

Odesláno

Koupeno u vodafone

Asi bych si ho nekoupil,ale zábavné to určitě je.. :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

já dnes viděl v Třebíči Breitlingy za super cenu. 1900 kč v bazaru :-) Byly jak nový,leskly se jak sviň.Který typ to byl nevím,nemám je tak naštudovaný,chronograf s modrým číselníkem.Neměly to okřídlené logo ale nápis Breitling psacím písmem.Ani jsem nějak neměl odvahu to vzít do ruky,třeba bych zjistil že to je plastový nebo tak něco. Jinak tenhle web je super,řehtal jsem se jak puklej pecen http://www.volny.cz/navitimer/

Odesláno

tak z těch blafů o replikách se mi zvedl kufr.. docela bych navrhoval smazat odkaz, je zbytečné mu zvyšovat pagerank a zvyšovat pravděpodobnost, že tím někoho oblbne

Odesláno
tak z těch blafů o replikách se mi zvedl kufr.. docela bych navrhoval smazat odkaz, je zbytečné mu zvyšovat pagerank a zvyšovat pravděpodobnost, že tím někoho oblbne

no řek bych že to je zbytečný,reklam na Breitlingy jsou dnes plný noviny a když bude někdo zvědavej a zadá třeba strejdovi Gůglovi heslo Breitling tak má tenhle odkaz s velkým titulkem REPLIKY BREITLING hned na třetím řádku.Přesně takhle jsem to našel když jsem si chtěl prohlídnout pár obrázků abych identifikoval tu napodobeninu.A že by mu to zvedlo návštěvnost?Kolik lidí odtud se tam podívá? Tisíce to nebudou,spíš pár zvrhlíků co se tím budou bavit. Bohužel dnes lidi budou radši nosit bundu z bambusákova která se za půl roku rozpadne ale bude mít nášivku Adidas, než něco třeba z pracovních oděvů co bude sloužit léta,bude to pohodlné,člověku z toho nenaskáčou pupínky ale holt to tu "značku" mít nebude. Naštěstí je pár divnejch míst jako je tohle kde si váží víc Primek nebo Poljotek po dědovi než Breitlingů nebo IWC z Tureckýho trhu.

Odesláno

mmotion'07 - sice to nesouvisí s hodinkama, ale s tím polštářem je to fakt úsměvný :D to jsme museli nafotit a musel jsem se podělit :P endžoj!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...