Great_Peti Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Tak tyhle jsou neuvěřitelně krásný! Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Navíc pokud vim jediné Omegy ktere maji jen vnitřní AR což beru jako velké plusTo jsem téda ani nevěděl,čéče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Mozna te prekvapim, ale na tahu jsou mi mnohem prijemnejsi, nez na hadru. Ten je sice velmi kvalitni a prijemny, ale musel bych do nej udelat mezidirku, aby mi sedel jak potrebuji. Bud mi lita na ruce, nebo zase tlaci. Proste nesedi. Tah je skvely a mikroregulace na spone a la Rolex je k nezaplaceni! To se v létě upraví samo Nebo prostě doma objednej o řízek víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 To jsem téda ani nevěděl,čéče.Je to tak koukni sem a klikni na Technical data https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/seamaster-300/master-co-axial-41-mm/23330412101001/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nj,máš pravdu Ondro - (Domed, scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment inside).To tedy pokládám taky za + ,jj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Dobré odpoledne přeju z Brna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jedna ranní, pondělní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jak jsou na tom zatím s přesností? Ten jejich Master. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jak jsou na tom zatím s přesností? Ten jejich Master. Za těch pár dnů co je mám cca +1s denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jedna cestovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Sedia ti perfektne skus dat aj ten nato strap podla mna im veeeelmi pristane:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tady je jedna na hadru i s lumi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 PARAAADA pravdu povediac sa mi na tom hadru pacia este viac:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Moc pěkný hodinky. Ta bílá vteřinová ručka je zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jsou naprosto fantasticky,gratuluji. Takhle si predstavuju hodinky který budou"in" několik generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jsou super, gratuluju, na tom hadru jim to fakt sedne! Myslím že díky svýmu vintage vzhledu by snesly i nějakou tu kožku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Opet dekuji, panove a jedna pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jsou naprosto fantasticky,gratuluji. Takhle si predstavuju hodinky který budou"in" několik generaci.To už jsou:-) Je to reedice původního historického modelu. Pěkný srovnání přímo na stránce Omega k danému modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pro změnu opět pracovní večer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se