jarek.s Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Tak i mně se hromadí nějaké fotky, kterými nechci plevelit ostatní vlákna. První příspěvek je dnešní zkouška na léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 a zacina to nadejne ... next foutou plis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tady jsou dvě fotečky mých Steinhart Ocean Two Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Archimede Outdoor Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 pekny fotky delas, ano ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Můžu poprosit o mnohem více fotek těch Archimede?Take bych poprosil , libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Jsem rád, že se fotečky líbí. Archimedy jsem už docela dlouho nenosil, asi je budu muset zase trošku provětrat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Stihl jsem upravit ještě jednu. Jako odrazová plocha posloužil tablet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Moje první pořádné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Pekne to fotis pekne. Holt kdo umi ten umi a kdo neumi ten cumi, jako treba ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 "A" mi až tak nerežú, ale ? aj S aj B :notworthy: :notworthy: Vynikajúci vkus a fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Velika paradicka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Pěkné fotky. Jakou lampu používáš pro fotky v interiéru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Doufám, že se mi nebude smát. Můj improvizovaný foto koutek je taková splácanina z toho co dům dal. Určitě si časem pořídím něco lepšího ....v mém případě to nebude problém, protože lepší už je i "fotostan" z IKEA ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Na makru už je vidět, že to jsou holt starší hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Ten fotokoutek je výborný! Fotky máš nádherné, určitě házej další! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 supr tak konecne prakticka ukazka jak na to ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Pekné to tu majú, mladý pán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se