Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Světlo na konci tunelu :)

On ten gumový řemínek není v reálu zas tak špatný....dostávají více sportovní nádech.

Origo nového krokouše k mám taky, on přijde jeho čas :)

post-1060-0-05098100-1456676106_thumb.jpg

Odesláno

Gratuluji. To jsou opravdu nádherné hodinky. Vždycky jsem je hrozně mooc chtěl, jen jsem četl kdysi tady na fóru, jak ten jejich atypický tvar přivolává šrámy a nikdy jsem díky tomu nezískal odvahu na jejich koupi. Užívej jich.

Odesláno
  V 28. 2. 2016 v 20:15, ron napsal:

Gratuluji. To jsou opravdu nádherné hodinky. Vždycky jsem je hrozně mooc chtěl, jen jsem četl kdysi tady na fóru, jak ten jejich atypický tvar přivolává šrámy a nikdy jsem díky tomu nezískal odvahu na jejich koupi. Užívej jich.

Neřekl bych, že přivolává šrámy nějak vyjímečně, ale tak nějak standardně na hodinky s leštěnýma plochama...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Můj skromný názor na originální gumu s vzorkem pneumatiky. Tloušťka je po celé délce větší než krokouš a tomu je i přízpůsobena překlápěčka. Na ruce sedí skvěle a opticky přidává právě ten racingový look. Rybíz asi ví proč krokouše vůbec nenosil. Takže za mě :clap:.

A s těma "šrámama" má samozřejmě Karussell pravdu. Takže je nasaď na ruku a znovu si pusť Le Mans. No a jistě sis všimnul, že se tam vyskytuje i bledě modrá s oranžovým pruhem a nápisem Gulf ...

Odesláno

Mě vadí hlavně ten kontrast modrej cifr/černá guma, líbí se mi, když to k sobě pasuje...ale už mlčím, tohle je indivindi :shutup:

A ať tady furt nekecám, přidám s dovolením M-72 taky jedno foto :photo:

Odesláno

Pěkné foto, v poho.. :)

Zatím je nechám na gumě, i když krokouš mě taky láka :)

Jinak v mém okolí jsou názory rozdílné.  Doma se guma s vzorkem moc líbí a třeba kolega v práci má názor zas opačný.

Je to věc osobního vkusu, teda myslím :cigar:

Každopádně pro mě nádherné kukajdy, jak na krokoušovi, tak na gumě :guitar: oceňuji to WR 100, mohu s nima i do vany :lol2:

Odesláno

Pridavam se ke gratulacim a uz se tesim na fota na kuzi. Ta guma me tam uplne nesedi- otazka vkusu kazdeho z nas,jak jsi psal.

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 25. 9. 2016 v 11:45, d-i-x napsal:

Krásný řemen, taky si ho časem nechám udělat ;)

Co potřebuješ prodat? Registrován v lednu 2015, od té doby nic moc, ale jen za dnešek dvanáct mongoloidních příspěvků podobných tomuto.

Odesláno
  V 25. 9. 2016 v 11:51, lucid napsal:

Co potřebuješ prodat? Registrován v lednu 2015, od té doby nic moc, ale jen za dnešek dvanáct mongoloidních příspěvků podobných tomuto.

Člena d-i-x  znám z chronomagu, když jsme spolu řešili nákup jeho Monac. Určitě je v pohodě :) ..... občas má člověk psavou :D

Odesláno

Přesně tak, potrebuju prodat. Takže ti dekuju, zase mám o koment navíc :D

Odesláno

V 25. 9. 2016 v 17:43, d-i-x napsal:

Ti jeste odpovedel docela slusne, co?

Odesláno
  V 25. 9. 2016 v 17:43, d-i-x napsal:

No, asi víš dobře, že honiči příspěvků jsou tady dost populární...

Jinak M-72 omluva za plevelení vlákna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...