Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 http://antiquamilitum.com/
kuncák7 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Ale jo, koukám na ně asi už popátý a říkám si, že bych je zkusil.
villain83 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Mně se tyhle obskurnosti i líběj,docela borcům fandím,ale neměli by za ty DSS chtít to samý,co za jety rolby,to vypadá trochu blbě...
kuncák7 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Přiznám se, že cenu jsem neřešil. Mě se totiž tyhle šílenosti na ruku prostě líběj.
wizard-ov Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Notypyčo vedle nich vypadají Helberg CH1 jako oblekovky...Ale tu cenu nějak nechápu.... nejsou to nějaké jiné dolary ? Třeba ze Zimbabwe ? Vždyť i to sklíčko je vykrouhané z plexi...
kuncák7 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 V 3. 3. 2016 v 18:09, wizard-ov napsal: Notypyčo vedle nich vypadají Helberg CH1 jako oblekovky...Ale tu cenu nějak nechápu.... nejsou to nějaké jiné dolary ? Třeba ze Zimbabwe ? Vždyť i to sklíčko je vykrouhané z plexi...Původně jsem si do Bertova příspěvku fakt tý ceny nevšiml. Asi je k tomu i ta ponorka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se