Seamaster Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Pripomelo me to aventurin cifr co Omega delala na Constellation a Moonphase. Takovy jako Babica solution ))
feltharg Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Mne to připomíná štuky ve zrekonstruovanym národním muzeu Cifr se dá dycky koupit ne
Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 V 6. 11. 2018 v 15:19, Kid_A napsal: A mit tuhle trojku tak by me vazne svrbel ruka k vyvadeni vselikerych nepristojnosti s alespon jednim z tech 3 kusu:))) Btw. co rikate na podobnej "tuning" cifru?Mne se to nahodou libi...otazka je, jak to vypada v realu...jestli neni spis jako kdyz maliri nechaj cakance na igelitu, nebo jako ze je tam naky svinstvo...
M-72 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 V 6. 11. 2018 v 15:19, Kid_A napsal: A mit tuhle trojku tak by me vazne svrbel ruka k vyvadeni vselikerych nepristojnosti s alespon jednim z tech 3 kusu:))) Btw. co rikate na podobnej "tuning" cifru? Já jsem konzerva, mně se to nelíbí. Nemohu si pomoci
colommbo Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Taky jsem konzerva konzervovaná a proto provedení nalevo možná, evokuje to hvězdnou oblohu (ale jak píše kolega, jak to vypadá naživo...?), provedení vpravo mi připomíná lentilky (na dortu) a to opravdu nee...
Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Jo, vo tom presne mluvim...to je u takovyho bastleni dycky riziko no...
feltharg Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Tož nějaká trojka před spaním? Nějaká dynamická třebas? PS nutne shanim trojrucky!
Kid_A Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Pekne! Nekdy me je lito, ze sem my dynamicy poustel....jsou to skvely hodinky Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
horal Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Ó, jak by se jim u mne na zápěstí líbilo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se