Jeníček Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ahoj, čistě ze zvědavosti, nenarazil jste někdo na kompletní databázi (nebo hodně obsáhlou) hodinek? Nebo aspoň na kompletní katalog, eshop (klidně zahraniční), co nejkomplexnější. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Zkoušels google? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ano prosim. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tak tam napis "complete database of all watches ever" a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Takhle, Googlit umím, nejsem analfabet, programováním a tak se poměrně úspěšně živím asi 15 let. Frantiku moc díky za skvělý vtip, nicméně já jsem nechtěl poradit jak co vygooglit ale šlo mi o konkrétní web, jestli někdo zná/používá. Možná takový není. Abych upřesnil dotaz - existuje nějaký celkový internetový katalog nebo databáze hodinek, kde by se dalo vyhledávat podle parametrů? Samozřejmě u nás pár takových je (třeba alza), jenže ta prodává jen malou část. Šlo mi o něco kompletního. Třeba nic takového ani není, já nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Největší katalog a prodejní místo hodinek, který v současnosti existuje a který většina z nás použivá, je Chrono24.com, ale není to nic všeobjímajícího a levné značky se tam ani moc nevyskytujou. Každopádně to asi funguje jinak, než bys čekal, není to ani eshop, ani přehledný seznam, ale vyhledávat se tam dá. Pokud bys chtěl nějaký ucelený seznam, tak zkus hledat fanouškovské weby jednotlivých značek. Třeba pro Panerai je výborný web Paneraisource.com, kde je seznam všech jejich modelů se specifikacema. Ale nic takového pro více značek neexistuje, asi by to ani nebylo zábavné. Zkus se tady taky podívat na recenze eshopů, některé z nich mají vcelku obsáhlé nabídky, ale většinou jen několika značek. Jo a s tou Alzou jsi mě teda pobavil. Upraveno 15. března 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Jo a s tou Alzou jsi mě teda pobavil. Děkuju Mitaku, děkuju. To jsem potřeboval. No s Alzou. Určitě utíkám kupovat hodinky tam myslel jsem to tak, že tam je parametrický filtr pro vyhledávání, nic víc. To co tam mají mně nezajímá. Třeba příklad - chci hodinky, min. 200m vodotěsnost, chci aby tam byl safír, značka je mi jedno ale žádná čína nebo gůči (seiko, prim, steinhart, ...), automaty, atd. atd. Na chrono24 (znám, ale nedošlo mi že tam jde taky takhle hledat) tohle sice funguje dobře, ale když chci něco třeba do 20.000 tak tam toho moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tak zkus dva nejobvyklejší české eshopy: Koscom a Chronoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Timestore.cz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se