Viktor Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Dnes již nevyráběné hodinky v leteckým stylu - Omega Dynamic. Údajně se špatně prodávaly na klíčovým trhu v USA, solidní prodeje v Evropě model neuchránily od brzkého ukončení výroby. Omega tak přestala vyrábět "piloty" a dál se věnuje spíš své kosmonautské, společenské a seamasterovské tradici. Průměr 38, výška 12 mm, safírový plochý sklíčko. Fotka pro Mars65 Barva indexů je žlutá, svítí zeleně (a velmi dobře). Omega caliber 1138 aka ETA 2892-A2 s modulem stopek Dubois Depraz. Omega military tradice
Viktor Odesláno 11. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Možná ke komerčnímu neúspěchu hodinek přispělo i nešťastně zvolený jméno, koncem šedesátých let Omega uvedla hodinky Geneve Dynamic elipsovitýho tvaru, který byly i na blížící se dizajn 70. let dost šílený . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tazatel Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Jo tyhle chronografy znám z TV a dost se mi líbí. Mají takový svěží ciferník. Škoda, že jsou tak malé. Nedavno sem viděl jedny na chrono24, ale chtěli za ně hodně, tedy aspoň pro mě.
kubson Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 ty vintážní dynamiky mají i dost šílené systém uchycení řemenu/tahu
Jumbo Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Tak těch 44 kamenů na těch chronografech, to je fakt něco. Zřejmě kvalitní oddíl! Mít tak dneska hodinky se 44-mi kameny, to už by byla ta nejvyšší liga.
mars65 Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Musím vyslovit názor, že ony Geneve Dynamic jsou úžasné a pro opravdové labužníky vybírajíc hodinky napříč designovými výstřelky všech dob. S koupí bych neváhal ani minutu. Bohužel, není jich mnoho k prodeji v dobrém stavu a za slušnou cenu.
spiderer Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Jsou pekny Viktore, uz jsem hodnekrat mel cukani mit jedny Dynamicy doma, videl jsem nekolik kousku za zajimavy ceny na ebay, ale vzdycky to nejak nevyslo Nemas nahodou predstavu kolik se jich tak stihlo vyrobit?
Viktor Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Nemas nahodou predstavu kolik se jich tak stihlo vyrobit? Nevím, ale dělaly se asi pět let, ročně odhadem v několika tísícovkách kusů...
boo-beek Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Tak těch 44 kamenů na těch chronografech, to je fakt něco. Zřejmě kvalitní oddíl! Mít tak dneska hodinky se 44-mi kameny, to už by byla ta nejvyšší liga. Ono, neni uplne stoprocentne platne pravidlo, ze vyssi pocet kamenu = vyssi liga Tady je to dane tim, ze strojek neni puvodne chronografovy, ETA 2892 ma 21 kamenu a jedinou komplikaci je datum. Pridanim dalsiho patra s chronografem se dost zvysi potreba vice loziskovych kamenu, protoze se to musi jinak nasroubovat a naprevodovat, nez kdyz tam je chrono rovnou. (Samozrejme to je trosku pretazene a v realu to neni takova prdel, aspon predpokladam ) Jinak Viktore, k tomuhle kousku blahopreju, starsi chronografy od Omegy se mi libi cim dal vic. I kdyz PO ma neco do sebe, tak oproti Mark II a III i oproti temhle Dynamic jsou to takove vonaffky
Baker Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Tady jsou jedny pěkné Tady taky - Limitovana edice ...
PhoeniX Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 nový řemen - pěkný řemen, smím se zeptat co to je zač? Díky.
Viktor Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2008 "Nový hnědý semišový kožený řemínek extra dlouhý s bílým prošitím" - noname z eBay za 16 EUR s dopravou, má tam šířky od 20 do 24 mm, kromě hnědých i černý a zelený, nejsou až tak dlouhý, na ruku 19 cm akorát. http://cgi.ebay.de/22mm-Brown-Suede-Extra-...oQQcmdZViewItem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se