Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po mém měsíčním cestování jsem opět zpět, z čehož budou mít radost všichni propírači značky Breitling :thumbsup_anim:

Již dávno jsem se díval po trekových hodinkách, ale místní ceny za Casio Pro Trek za cca 12K se mi zdály být trošku přemrštěné. Před týdnem jsem v indonézské Jogyakartě navštívil nákupní centrum o kterém si můžeme u nás jen zdát, v přízemí byl krásný obchůdek s hodinkami a já ze zvědavosti nahlédl, čímž jsem spatřil svoje vysněné hodinky...

Dů jů lajk this wač Mistééér? ozval se vysmátý prodavač a na mou otázku ohledně ceny briskně vytáhl kalkulačku, načež jsem se orosil.

Když viděl jak tupě zírám na to číslo, tak hned: Áj giv jů spešl diskaunt ....20%, a hbitě napsal finální číslici, chraplavě jsem polk a zmohl se jen: Where is the money changer here? I buy it now!!!!

Stály 3.360.-Kč a to v kamenném obchodě, moc nerozumím tomu, proč jsou zde konkrétně outdorové hodinky o tolik dražší, je to snad uměle vyvolaná modla jen tady u nás? Nebo i jinde?

post-445-1194877377.jpg

Odesláno

midloch: Konečně sis koupil pořádný hodinky :D

Odesláno
midloch: Konečně sis koupil pořádný hodinky :D

nejsou to de facto hodinky (to jsou mechaniky) ale ukazatele času s multifunkcí. Je to stroj do bahna, bez milosti odsouzený k destrukci, když to bude situace vyžadovat, to mé milované Brejle nikdy nesmí okusit! :thumbsup_anim:

Odesláno

midloch: Já o těch Casiích taky přemýšlím ;) Jak je to u nich se synchronizací času, nebo spíš seřídí se "hodinky" vždy, ikdyž je máš třeba na ruce nebo jedeš autem? U Citizenů sem s tím měl problém...

Odesláno
midloch: Já o těch Casiích taky přemýšlím ;) Jak je to u nich se synchronizací času, nebo spíš seřídí se "hodinky" vždy, ikdyž je máš třeba na ruce nebo jedeš autem? U Citizenů sem s tím měl problém...

To sem ešče nezkoušel, mám k tomu englickej návod a zatím jsem se na to ani nepodíval, jenom vím, že se mi líbila ta funkce, že když jsi ve tmě a něco děláš oběma rukama, tak nemusíš zmáčknout světlo, ale to se samo rozsvítí jakmile otočíš rukou jako by jsi se chtěl podívat kolik je hodin.

Odesláno

midloch: Jsou to hodinky asi s nejvíce funkcema za přijatelnou cenu(v cizině). A nejsou to žádný tintítka. :-) Tak pak dej vědět až vyzkoušíš...

Odesláno

záleží na síle signálu, mě se casia G-shock spojí jen na určitých místech v domě, v autě nebo při chůzi ani náhodou, to automat svícení taky není žádná výhra, aktivuje se jen pod určitým úhlem, musím občas dost nepřirozeně kroutit ruku, ale na večerní běhání dostačující, jinak jsou vážně velmi odolné, už si užily svoje ... :)

Odesláno
jde, aktivuje se právě dlouhým stiskem toho tlačítka osvětlení

U mnoha podobných hodinek včetně CASIO po otevření na zadní straně víka můžeme číst : Malaysia, China a pod. Možná proto ta cena.

Odesláno
U mnoha podobných hodinek včetně CASIO po otevření na zadní straně víka můžeme číst : Malaysia, China a pod. Možná proto ta cena.

Na pásku je made in Indonesia, podle této logiky by tedy měla Škodofka na domácím trhu stát výrazně méně, ale nestojí. Podle mě, když je to v té zemi vyrobené tak jsou i nejmenší náklady na distribuce a marketing, cen by měla být nižší.

Jinak souhlasím s tím, že toto jsou hodinky určené k mordování...

Odesláno

mám je dva roky absolutní spokojenost,v zimě se dýl nabíjejí za denního světla.Potápění a sport.aktivity v poho.celkem dobrý stroje.Trochu zkresluje údaj o teplotě

Odesláno

100m

Odesláno (upraveno)
Po mém měsíčním cestování jsem opět zpět, z čehož budou mít radost všichni propírači značky Breitling :thumbsup_anim:

Již dávno jsem se díval po trekových hodinkách, ale místní ceny za Casio Pro Trek za cca 12K se mi zdály být trošku přemrštěné. Před týdnem jsem v indonézské Jogyakartě navštívil nákupní centrum o kterém si můžeme u nás jen zdát, v přízemí byl krásný obchůdek s hodinkami a já ze zvědavosti nahlédl, čímž jsem spatřil svoje vysněné hodinky...

Dů jů lajk this wač Mistééér? ozval se vysmátý prodavač a na mou otázku ohledně ceny briskně vytáhl kalkulačku, načež jsem se orosil.

Když viděl jak tupě zírám na to číslo, tak hned: Áj giv jů spešl diskaunt ....20%, a hbitě napsal finální číslici, chraplavě jsem polk a zmohl se jen: Where is the money changer here? I buy it now!!!!

Stály 3.360.-Kč a to v kamenném obchodě, moc nerozumím tomu, proč jsou zde konkrétně outdorové hodinky o tolik dražší, je to snad uměle vyvolaná modla jen tady u nás? Nebo i jinde?

No, ta cena je fakt skvělá, gratuluju. Ale nevím, kdes přišel k 12k tady, kór když fotku máš z ehodinky.cz. Na e-bay se dražej od 285$. Třeba se to pak vyšplhá, nevím.

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Příště jich vem celou kabelu, my ostatní máme taky touhu běhat po lese a polích s levnejma Protrekama na ruce a při tom si svítit na cestu... Já bych skousl na mordování klidně i G9000a. :)

Odesláno
No, ta cena je fakt skvělá, gratuluju. Ale nevím, kdes přišel k 12k tady, kór když fotku máš z ehodinky.cz. Na e-bay se dražej od 285$. Třeba se to pak vyšplhá, nevím.

Na internetu, je tam cena v kamenném obchodě (kde jsem to de facto koupil i já) a pak jejich. Porovnávám tedy běžný nákup.

Odesláno
Na pásku je made in Indonesia, podle této logiky by tedy měla Škodofka na domácím trhu stát výrazně méně, ale nestojí. Podle mě, když je to v té zemi vyrobené tak jsou i nejmenší náklady na distribuce a marketing, cen by měla být nižší.

Jinak souhlasím s tím, že toto jsou hodinky určené k mordování...

U těchto Casio hodinek bývají dražší a taky asi kvalitnější ty, u kterých je vzadu na dýnku napsáno JAPAN Y .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...