Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hodinky CK k2g27146, velice se mi líbí jejich lesklý simple styl a údajně je jejich Quartz swiss Made a vodotěsnost do 5 atm, jde u takových hodinek vyměnit minerální sklo za safírové ? Osobně vím, že je to fashion značka a ne hodinářská takže Nečekám žádné zázraky, ale 5atm + swiss Made stroj mi bohatě stačí, jen mě štve to minerální sklíčko :/

Odesláno z mého HM NOTE 1W pomocí Tapatalk

Odesláno

Vyrobce swatch group tedy stejny jako tissot certina, mido hamilton a balmain. Dokonce i stejna třída jako zminene hodinky, ale bohuzel nejhorsi provedeni a kvalita v ramci teto skupiny. G strojky Eta budou nejspis pravidlem. Ja bych to nechtel.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Návštěvník Mitak
Odesláno

Na vlastnictví/nevlastnictví Swatch Group sere pes. Omega a Swatchy nejsou to samé.

Odesláno

Ano, ale ja srovnaval v ramci jedne tridy, kterou uvadi swatch group. Vidis tam nekde napsano omega, swatch longines. Asi mas hodne spatny den. Tedy se omlouvam Mitakovi, ze jsem vysvetloval kam ck patri, clenovi kzery evidentne nevi o ck nic.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Promiň, nemyslel jsem to nijak zle proti tobě. Já jen, že i kdyby Calvin Klein patřil Rolexu nebo dokonce Eltonu :-))) tak to nic nemění na tom, že to, co teď vyrábějí, je shit.

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hodinky CK k2g27146, velice se mi líbí jejich lesklý simple styl a údajně je jejich Quartz swiss Made a vodotěsnost do 5 atm, jde u takových hodinek vyměnit minerální sklo za safírové ? Osobně vím, že je to fashion značka a ne hodinářská takže Nečekám žádné zázraky, ale 5atm + swiss Made stroj mi bohatě stačí, jen mě štve to minerální sklíčko :/

Odesláno z mého HM NOTE 1W pomocí Tapatalk

V případě sklíčka se to dá vyřešit výměnou za safír. Prodraží se to, ale jde to.

Návštěvník Mitak
Odesláno

To jako koupit shit za osm tisíc a pak to nechat ještě za palr litrů tunit safírem ? :-) Furt říkám, že lidi už neví, co s prachama.

Odesláno

Podavas to drsne, ale mas pravdu Mitaku. Nesmysl, radeji nejake Stajny a bude na stejny cene.

Odesláno

Mimochodem i kdyby byly kvalitni tak swiss made quartz v takove tride ma hodnotu asi jako china quartz.

Odesláno

To jako koupit shit za osm tisíc a pak to nechat ještě za palr litrů tunit safírem ? :-) Furt říkám, že lidi už neví, co s prachama.

Odpovidal jsem pouze na zde polozenej dotaz. Otazku kvality hodinek ponechavam na odbornicich.

Odesláno

mel jsem ted otevreny jedny CK, pouzdro zpracovanim prumer, nic extra, ale taky zadna tragedie, stroj trochu lepsi (potvrzuji swiss made) se sedmi sutrama (i kdyz je otazka proc, kdyz skoro vse ostatni v tom strojku je plast). Proti gustu zadny disputat, kdyz to nekdo chce zaplatit, vic jak 100? to obchodni hodnotu myslim nema.

Tak tvrde bych ty hodinky neodsuzoval, ale je fakt ze pomer cena/hodnota hodinariny je v takovem kousku pro drtivou vetsinu lidi odsud temer nulova. Samozrejme pokud se na to podivam treba z pohledu me manzelky, kde 99,9% jejiho hodnoceni je prave design a znacka, pak bych ji to asi koupil, ale sobe ne... tak asi tak...

Odesláno

Ano je to lepsi nez michael kors fossil, guess apod, ale to je vsechno

Odesláno

Ano je to lepsi nez michael kors fossil, guess apod, ale to je vsechno

Prostě modní vlna, která si sehnala nápis swiss made ( nebudu říkat, že neprávem, to si nedovolím ), ale zatím to prostě do hodinařiny nespadá a myslím, že na to si ani hrát nebudou. Prostě první část mé věty. Kdo bude chtít o hodinek "něco víc" půjde a koukne jinde.

• po měsících...
Odesláno

Vynikající a krásné.... určitě bude otec nadšený z dámskejch hodinek o průměru 32 s nulovou vodotěsností.:'(

• po 2 týdnech...
Odesláno

Budou mit podobne i panske, ale jsou to vyhozeny penize. Mineralni sklo a quartz. Do toho bych nesel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...