Prochy68 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Gratulujem Diky :-), mel jsem ted behem tydne doma deluxe mexicana a Ibanez RGEW521ZC-NTF a uroven zpracovani je uplne jinej level..... Hezka dvojka, gratulace!O tehle Ibanezce co mas, jsem vzdycky cetl spoustu chvaly, ale nikdy se mi do ruky nedostala.Ta je dokonce tady z fora :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Kolikrat si nechaval prebrusovat prazce? Preprazcovani je fakt krajni reseni, jak moc jsou ty prazce jety? Hod sem foto. Ad. javor/eben/palisandr- tim vyndanim prazcu se vzdycky vystipou kousky hmatniku kolem tech zobacku co jsou na prazcovym drate a diky kterym tam prazce drzi. U ebenu/palisandru se to pak vetsinou resi mixem vterinovyho lepidla s drevenym prachem, kterym se to vyzpravi a po prebrouseni hmatniku to pak neni vpodstate videt.U javorovyho hmaniku to asi videt bude, plus je drtiva vetsina javorovych hmatniku lakovana, coz je dalsi problem.Jo aha, vylamuje se to, to sem nevěděl. No přebroušený to nebylo nikdy, to je fakt. Zkusím vyfotit, dík za info.
Prochy68 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Nemate nekdo zkusenost se servisem kytar na kytary.cz? Chtel bych nechat poladit sveho Furcha a nejak nevim kde.
Godin Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Nemate nekdo zkusenost se servisem kytar na kytary.cz? Chtel bych nechat poladit sveho Furcha a nejak nevim kde.A proc ne u Furcha?
Cyril Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Jo aha, vylamuje se to, to sem nevěděl. No přebroušený to nebylo nikdy, to je fakt. Zkusím vyfotit, dík za info.Na starých nástrojích jsem to dělával podobně jako . Jen jsem ty pražce občas hrotem pájky ještě nahříval. Někdy to bylo potřeba pro změknutí laku nebo lepidla. A tady pěkná návštěva Gibson fabriky.
Prochy68 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 A proc ne u Furcha?Protoze to mam trosku z ruky
Seamaster Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Treba ti to bude stat za vylet, ja mam prolezlou celou vyrobu ve V. Nemcicich na mlejne. Krom 3D frezy na krky, ktera je samo moderni, ma v nekterych sekcich clovek pocit, ze je o xx let zpatky, dycha z toho desne to remeslo, vune dreva.. moc rad na to vzpominam, ale uz je to par let zpet.Ted myslim nejak spolupracuji prave s kytary.cz, v jejichz prostorach maj showroom. Takze je mozne, ze to slouzi i jako sberne misto a posilaji to k Furchum na mlejn k servisu,zkus tam zavolat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 O vikendu do kytar.cz pojedu, tak se zeptam jak to je. Diky za tip.
OndraPod Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Nemate nekdo zkusenost se servisem kytar na kytary.cz? Chtel bych nechat poladit sveho Furcha a nejak nevim kde.Ja muzu doporucit Standu Papeze z Jiloveho http://www.kytaryservis.cz/
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) Mám na Marshall DSL5 zezadu díru pro jacka Emulated Line Out. Kam bych to měl zapojit na zvukovce? Nějak mně to nejde...Strkám to logicky do Line Input a vono nic. Upraveno 16. března 2019 uživatelem Zmizík
McStinger Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 Malo by to tak byť. Nie je hlasitosť toho Emulated Line Out od niečoho závislá? Gain, Volume... Nie je to zároveň sluchátkový výstup? Hrajú cez to sluchátka? Netreba tým pádom stereo kábel k prepojeniu so zvukovkou? Skús to do zvukovky pustiť zo Sendu efektovej slučky. Bude to síce hrať jak stádo nasratých včiel, ale aspoň uvidíš.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 Hele, JE to zároveň sluchátkovej výstup a přepíná se to čudlíkem. Ze Sendu do zvukovky to ale nic nedělá...
McStinger Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Vstup na zvukovke je OK? Keď len prstom ťukáš po kábli do zvukovky, brumí to? Na niektorých zvukovkách je nutné vstup zapnúť buď v ovládacom paneli zvukovky, alebo v mixéri, alebo Control panel a kdesi Audio devices.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Vstup na zvukovce je živej. Neměl bych teda mít ten stereokabel?
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Do sluchátok ten výstup hrá?Hm, tak to musím najít sluchátka.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Sakra, zase sem byl rychlej - objednal jsem si maličkýho Marshallka DSL1HR a k tomu 2x12 bednu. Akorát sem si nevšim, že marshallek má výstup 16ohm a bedna 8ohm. Co se stane???
p3k Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Nedávno jsem pořídil tohoto BOSSE, abych jsem se vymanil z kytarové letargie. Stačí vložit dvě tužkovky, propojit kabelem s kytarou a z druhé strany zapojit sluchátka.Je to celkem fajn hračka, a dá se s tím solidně blbnout - jamovat s mnoha podklady, hrát s nahraným doprovodem, nahrávat vlastní nápady na osm stop, jsou tam různé bubny, nebo jenom matronom. Vědci z Rollandu tam nacpali hromady podkladů, různé efektové styly, i basa tam je, modulace hlasu...Malé studio do kapsy. Nikdo o vás neví, a přitom super odvaz. Samozřejmě není problém jackem propojit na domácí HI-FI (třeba jezevčíka, kterého si koupíte dle doporuční v sousedním vlákně) a pořádně to ohulit sousedům.Vřele doporučuji na takovéto domácí blbnutí nebo pro intenzivní drtiče i na dovolenou někde k moři nebo třeba do Iglú. Akorát to má jednu nevýhodu, protože mi to sežralo Áčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Sakra, zase sem byl rychlej - objednal jsem si maličkýho Marshallka DSL1HR a k tomu 2x12 bednu. Akorát sem si nevšim, že marshallek má výstup 16ohm a bedna 8ohm. Co se stane???Domnivam se, ze v teto kombinaci je zahul pro lampy. Bejt to obracene, hralo by to jen na pulku nominalniho vykonu. Ale uz jsem delsi dobu z oboru;)
McStinger Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Sakra, zase sem byl rychlej - objednal jsem si maličkýho Marshallka DSL1HR a k tomu 2x12 bednu. Akorát sem si nevšim, že marshallek má výstup 16ohm a bedna 8ohm. Co se stane??? Vyhorí Ti barák . Ak to má takto hlúpo navrhnutý koniec, že výstup poberie iba 16 Ohm, tak budeš preťažovať výstupnú lampu a trafo. Nemyslím, že by niečo pri tomto výkone zhorelo, ale jeden nevie. Buď prepojíš box na 32 Ohm, alebo s ním do série dáš odpor 8 Ohm, alebo vymeníš v boxe repráky, alebo niečo z toho vrátiš (asi najlepšia možnosť). Asi tú DSL . Mal som DSL1H 50th anniversary a hralo to divne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se