kubajs.mtb Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 (upraveno) . Upraveno 27. listopadu 2022 uživatelem kubajs.mtb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidak Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 14 hodinami, e.ť napsal: Ze je tu par lidi z knajfu je pochopitelne, ale ze tu potkam kolegu z basove hospody je haluz. e.t. zdravi před 12 hodinami, vojt napsal: Zdravím Nelsona Muntze! Tak vás teda zdravím i tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e.ť Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Tak to uz je pomalu na basovy sraz, uz vim kdo dojde na cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Říkám si - udělám si pořádek v pedalboardu... Teď nevím, jestli sem to nepřehnal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Milis, z toho obrázku uděláme takovej ten rébus - kolik je tam koček? Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 11 minutami, vojt napsal: Milis, z toho obrázku uděláme takovej ten rébus - kolik je tam koček? Jedna byla eště venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 jako když vidím kolik máš cajků, si říkám že mušíš hrát jak panbů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 4 minutami, Zmizík napsal: Jedna byla eště venku... Ta zrzka tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Na kábloch je zaujímavé, ako sa vedia zmotať. Večer ich na seba dáš pekne stočené a ráno vyzerajú ako na Zmizíkovej fotke. Je to aj dôvod, prečo vôbec nepoužívam krabičky. Všade na zemi sú káble. Všetky krabičky, ktoré vlastním, sú niekde v krabici. Keď si nejakú kúpim, raz ju vyskúšam a šup do krabice. edit: Preto mám radšej rack. Káble sú pekne vzadu, na patch paneli si prepojím čo treba Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Som dneska dovliekol Marshall MF400. Prázdna obývačka, čerstvo vymaľovaná, tak som to tam pustil. Môžem maľovať znovu. Číra radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 (upraveno) Och, tak o je radost. Neviem si predstaviť, ale popraskalo? BTW Neviete poradiť link na you tube, kde su najlepsie polopate vysvetlene triady? Presiel som par, nieco uz chapem, praktizujem , ale tu mapu na hmatniku a vsetky vediet odvodzovat, ktory chlapik je podla vas naj ? Dik Upraveno 3. března 2023 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Nedávno jsem pořídíl tuto dvanáctistrunku Takamine, nemusím zapínat krabičky, vezmu do ruky a ihned hraji. Je to i dobrý nástroj, coby prostředek v prevenci opadávání omítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 4 hodinami, p3k napsal: Nedávno jsem pořídíl tuto dvanáctistrunku Takamine, nemusím zapínat krabičky, vezmu do ruky a ihned hraji. Je to i dobrý nástroj, coby prostředek v prevenci opadávání omítky Hezka! Ale bacha je to nakazlivy Ja si poridil akustiku dva roky zpatky jen tak z rozmaru a na elektriku a plnej pedalboard sem od ty doby skoro nesah. Ted me jseste laka basa od Hofnera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Ja dobrák som sa ujal jedného zanedbaného zaprášenca. Dva večery som ho pucoval, teraz pri ňom sedím jak pri krbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 (upraveno) před 11 hodinami, OndraPod napsal: Hezka! Ale bacha je to nakazlivy Ja si poridil akustiku dva roky zpatky jen tak z rozmaru a na elektriku a plnej pedalboard sem od ty doby skoro nesah. Ted me jseste laka basa od Hofnera... Díky, jj zvukově velká spokojenost, porovnával jsem ještě s jejich levnější 12 dreadnought, ale to jumbo zní perfektně. Jinak to byl dobrovolný přechod, elektriku beru do ruky málo. Ale zkouším se k ní vrátit. Takže jsem pořídil ještě BOSS BR-800, aby mne to motivovalo, že bych jako něco zkusil. Třeba i v kombinaci obou kytar Upraveno 4. března 2023 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 V 4. 3. 2023 v 0:33, McStinger napsal: Ja dobrák som sa ujal jedného zanedbaného zaprášenca. Dva večery som ho pucoval, teraz pri ňom sedím jak pri krbe Extreme Agression? Konecne ses dal na jazz Vypada to jako starej dobrej Fireball. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 V 4. 3. 2023 v 11:49, p3k napsal: Díky, jj zvukově velká spokojenost, porovnával jsem ještě s jejich levnější 12 dreadnought, ale to jumbo zní perfektně. Jinak to byl dobrovolný přechod, elektriku beru do ruky málo. Ale zkouším se k ní vrátit. Takže jsem pořídil ještě BOSS BR-800, aby mne to motivovalo, že bych jako něco zkusil. Třeba i v kombinaci obou kytar Si mi s tou 12kou nasadil brouka do hlavy. Nektery veci zni na 12ku temer magicky, tohle i vypada jako stejna kytara, mozna starsi model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 37 minutami, OndraPod napsal: Extreme Agression? Konecne ses dal na jazz Vypada to jako starej dobrej Fireball. je to Fireball. A nikto okrem výrobcu nevie, či iba prefarbený, alebo modifikovaný. Sa zaoberám myšlienkou kúpiť aj Fireball, rozobrať ich a porovnať. Len je málo času na také vylomeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 1 hodinou, OndraPod napsal: Si mi s tou 12kou nasadil brouka do hlavy. Nektery veci zni na 12ku temer magicky, tohle i vypada jako stejna kytara, mozna starsi model. V plánu byla 12str už pár let, ale vždycky to vyšumělo, až teď přišla ta správná doba. Starší 6str absolvovala druhé upgrade, obě jí dost pomohly. No a když už byla "na servisu", koupil jsem tu dvanáctku. A teď babo raď, na co hrát dříve Ta 12 je jiný svět. Teď ještě uvažuji nad akustickým kombem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 V 26. 1. 2023 v 20:21, McStinger napsal: Na kábloch je zaujímavé, ako sa vedia zmotať. Večer ich na seba dáš pekne stočené a ráno vyzerajú ako na Zmizíkovej fotke. Je to aj dôvod, prečo vôbec nepoužívam krabičky. Všade na zemi sú káble. Všetky krabičky, ktoré vlastním, sú niekde v krabici. Keď si nejakú kúpim, raz ju vyskúšam a šup do krabice. edit: Preto mám radšej rack. Káble sú pekne vzadu, na patch paneli si prepojím čo treba Já když můžu, tak krabičky. Miluju boss už od puberty ještě z Tuzexu (nevim esi sou tu pamětníci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se