Přejít na obsah

Kytary a kytaristé

Fade

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Na kábloch je zaujímavé, ako sa vedia zmotať. Večer ich na seba dáš pekne stočené a ráno vyzerajú ako na Zmizíkovej fotke.

Je to aj dôvod, prečo vôbec nepoužívam krabičky. Všade na zemi sú káble. Všetky krabičky, ktoré vlastním, sú niekde v krabici. Keď si nejakú kúpim, raz ju vyskúšam a šup do krabice.

edit: Preto mám radšej rack. Káble sú pekne vzadu, na patch paneli si prepojím čo treba

rIMG_20220723_181501025.thumb.jpg.f9dcf1ee12219f13a582e49a5be33812.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Och, tak o je radost. Neviem si predstaviť,  ale popraskalo?

BTW Neviete poradiť link na you tube, kde su najlepsie polopate vysvetlene triady?

Presiel som par,  nieco uz chapem, praktizujem , ale tu mapu na hmatniku a vsetky vediet odvodzovat, ktory chlapik je podla vas naj ?

Dik

20230303_161305_01.jpg

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, p3k napsal:

Nedávno jsem pořídíl tuto dvanáctistrunku Takamine, nemusím zapínat krabičky, vezmu do ruky a ihned hraji. Je to i dobrý nástroj, coby prostředek v prevenci opadávání omítky🙂 

Hezka! Ale bacha je to nakazlivy 😁

Ja si poridil akustiku dva roky zpatky jen tak z rozmaru a na elektriku a plnej pedalboard sem od ty doby skoro nesah.

Ted me jseste laka basa od Hofnera...

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, OndraPod napsal:

Hezka! Ale bacha je to nakazlivy 😁

Ja si poridil akustiku dva roky zpatky jen tak z rozmaru a na elektriku a plnej pedalboard sem od ty doby skoro nesah.

Ted me jseste laka basa od Hofnera...

Díky, jj  zvukově velká spokojenost, porovnával jsem ještě s jejich levnější 12 dreadnought, ale to jumbo zní perfektně. Jinak to byl dobrovolný přechod, elektriku beru do ruky málo. Ale zkouším se k ní vrátit. Takže jsem pořídil ještě BOSS BR-800, aby mne to motivovalo, že bych jako něco zkusil. Třeba i v kombinaci obou kytar 🙂

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

V 4. 3. 2023 v 11:49, p3k napsal:

Díky, jj  zvukově velká spokojenost, porovnával jsem ještě s jejich levnější 12 dreadnought, ale to jumbo zní perfektně. Jinak to byl dobrovolný přechod, elektriku beru do ruky málo. Ale zkouším se k ní vrátit. Takže jsem pořídil ještě BOSS BR-800, aby mne to motivovalo, že bych jako něco zkusil. Třeba i v kombinaci obou kytar 🙂

Si mi s tou 12kou nasadil brouka do hlavy.

Nektery veci zni na 12ku temer magicky, tohle i vypada jako stejna kytara, mozna starsi model.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, OndraPod napsal:

Extreme Agression? Konecne ses dal na jazz 😉

Vypada to jako starej dobrej Fireball.

:) je to Fireball. A nikto okrem výrobcu nevie, či iba prefarbený, alebo modifikovaný. Sa zaoberám myšlienkou kúpiť aj Fireball, rozobrať ich a porovnať. Len je málo času na také vylomeniny.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, OndraPod napsal:

Si mi s tou 12kou nasadil brouka do hlavy.

Nektery veci zni na 12ku temer magicky, tohle i vypada jako stejna kytara, mozna starsi model.

V plánu byla 12str už pár let, ale vždycky to vyšumělo, až teď přišla ta správná doba. Starší 6str absolvovala druhé upgrade, obě jí dost pomohly. No a když už byla "na servisu", koupil jsem tu dvanáctku. A teď babo raď, na co hrát dříve 🙂

Ta 12 je jiný svět. Teď ještě uvažuji nad akustickým kombem

Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2023 v 20:21, McStinger napsal:

Na kábloch je zaujímavé, ako sa vedia zmotať. Večer ich na seba dáš pekne stočené a ráno vyzerajú ako na Zmizíkovej fotke.

Je to aj dôvod, prečo vôbec nepoužívam krabičky. Všade na zemi sú káble. Všetky krabičky, ktoré vlastním, sú niekde v krabici. Keď si nejakú kúpim, raz ju vyskúšam a šup do krabice.

edit: Preto mám radšej rack. Káble sú pekne vzadu, na patch paneli si prepojím čo treba

rIMG_20220723_181501025.thumb.jpg.f9dcf1ee12219f13a582e49a5be33812.jpg

Já když můžu, tak krabičky. Miluju boss už od puberty ještě z Tuzexu (nevim esi sou tu pamětníci) 🙂boss.thumb.jpg.4412262586ead0b39709d8f2566a4a94.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...