McStinger Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Na krabičky sme svojho času pozerali cez okno výkladu a tiekli nám sliny. Nakoniec sa nám podarilo našetriť a kúpiť Boss DS-1, to bolo slávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Boss jsem nikdy nejak nemusel a ani nemel (kamos na to hrava(l)), pak jsem se ale dokopal a koupil Boss BD-2 a ten zvuk me dostal, presne takovy drive jsem chtel a hledal. Ty krabicky, to je ale silenstvi, jak tomu clovek propadne, je to v prdeli - po chvili clovek zjisti, ze ma v malem pedalboardu pro 5 krabicek standardni velikosti 5 x overdrive a nic jineho se tam uz nevleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Je to vecou vkusu každého jedinca, samozrejme. Ja sa krabičkám v princípe vyhýbam. Pedalboard si robiť nebudem a aby sa mi to váľalo po zemi kade-tade, na to moc nie som. Mám jeden klon TS, keď potrebujem náhodou skúsiť nejaký zosík boostnuť, jeden EQ ak chcem skúsiť trochu poladiť zvuk cez efektovú slučku a to je všetko. Ale sledujem občas aj krabičky a fascinuje ma, ako sa výrobcom v poslednom čase podarilo vytiahnuť ceny hore. Boss si vymyslel Waza, kde nová verzia krabičky stojí dvojnásobok starej, kadejaké prapodivné boosty sa predávajú v cenách 150-300 Eur a podobne. To už človek za jednu až pár krabičiek kúpi veľmi slušný multiefekt :). Ale ako píšem, každý po svojom, nijak krabičkárov nekritizujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Ja su trilobit, 3 krabky, mam 30 let stary Bossacky DS-2 a Chorus, jeste s Toshiba procakama a ladicku. A furt hraju to stejny a stejne blbe Me naopak desi ty cudle a displaye Ale jsem drevorubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Já krabky moc rád.... možná proto, že zakrejou jak blbě hraju. No je to se mnou jak u hodinek, přece jen kus železa. Ale vrátil jsem se k tomu po letech až v covidu. Koupil podpisovku Slashe od Epiphonu, s pocitem jak krásně hraje, zjistil, že mě to drží, tak k tomu koupil Les Paul, zjistil, že Epiphon vůbec nehrál a vod tý doby sem v třetím nebi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 před 5 hodinami, Seamaster napsal: Ja su trilobit, 3 krabky, mam 30 let stary Bossacky DS-2 a Chorus, jeste s Toshiba procakama a ladicku. A furt hraju to stejny a stejne blbe Me naopak desi ty cudle a displaye Ale jsem drevorubec... Jo, to je výhoda krabičiek, že tam rovno natočíš, čo treba. Som teraz predal Axe FXIII, lebo som stále čosi pidlikal v softe a furt z toho nič nebolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 V 5. 3. 2023 v 14:56, McStinger napsal: je to Fireball. A nikto okrem výrobcu nevie, či iba prefarbený, alebo modifikovaný. Sa zaoberám myšlienkou kúpiť aj Fireball, rozobrať ich a porovnať. Len je málo času na také vylomeniny. Ja mel uplne prvni verzi s lesklym prednim panelem a obrima kurecima hlavama, ktery si v urcitych pozicich navzajem prekazeli Ale je fakt ze se na tom temer nedal nastavit spatnej zvuk. Prijde mi ze ze vsech tech hype aparatu co prisly po Rectiferech, Engl obstal mozna nejlip. Akorat me prestalo bavit tahat se s tou obrovskou Engl bednou + 2x12" do zkusebny. Tak jsem ho vymenil za malinkou M/B F30 a 2 x 1x12" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Na tie Engle s lesklými panelmi som nikdy nemal šťastie, inak som už hral skoro na všetkých. Pecka je Friedman Inferno, som úplný debil, že som ho predal. Osobne mám Engle rád, vždy na nich viem natočiť zvuk, ktorý sa mi páči. Mám rád aj Marshall, ale aktuálne žiadny nemám a neviem, či ešte mám chuť nejaký kupovať, pri tých šialených cenách, čo sú teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 před 23 hodinami, McStinger napsal: Na tie Engle s lesklými panelmi som nikdy nemal šťastie, inak som už hral skoro na všetkých. Pecka je Friedman Inferno, som úplný debil, že som ho predal. Osobne mám Engle rád, vždy na nich viem natočiť zvuk, ktorý sa mi páči. Mám rád aj Marshall, ale aktuálne žiadny nemám a neviem, či ešte mám chuť nejaký kupovať, pri tých šialených cenách, čo sú teraz. Engl je pecka ale domu trochu velký. Tak používám Roland modeling vím že to není sláva ale doma mi to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Ta moje v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 14 hodinami, Lacifer napsal: Ta moje v akci Toho Warlocka by už ani vlastná matka nespoznala :). Foto fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Kytara u mne vždy dopadne stejně, ještě mám stratku a flyingV a myslím že by je taky táta Fender a Bach nepoznal, asi nějaká fobie z původního laku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 V 15. 3. 2023 v 8:37, Pačes napsal: Engl je pecka ale domu trochu velký. Tak používám Roland modeling vím že to není sláva ale doma mi to stačí. Veľký? Ani nie, moc miesta to nezaberie a dajú sa pekne stohovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 před 10 hodinami, Lacifer napsal: Kytara u mne vždy dopadne stejně, ještě mám stratku a flyingV a myslím že by je taky táta Fender a Bach nepoznal, asi nějaká fobie z původního laku Všetko fajn, vyzerá to dobre, len mám vždy taký blbý pocit z ľavorukých gitár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 před 37 minutami, McStinger napsal: Veľký? Ani nie, moc miesta to nezaberie a dajú sa pekne stohovať Tak toto je bomba, klobouk dolů s tím už se dá dělat slušnej vyrvál, dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 před 2 hodinami, Lacifer napsal: Tak toto je bomba, klobouk dolů s tím už se dá dělat slušnej vyrvál, dobře ty To mám takú malú zostavu v mojej komôrke . Engle majú výhodu, že sa na ne dá potichu a stále hrajú dobre. Zas keď tomu človek pridá, tak to je tiež fajn . V obyváku mám túto potvoru, už som foto posielal. Ale idem tú Riveru predať, na ňu sa nedá hrať potichu. Robí to neskutočný tlak, trasú sa steny a susedom padajú jablká zo stromov. Vydržím na to hrať pár minút a potom to hluchý vypínam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 V 8. 9. 2023 v 7:50, Lacifer napsal: Ta moje v akci Kde ta je mozne pocut?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Před hodinou, Harwey napsal: Kde ta je mozne pocut?:) Narcoleptic (bandzone, facebook, atd.), živě například tuto sobotu v Ostrově nad Ohří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se