Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Trochu jsem jednu provetral tenhle týden na chalupě, ale nebyl moc cas. Právě šla do futralu, protože zítra valime domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pepino777 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Ze prej mam vzdycky vybirat z vice kusu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
maama Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 To je malo. Jestli kazdej den odjebes nultej prazec, nemas o vikendu na cem hrat. 3
Pepino777 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Yamaha snad bude trochu dál než HB. I když je to entry level. 1
Prochy68 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 @Pepino777 Tak uz se ti to pomalu rozrusta, jsem zvedavej za dalsiho pul roku
Pepino777 Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 @Prochy68 No, to ja taky. Ta Yamaha neni uplne spatna, ale rozhodne si chci osahat jeste Fendera. A aby toho nebylo malo, Dnes jsem se byl podivat v Modranech a zvukove i vzhledove mi tam padl do oka jeden Cort a Blond. Ale z ty Blondyny mam trochu obavy, nikde zadny recenze atd.. https://kytary.cz/blond-d-sa-mah/HN279422/ https://kytary.cz/cort-ad-880ce-ns/HN102667/ https://kytary.cz/fender-cd-60-v3-ds-wn-bk/HN203909/?s=RoLXXHjwLclpOtkB6LwlOQ%3d%3d&source=Search
Tikal Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 V téhle cenové kategorii bude myslím nejhorší ten Fender, vlastní zkušenost, po pár měsícíh se odlepila kobylka a další akustiku v této cenové hladině jsme neriskovali. Blondýna určitě zaujme vzhledem a exotikým dřevem, nicméně smrková deska je klasika a asi bude hrál lépe, chce to vyzkoušet.
redd Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Jsou to všechno levný křápy... Kolem 5-6 tisíc se už dá sehnat něco slušnýho z druhý/třetí ruky. (Aneb nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.).
Pepino777 Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Bohuzel u kytar nevim na co koukat pri koupi z druhe/treti ruky a tak shanim levnej krap na nauceni, ale se zarukou. Navic mam v planu to obcas tahat ven k taboraku, k vode atd. a vim ze o levnej krap se nemusim bat. Casem si treba na doma poridim neco lepsiho a levna muze zustat jako cestovni kus. @Tikal Chapu, ze v tehle cenove kategorii to bude vsechno o kompromisech. Asi prestanu tolik resit znacku a koupim proste to, co mi sedne nejlip. Na FB mi zase doporucovali Harley Benton, ze pry to ma skvely pomer cena/vykon. To je zacarovany kruh.
redd Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Jestli je zničená, lepená atd. poznáš, jestli je křivej krk taky... stav pražců taky... jak je krk pohodlnej taky, i když to je subjektivní.. to samý zvuk. Já jen, že prostě ta kvalita bude řádově jinde a jako všude platí s-křivka... tzn., že když trošku zvětšíš budget, kvalitativní posun bude fakt velkej. 1
OndraPod Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Höfner je prý na pokraji bankrotu a hrozí ukončení výroby, tak jsem se rozhodl kopnout do vrtule a konečně pořídit Höfner BK Club-Bass, ale mám velké dilema - černou nebo sunburst? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sám jsem tu x-krát radil nikdy nekupovat černou akustiku/semiakustiku, tak si teď připadám jako největší pokrytec Ale ta černá base je prostě tak strašně cool
Prochy68 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
vojt Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 17 hodinami, OndraPod napsal: Höfner je prý na pokraji bankrotu a hrozí ukončení výroby, tak jsem se rozhodl kopnout do vrtule a konečně pořídit Höfner BK Club-Bass, ale mám velké dilema - černou nebo sunburst? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sám jsem tu x-krát radil nikdy nekupovat černou akustiku/semiakustiku, tak si teď připadám jako největší pokrytec Ale ta černá base je prostě tak strašně cool Jakou barvu, se stejně musíš rozhodnout sám, ale kup ji. Já mám Violin bass 500/1 Relic 63 a je to boží malá basička s velkým zvukem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
OndraPod Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 37 minutami, vojt napsal: N Hofnera je nahraná tahle skvelá basová linka: jj, to je jeden z důvodů proč jí chci
vojt Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 2 minutami, OndraPod napsal: jj, to je jeden z důvodů proč jí chci I pro mě byl. Hlazený struny Pyramid a máš to 1
Trawex8 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Koukám, že se to tady hemží i kytaristy. Kytar jsem měl spousty, akustický, elektorakustický, čistě elektický, lubovky, dvanáctky... Aktuálně jich mám jen pár, jako dvě hlavní asi Fender Stratocaster, americkej custom shop 2013 a japonskej devadesátkovej, a akustiku Sigma SDR-28MLE... je to úplně stejnej mor jako řešit hodinky a to nemluvím o pedalboardu a krabičkách, to už je úplnej ámen Mimochodem, řešíte nějak to, aby se hodinky v prostředí zesilovačů a beden nezmagnetizovaly? Já vím, k tomu stačí i pokládat si je třeba na kávovar, jak jsem zjistil, ale proč se na to nezeptat.....
Seamaster Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Brat si na zkousku/gig hodinky s kremikovym vlaskem, nebo quartzky 1
Trawex8 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Jo, já jsem takhle jednu dobu na hraní tahal plastový moonswatche, na kterých mi moc nezáleželo... A stejnou věc jsem řešil třeba u trezoru, jestli je v pohodě mít digitální zámek nebo klasickej klíč. Udělal jsem si z toho pro sebe závěr, že to magnetické pole je u toho digitálního zámku velmi slabé a že to nijak nevadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se