odjinud Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Vemte si třeba tenhle inzerát: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93799-me-109/ Co už mě prudí je, že to není Me 109, ale Bf 109... ale to je jen moje nadbytečná znalost a začátek.Když se pak podívam na ty čínský sračky ve designu hybrid "pouštní bouře" om.daný b-uhren, tak fakt bych napsal něco nehezkého.Co pak nejlépe? Mlčet... čili u některých hodinek ani věcná diskuze není taktní...Největší cenu má podle všeho ten pásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Breitling Hercules svýho času šly z ruky do ruky jako holka v námořnické putyce. To by byla prča, takových 12 recenzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Máte někdo dojem, že současná pravidla nefungují? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94185-omega-speedmaster-moonwatch-375050/&do=findComment&comment=1660279 Co byste ještě chtěli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 People,je tu milion lidi,ktery hodinky vymenej/koupej/ a po trech dnech je poslou pryc.Ja jsem taky mival takovy obdobi.Nekdo se s tim proste nepare a meni to jak fusekle.Nekoho to takhle bavi.Ma to takhle rad.Proc by mel na kazdy hodinky,co mu projdou pazourama,psat recenzi a davat je do chlubirny,kdyz vi,ze za par dni pujdou z domu?Bud v klidu,neni treba ostatni poucovat,jak maj prodavat.To je na kazdym.Bud chce prodat a podle toho vypada inzerat,nebo to udela blbe a bude prodavat vo to dyl.Ale je to furt jenom jeho problem.Ani tvuj,ani Lubosuv,ani Jirkuv.On projebava penize/hodinky a svuj cas,ne ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:09, lloffass napsal: Máte někdo dojem, že současná pravidla nefungují?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94185-omega-speedmaster-moonwatch-375050/&do=findComment&comment=1660279 Co byste ještě chtěli?Teď jsem na to koukal. Ano, díkybohu již teď nechávají moderátoři diskuse běžet daleko svobodněji než když byla nová pravidla nová. Zvláště nyní , když máme otevřené hlasování a svobodu slova na spadnutí, je v prodejní sekci cítit závan čerstvosti. Podívejme se jak je inzerát starý, kdy se diskuse rozběhla, a uvidíme že se lidé ,,osmělili". Asi nebudeme předstírat, že ten inzerát jim dodnes unikal, že ne? A - jak jsem psal už tolikrát- dozvěděli jsme se spoustu zajímavého, a jak je vidět, i prodejce. Nikdo netrpí, vše běží korektně...ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Tak hlavně dotyčný s 50 příspěvky nemusí napsat ani čárku o hodinkách. Stačí když pokecá co rád, co nerad a hotovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Tohle je hlasovací vlákno, ale když se podívám do některých prodejů, je vidět, že si z toho někteří dělají pr*el a vesele se ty kecy rozmáhají v tichosti v prodeji, nebo se mi to zdá? Tak já nevím, buď respektujeme pravidla nebo z toho bude džungle. Mimochodem hlasování hovoří docela jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 straspole, tvoje OT sem vymazal, o inzeratu vime od zacatku a nechavame. ale jak uz sem rikal, pokud neco smrdi a nekdo na to upozorni, nechavame to. ja tomu nerozumim, speedy dou mimo me, kdyz se tam zapoji vic lidi, tak to nevadi-maji li co k tomu rict, a ze se to UPuje je taky ok, aspon se to driv uvede na pravou miru. z toho duvodu rikam nechat tak, jak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:24, sibirnaya napsal: straspole, tvoje OT sem vymazal, o inzeratu vime od zacatku a nechavame. ale jak uz sem rikal, pokud neco sm.di a nekdo na to upozorni, nechavame to. ja tomu nerozumim, speedy dou mimo me, kdyz se tam zapoji vic lidi, tak to nevadi-maji li co k tomu rict, a ze se to UPuje je taky ok, aspon se to driv uvede na pravou miru. z toho duvodu rikam nechat tak, jak to je.Dík- simultánně jsme dělali totéž, já editoval a Ty správně mazal, netrefil jsem vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Krásnej příklad ty Omegy a tak by to mohlo i pokračovat v povolených diskusích. Docela se divím proč se to Sphinxxovi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ano,vede se tam relevantni diskuze,coz je v poradku a pokud vim,tohle se nemazalo nikdy,bylo-li to k veci.Zatim neprisel zadnej klaun,kterej by mel potrebu tlamovat do ceny,coz by nekomu prislo v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 straso, rekni mi svuj nazor, tohle ti prijde OK? me to prijde jako zbytecny votazky, precijen sou to jen spunty. dotaz na vek bych jeste chapal, ale puvod, lajf story.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94653-staro%C5%BEitn%C3%A9-st%C5%99%C3%ADbrn%C3%A9-z%C3%A1tky-na-lahve/&do=findComment&comment=1659566 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Z toho, co jsem za těch 19 str. přečetl jsem se vlastně dověděl, že by drtivá většina diskutujících, kteří jsou PRO kecy v inzerci (myšleno diskutujících zde ve vlákně) upozorňovala na přítomnost a výskyt fejků, případně nějakých "slepenin", bastlů a podobně, přičemž v případě potřeby by tato "bonz jednotka" upozornila na to, že se hodinky prodaly za jinou cenu, než je uvedena nyní v prodejní sekci a hbitě by toto nahlásila do prodejního inzerátu. Já zde obchoduji malinko více než je obvyklé a rozhodně se nepovažuji za šmelináře a překupníka, opravdu nemám čas na to, sedět někde na Bazoši nebo poletovat po bazarech a zastavárnách. Vím, že jsou tady dva lidi o kterých vím, že toto aktivně provozují, ale rozhodně by mě nikdy nenapadlo komentovat cenu ani u těchto lidí - když na to mají čas, tak ať si dělají, co chtějí - je to jejich věc a respektuji to, když nechci, tak s nimi nic nezobchoduji, tečka. Ale hodinky mě baví, a proto je zkouším, když prodávám, tak zpravidla za cenu, kterou jsem pořídil, není to můj zdroj příjmu, ale baví mě i ta atmosféra kolem, kdo si ode mne hodinky koupil, tak ví moc dobře o čem píšu, jsem fanda do Breitling, ale neřeším jestli je to Seiko nebo Panerai, mám rád hodinky obecně. Za svými kousky si 100% stojím a nikdy bych si nedovolil někomu prodat šmelinu nebo fík, vše si důkadně prověřuji. Ale pánové, kteří obhajujete dobro nových členů - proberte se! Za prvé - já jsem tady nikdy neviděl v prodeji fejky. Za druhé - pokud jde o bastly, tak se to možná týká vintage, ale u novějších hodinek rok 2000+ jsem se tu nesetkal s bastlem. A k posouzení stavu postačí fotky, nebo potřebujeme "přísné komando", které bude kontrolovat podle fotek co je košér a co ne? Zdá se mi, že si tu někteří dělají srandu, protože jesli ne, je to smutný, komandovat jiné za kolik si dovolují prodat. Co mají vastně za smysl komentáře k ceně? Když někdo koupí Rolády v roce 2010 za 100.000,-Kč a dnes je prodává za 140.000,-Kč , tak je špatnej, vychcanej, šmelinář a podobně? To je snad vtip, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:31, sibirnaya napsal: straso, rekni mi svuj nazor, tohle ti prijde OK? me to prijde jako zbytecny votazky, precijen sou to jen spunty. dotaz na vek bych jeste chapal, ale puvod, lajf story.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94653-staro%C5%BEitn%C3%A9-st%C5%99%C3%ADbrn%C3%A9-z%C3%A1tky-na-lahve/&do=findComment&comment=1659566Já nevím, já jim nerozumím. Zkus se ho zeptat- třeba na nich vidí něco co my ne....můžem se dozvědět něco zajímavýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Aaa,SCIFI uz zacina:-)))Sphinxx-ja myslim,ze si to castecne trefil,spouste lidi je asi trnem v oku(bylo to tu stokrat...),ze nekdo proda lip,nez koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:36, straspol napsal: Já nevím, já jim nerozumím. Zkus se ho zeptat- třeba na nich vidí něco co my ne....můžem se dozvědět něco zajímavýho.ja bych ten koment fleku smazal, todle stejne koupi bud ten, kdo tomu rozumi, a vi, co a jak, nebo ten, komu se to libi a nerozumi a ten to pak ani neresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Kolega se rozepsal, ale napadlo Tě, že by ti zastánci prosazení diskuse byli sami rádi upozorněni? Já třeba jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:26, Daemonultimate napsal: Krásnej příklad ty Omegy a tak by to mohlo i pokračovat v povolených diskusích. Docela se divím proč se to Sphinxxovi nelíbí. Ale povolený tímto způsobem jsou, tak co chcete na současným systému měnit? Já jsem asi natvrdlej, ale furt to nechápu. Proč měnit něco, co funguje? V 29. 3. 2016 v 21:36, Sphinxx napsal: Z toho, co jsem za těch 19 str. přečetl jsem se vlastně dověděl, že by drtivá většina diskutujících, kteří jsou PRO kecy v inzerci (myšleno diskutujících zde ve vlákně) upozorňovala na přítomnost a výskyt fejků, případně nějakých "slepenin", bastlů a podobně, přičemž v případě potřeby by tato "bonz jednotka" upozornila na to, že se hodinky prodaly za jinou cenu, než je uvedena nyní v prodejní sekci a hbitě by toto nahlásila do prodejního inzerátu. Já zde obchoduji malinko více než je obvyklé a rozhodně se nepovažuji za šmelináře a překupníka, opravdu nemám čas na to, sedět někde na Bazoši nebo poletovat po bazarech a zastavárnách. Vím, že jsou tady dva lidi o kterých vím, že toto aktivně provozují, ale rozhodně by mě nikdy nenapadlo komentovat cenu ani u těchto lidí - když na to mají čas, tak ať si dělají, co chtějí - je to jejich věc a respektuji to, když nechci, tak s nimi nic nezobchoduji, tečka. Ale hodinky mě baví, a proto je zkouším, když prodávám, tak zpravidla za cenu, kterou jsem pořídil, není to můj zdroj příjmu, ale baví mě i ta atmosféra kolem, kdo si ode mne hodinky koupil, tak ví moc dobře o čem píšu, jsem fanda do Breitling, ale neřeším jestli je to Seiko nebo Panerai, mám rád hodinky obecně. Za svými kousky si 100% stojím a nikdy bych si nedovolil někomu prodat šmelinu nebo fík, vše si důkadně prověřuji. Ale pánové, kteří obhajujete dobro nových členů - proberte se! Za prvé - já jsem tady nikdy neviděl v prodeji fejky. Za druhé - pokud jde o bastly, tak se to možná týká vintage, ale u novějších hodinek rok 2000+ jsem se tu nesetkal s bastlem. A k posouzení stavu postačí fotky, nebo potřebujeme "přísné komando", které bude kontrolovat podle fotek co je košér a co ne? Zdá se mi, že si tu někteří dělají srandu, protože jesli ne, je to smutný, komandovat jiné za kolik si dovolují prodat. Co mají vastně za smysl komentáře k ceně? Když někdo koupí Rolády v roce 2010 za 100.000,-Kč a dnes je prodává za 140.000,-Kč , tak je špatnej, vychcanej, šmelinář a podobně? To je snad vtip, ne? No a představ si situaci, kdybys ty Rolby dostal darem... Pak bys je tady musel dát zadarmo a nejlíp kupujícímu ještě přispět na cestu/zatáhnout poštovný Jinak samozřejmě souhlas. Regulace cen, potažmo hlášení, že jsou moc nízký, nebo vysoký, tak to je fakt hustý. Když padli koministi, tak jsem ještě nebyl ani ve školce, ale takhle nějak si to představuju v praxi. Cenu určuje trh, nebo žiju v bludech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V 29. 3. 2016 v 21:26, Daemonultimate napsal: Docela se divím proč se to Sphinxxovi nelíbí.Je to jednoduchá matematika. Prodej a cenu neřeším, nejsem z těch co by někomu záviděli a je mi jedno za kolik kdo, co prodáva, osobně buď chci a koupím nebo tam nelezu, ale jde mi a priori o ty UPy. Já dodržuji striktně 5 denní UP. A pak by se tu měly nějakými OT kecy spamovat jiné inzeráty, které se budou zvedat nahoru? Proč? Proč by jedni měli dodržovat pravidla a druzí si k v klidu vykecávat ve vláknech a ještě je spamovat nesmysly? Proč tedy máme možnost komunikace po SZ? Něco mi není jasné napíši do SZ majiteli/prodávajícímu. Mám pochybení o čemkoliv jiném? Upozorním prodávajícího na nedostatek a ten to buď opraví nebo může požádat moda o doplnění informace. Ad absurdum má možnost použití tačítka "Nahlásit" a je to. Ale jinak mi z toho vychází jeden výsledek, kecání do ceny a do toho je s prominutím každému prd, to bychom si tady potom mohli prodávat Béčka, Rolády a PAM o 50-60% levněji než v obchodě, jen proto, že je to vlastně fajn, podle některých tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Sphinxxi,už pár dní je v tomto vláknu napsáno, že snad bude cesta aby diskuse inzeráty neupovala. Já vím, pár lidí se snaží to tady zahustit a tapetují tady kdeco, aby lidi nebavilo číst celé vlákno. Přesto by bylo dobré to tady poctivě přečíst od začátku. Vím, už je to dvacet stránek. To je za těch pár dní slušný výkon. Je vidět že je diskuse živá a potřebná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.