Honza.manta Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Nechcete se na to slovíčkaření vykašlat? A ty Krakro už do toho nerej jak krtek do zahrádky. Tady prostě MpM nemáme v lásce, tak se s tím smiř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Manťáku, ale on ten spor Elton versus MPM je právě o slovíčkaření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 To vím, ale proč to tahat sem a kazit si tím den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 No, protože tady máme troubu s nickem krakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 No jestli krakra bude pokračovat, tak mu dám nějaký ten čas na přemýšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Tohle chce hodně odvahy. Chlubeni v časopise a ukázka toho co si koupíte za fakt těžký peníze. Bych se pozvracel sorry. A ty kecy u toho. Symbol se povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Ty už si opravdu nevidí na špičku nosu. Hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) ta fotka plastovýho pajšlu u hodinek za který chtějí asi 45 tisíc mne opravdu dojala. a fakt jsou lidi co to koupí, kecy o tradiční české značce. Jako Elton mne štve, ale zase když to otevřu, tak uvnitř nebe a dudy ještě že je to "limitka" Upraveno 1. března 2023 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 13 hodinami, ferrycz napsal: ta fotka plastovýho pajšlu u hodinek za který chtějí asi 45 tisíc mne opravdu dojala. a fakt jsou lidi co to koupí, kecy o tradiční české značce. Jako Elton mne štve, ale zase když to otevřu, tak uvnitř nebe a dudy ještě že je to "limitka" Na první pohled hezký hodinky, co je to ale ve skutečnosti netuším. Stejně jako na první pohled Prim Štefánik - moc hezký hodinky, ale o tom jaké jsou ve skutečnosti nemám tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 12 hodinami, krakra napsal: Na první pohled hezký hodinky, co je to ale ve skutečnosti netuším. Stejně jako na první pohled Prim Štefánik - moc hezký hodinky, ale o tom jaké jsou ve skutečnosti nemám tušení. Ako neviem. Nepíšem tu často skoro vôbec. Mám to tu za tie roky rád keď tu trávim čas. Ale s takým prevedením správania som sa nestretol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 prostě jakýkoliv "jako prim" z MPM jsou čínský plastový srágory, a ještě se s tím plastovým čínským podvodem chlubí na fotkách. Kdo si to koupí je v podstatě sprostě okraden. tím jsem skončil. A weider může ty štefániky otevřít at ví na čem je , potom může poslat fotku skvělého kalibru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 11 hodinami, WEIDER napsal: Ako neviem. Nepíšem tu často skoro vôbec. Mám to tu za tie roky rád keď tu trávim čas. Ale s takým prevedením správania som sa nestretol! Nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 5 hodinami, ferrycz napsal: prostě jakýkoliv "jako prim" z MPM jsou čínský plastový srágory, a ještě se s tím plastovým čínským podvodem chlubí na fotkách. Kdo si to koupí je v podstatě sprostě okraden. tím jsem skončil. A weider může ty štefániky otevřít at ví na čem je , potom může poslat fotku skvělého kalibru Ako neviem kto má za potreby omielať MPM tu na fóre. To je všetko z mojej strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 1 hodinou, WEIDER napsal: Ako neviem kto má za potreby omielať MPM tu na fóre. To je všetko z mojej strany. Tesat do kamene. Ten čínskej šunt sem nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 (upraveno) před 49 minutami, WEIDER napsal: Ako neviem kto má za potreby omielať MPM tu na fóre. To je všetko z mojej strany. možná proto že se to tady jmenuje Pravej Prim vs. levej prim ? a proto si myslím že se na ten čínskej kšunt musí upozorňovat Upraveno 3. března 2023 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se