Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obchod s členem Sborez proběhl v naprosté pohodě, jako kupujícího mohu s čistým svědomím doporučit.

Díky za obchod.

• Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Borec, zapálený pro naši věc ;) Sborez ode mě něco kupoval a vše proběhlo dle domluvy. Má mé doporučení a díky za obchod!

• Dát hlas 1
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Se sborezem jsme uskutečnili menší obchod bez peněz. Vše, na čem jsme se domluvili, platilo, mohu jej vřele doporučit! Kromě obchodu samotného jsme strávili velmi příjemný čas pohovořením o všem možné, nejen o tikajícím. 

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Také přidávám kladné hodnoceni. Mohu s klidným svědomím doporučit

• po 2 týdnech...
Odesláno

Muzu jen doporucit,  vse probehlo rychle a bez komplikaci. Vic takovych rychlych obchodu se spokojenosti na obou stranach.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

rychlá nabídka, rychlé poslání peněz, domluva zcela na pohodu, děkuji za obchod a doporučuji

Díky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Sborez ode mě kupoval mesh, zdržení na mé straně s odesláním (stěhovali jsme zrovna firmu) v řádu asi 2 dnů vzal s nadhledem. Díky a kdykoliv znovu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dovolím si oplatit komplimenty, děkuji za promptní reakce a rychlý, bezproblémový obchod. Naprostá spokojenost a budu se těšit na další setkání, klidně při dostizích! ;-) P.S.: Vítěze jsem trefil hned dva, včetně hlavního dostihu ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...