wizard-ov Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Perfektní komunikace, hodinky na druhý den na ruce, stav bezvadný + dobrý pokec (kolega je taky správný chronomagor ). Těšilo mne a bylo mi ctí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Obchod na 1++++++++++++++++++ Rychlejsi ako Amazon , dopises SZ a za chvilu mas Tracking s posty Velka vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Vše v pořádku, rychlá domluva, ještě rychlejší odeslání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Super domluva a bezproblemovy obchod (ja jako prodavajici). Prestoze na dalku, i tak jsme po telefonu dobre pokecali, uplne jsem cejtil jak by to v realu bylo na dlouhy klabosici vecery nad cernyma derama na penize , tak snad priste se potkame osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Přidávám se s pozitivním hodnocením - rychlost, serióznost, skvělý stav zboží! Mohu všem jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Přidávám kladné hodnocení, celý obchod proběhl bez chyby, rychle, jasně. V klidu doporučuji, za mě cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Taktiež musím napísať iba kladné hodnotenie, všetko za 1*. Určite odporúčam a ďakujem za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Pohoda, rychlost. Doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno čtvrtek v 16:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:33 Díky moc a doporučuji všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se