kempo007 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hodinky jsem viděl, porovnal s dalšími divery z produkce Citizenu a výsledek je takový, že se mi začalo pekelně stýskat po mých BN0000-04H, které jsem dal před více než rokem pryč. Nicméně jsem realista a "do stejné řeky" vstupuji maximálně 2x za 10 let problém je, že se trendy stalo neustále zvětšování rozměrů pouzder, koupúit potápky nebo fieldwatch v rozměru do 40 je v rovině 10-15.000 celkem fuška. Kdo má ty budíky nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Hodinky jsem viděl, porovnal s dalšími divery z produkce Citizenu a výsledek je takový, že se mi začalo pekelně stýskat po mých BN0000-04H, které jsem dal před více než rokem pryč. Nicméně jsem realista a "do stejné řeky" vstupuji maximálně 2x za 10 let problém je, že se trendy stalo neustále zvětšování rozměrů pouzder, koupúit potápky nebo fieldwatch v rozměru do 40 je v rovině 10-15.000 celkem fuška. Kdo má ty budíky nosit... NO a já bych je snesl i větší... Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem jarda850 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak jsem je také nakonec pořídil plus barevně parádní ladící Hirsch Robby Orange . Za sebe mohu říci že se nosí naprosto parádně jako daleko menší hodinky, asi kvůli malému rozměru "lug to lug", dokonce jsem v nich usnul a nevadili mně na ruce, což mně u potápek překvapilo. Luminiscene je asi nejlepší, co jsem měl doteď na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 fajnový jsou a řemen jim sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Jak jste na tom s BN0150 nebo BN0151 s přesností? Já je teď měřil a ukazuje mně to 0.1s/den, což jsou zatím nejpřesnější Ecodrive co zatím mám. Upraveno 14. února 2018 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Já mám +7s od přechodu na zimní čas. Upraveno 14. února 2018 uživatelem jarda850 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Já to neřeším. Minuta sem, minuta tam. Či mě není? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Tak u mechanik ano, ale quartz strojky by mohli jit přesně, zvlášt co jsem si zvykl na Bulovy . Mám ještě další starší 3 ecodrive a ty jdou určitě méně přesně. Že by Citizen začal dělat lepší strojky?? Upraveno 14. února 2018 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Já to neřeším. Minuta sem, minuta tam. Či mě není? :-)Tak to bylo možno za podstatně menší cenu zakoupit Parnisy a netrápit se zbytečně s eco drivem a renomé značky Citizen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Froostie: Parnis to je co? Takový lepší Tevise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Froostie: Parnis to je co? Takový lepší Tevise? Třeba se to tak dá brát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Frostie: no a nebo můžu koukat na mobil :-) To je zadarmo, bo je služební. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Frostie: no a nebo můžu koukat na mobil :-) To je zadarmo, bo je služební.Ale jo, já jsem jen vtipkoval o té přesnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Jak jste na tom s BN0150 nebo BN0151 s přesností? Já je teď měřil a ukazuje mně to 0.1s/den, což jsou zatím nejpřesnější Ecodrive co zatím mám. Mě dělají po třech týdnech půl vteřiny do plusu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Tak jsem je také nakonec pořídil plus barevně parádní ladící Hirsch Robby Orange . Za sebe mohu říci že se nosí naprosto parádně jako daleko menší hodinky, asi kvůli malému rozměru "lug to lug", dokonce jsem v nich usnul a nevadili mně na ruce, což mně u potápek překvapilo. Luminiscene je asi nejlepší, co jsem měl doteď na ruce. Tak tato kombinace mě dostala. Jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Tak tato kombinace mě dostala. Jdu do nich. No vidíš a já se jich právě chci zbavit. Protože nejdou SZ, můžeš mi napsat na mail: bacil.357@ na seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Mě dělají po třech týdnech půl vteřiny do plusu....Tak už je mám týden, a zatím snad ani zlomek vteřiny. Asi je to krátká doba, ale i tak krásný výsledek, mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Neodolal jsem a koupil si je Upraveno 6. července 2018 uživatelem kempo007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Neodolal jsem a koupil si jeNo a není to tak hrozné s tou velikostí....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Hodinky jdou do světa. Původně jsem měl v plánu poohlédnout se do kombinace ručky a digi, ale pak jsem narazil na Fugu a po dlouhém vnitřním boji jsem je objednal. Po BN0000-04h a BN0150 to budou moje tuším třetí Citizeny a čtvrté automaty. Těším se na ně a jak dojdou, udělám krátkou recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se