Fester Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Notvl, 30 za výrobek Závodů přibližného strojírenství UB… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Ted z toho udelali podle par.4 zbran kat. A , kdyz to vypada jak hracka nebo u kterých byly původní charakter a podoba změněny tak, aby se jejich použitím mohly způsobit těžší následky, anebo zbraně maskované jako jiné předměty (zákeřné zbraně), Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 před 13 hodinami, FanThomino napsal: Tady LOrant to udělá za cca. 4 000,- a jde si vybrat jakoukoliv barvu https://www.renovace-zbrani.cz/pistole-bereta?pgid=jr8ckf422-75bc1749-c555-4b13-9624-a7e8ad6b8011 Jj, jasně já to víc nezkoumal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 (upraveno) Jedna firma prodavala vytuněný Glock 19, ze vypadal jako z lega a zakratko to s omluvou stahovali. Ale potahli to fakt dal, ne jen barvicky. https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/zbran-lego-pistol-amerika-deti-zbranova-politika-spojene-staty-block19_2107141812_ban Upraveno 11. prosince 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Chystám se prodat pár zbraní z důvodu nevyužití, resp. dát inzeráty a protože jsem už dlouho nic neprodával, chci se zeptat na správný postup. Zájemce musí mít nákupní povolení, to je obecné nebo na konkrétní zbraň? Pokud přijede s povolením, co je třeba udělat? Napsat kupní smlouvu (může být sepsaná individuálně nebo je předepsaný formulář)? Zajet spolu na úřad a tam zbraň přepíšou, pak mu ji teprve mohu dát? Nebo je to jinak? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) Obecne na tyto zbane musi mit nakupni povoleni , vyplnite spolu takzvany sedivak (oznameni o prevodu - nabyti vlastnictvi zbrane), a do 10 dnu na policajty. Smlouva neni nutna ale setkal jsem se ze se pry na ni nekde ptaly. ps jete povoleni na nadlimitni zasobnik (vic jak 10 u dlouhe zbrane) tady to neodhadnu, a ta kosa je mozna A-1 takze vyjimka i na to Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Záleží, jaké zbraně prodáváš. Jestli Bčkové, tak kupující musí mít NP na zbraň kat. B, bez dalšího upřesnění /dříve bylo specifikováno jestli revolver, malorážka, pistole samonab..../ Zkontroluj si u zájemce PZ a NP jestli souhlasí a je platné Kupní smlouva je dobrá kvůli času předání zbraně, budete oba chráněni v případě, že druhej udělá prů.er Šedivák i kupní smlouvu stáhneš na zbranekvalitne.cz Zbraň mu předáš jak dostaneš prachy a podpis na smlouvu Do 10 pracovních dní musíš na policajty s průkazem zbraně ohlástit převod, PZ tam zůstane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Právě teď, Kairos napsal: Záleží, jaké zbraně prodáváš. Jestli Bčkové, tak kupující musí mít NP na zbraň kat. B, bez dalšího upřesnění /dříve bylo specifikováno jestli revolver, malorážka, pistole samonab..../ Zkontroluj si u zájemce PZ a NP jestli souhlasí a je platné Kupní smlouva je dobrá kvůli času předání zbraně, budete oba chráněni v případě, že druhej udělá prů.er Šedivák i kupní smlouvu stáhneš na zbranekvalitne.cz Zbraň mu předáš jak dostaneš prachy a podpis na smlouvu Do 10 pracovních dní musíš na policajty s průkazem zbraně ohlástit převod, PZ tam zůstane ne PZ ale ZP, zbrojní průkaz, občanku taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leo Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Ještě bych dodal nakup nebo zprostředkování nákupu osobou se zbrojní licenci . Odpadne mnoho byrokracie a je to rychlejší a proto ji mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Dnešní dopoledne s šedesát let starým detektivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Já si udělal takového prcka; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 V 17. 12. 2022 v 12:54, Jarett napsal: Dnešní dopoledne s šedesát let starým detektivem To je nádhera:-)! Kdysi jsem chtěl malý revolver a koupl si S&W Lady Smith, .38 Spec, 5 ran. Byl skvělý, ale pak jsem ho v nějakém pominutí mysli prodal a dodnes toho lituji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 S&W LS jsem měl taky, to byla kočička k pomazlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 som si dnes strelil mierenku, 15m, 4palcovy G45... no bejvavalo to lepsi... hodinky som pre istotu odlozil do vrecka na tu chvilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) 15 m CZ75B "Rolády" jsem do vrecka neodkládal. A rovnou vyřešil pochybnost, jaký v nich je kalibr. 9 mm E: odpusť ten vtípek, Tvůj terč je vážně moc hezkej. Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Desina, jak oci Si stylovo ukoncil zivot jedneho fejku. 75B je klasika, oproti tymto rakuskym utility polymerom uplne iny svet a dik, vedel som dat 92-94, mam co zlepsovat, ale celkovo v tejto zalube citim utlm, dam si len par miereniek rocne co organizuju priatelia vo svojom klube... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 V 17. 12. 2022 v 12:54, Jarett napsal: Dnešní dopoledne s šedesát let starým detektivem Nádherný kousek, jen co je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Chtel jsem se zeptat majitelu pistoli (velikostne typu Glock 19 a vetsich, tj. ne nejakych vylozene kapesnich), zda zvazovali (ci si rovnou poridili) na zbran kolimator a proc (proc ano ci ne). Premyslim, jestli ma kolim smysl. Bohuzel treba prave u Glocku je to potreba resit uz pri koupi zbrane (vzit tzv. MOS verzi). Chci se urcite napred naucit primerene strilet pres klasicky miridla (terc i taktika), takze na kolim by doslo az pak - je otazka kdy... na noseni je kolim komplikace a vypada to (subjektivne) nehezky. Vyhoda bude zrejme takticka strelba, coz ma smysl na trenink a souteze a tim to doufejme konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se