Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Zdeněk (Obraz) má jen takto krásně voňavé tabáky a mě tvaruje k obrazu svému To jsem koukal, fajfku, tábák všechno dodal Melly: možná se mýlím, ale mě přišlo, že tam měl Chronomag převahu.
bohus76 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 A ta paní z pizzerie, na tu nesmím zapomenout. Lucka to byla, tuším.Furt samé hodinky a hodinářku nevyfotí nikdo
JaRooN Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 To jsem koukal, fajfku, tábák všechno dodal Jo, my se Zdeňkem bydlíme kousek od sebe a k fajfce mě přivedl právě on. A jelikož mám doma jen dva kousky dýmek a oba jsou to obrovské kousky na relax na zahradě a chybělo mi něco malého na cesty, abych to udržel v zubech, tak jsme se domluvili, že mi něco vezme a prodá. A tak jsem si koupil od něj nového buldočka a tabáček na nacpání je jeho specialita, kterou má namíchanou z Německa a já si ji od něho vždy rád nacpu A také mám pocit, že kromě snad 2 lidí tam byla komplet posádka z fóra. Jo a kromě paní Hovorkové
Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 To je fakt, paní Hovorková má zákaz, protože by nám tady všem vynadala, že se neumíme chovat
Honza.manta Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Furt samé hodinky a hodinářku nevyfotí nikdo Jak kdo ...
klasik51 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já se přidám také, sice jenom neděle, ale užil jsem si to. Příjemné a poučné. Znal jsem do té doby jenom tři lidi a rád jsem poznaldalší, i když v tom mám trochu bordel, jak vás bylo víc. Ale v jedné věci mám jasno, už vím, kdo je dítě paní Štěstěny.No jasně, mluvím o těch třech lunetách na dvojky.
Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Vlastně ani nevím, jak to dopadlo s těma lunetama, ale setkání bylo fajn, pizza dobrá, obsluha příjemná a u stolu bylo veselo
Berys Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jak kdo ... DSC_9920.jpga ještě jedna hodinková z ELTON
5etter Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Další důkaz, že tady chybí vlákno Hodinky a ženy!Honzo, pěkná fotka - mám místo ksichtu kozu... A k tomu mě Stráša asi drží pod krkem, kdybych se náhodou neudržel... Prostě foto grandioso
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 To víš že jo, musel jsem Tě jistit...
JaRooN Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ještě že tam nejsem já, jak držím v zubech fajfku a blbě čumím do výstřihu
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ještě že tam nejsem já, jak držím v zubech fajfku a blbě čumím do výstřihu ...dosvědčuju že do vlastního...padal Ti tam žhavej popel, žejo...
JaRooN Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Kdepak Strášo, pokaždé, když se Lucka predklonila, tak jsem nemohl odtrhnout oči. Musím si nalejt čistého vína, jsem zvrácený hajzl
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 ... já to myslel dobře, kdybys jako potřeboval svědka že jsi nečuměl... i když v tu chvíli jsem Tě asi nějak nesledoval... co jsem jenom dělal? Aha, už vím, já zrovna krájel pizzu, vyjma toho okamžiku, kdy jsem držel kolegu..
JaRooN Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já svedky nepotřebuji Koukat mám povoleno
Honza.manta Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Vy jste u toho stolu byli taky? Nějak jsem si vás asi nevšiml.
JaRooN Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Vy jste u toho stolu byli taky? Nějak jsem si vás asi nevšiml.Teď si tomu nasadil korunu - a to tak velikou, že ani Karel na cifru takovou nemá
5etter Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) edit: 50 příspěvků už dávno mám, ale k tomuhle není co víc říct Upraveno 24. května 2016 uživatelem 5etter
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Po tomhle posezení mám ty Primky ještě radši.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se