Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdeněk (Obraz) má jen takto krásně voňavé tabáky a mě tvaruje k obrazu svému :)

To jsem koukal, fajfku, tábák všechno dodal :)

Melly: možná se mýlím, ale mě přišlo, že tam měl Chronomag převahu.

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To jsem koukal, fajfku, tábák všechno dodal :)

Jo, my se Zdeňkem bydlíme kousek od sebe a k fajfce mě přivedl právě on. A jelikož mám doma jen dva kousky dýmek a oba jsou to obrovské kousky na relax na zahradě a chybělo mi něco malého na cesty, abych to udržel v zubech, tak jsme se domluvili, že mi něco vezme a prodá. A tak jsem si koupil od něj nového buldočka a tabáček na nacpání je jeho specialita, kterou má namíchanou z Německa a já si ji od něho vždy rád nacpu ;)

A také mám pocit, že kromě snad 2 lidí tam byla komplet posádka z fóra. Jo a kromě paní Hovorkové ;)

Odesláno

Já se přidám také, sice jenom neděle, ale užil jsem si to. Příjemné a poučné. Znal jsem do té doby jenom tři lidi a rád jsem poznal

další, i když v tom mám trochu bordel, jak vás bylo víc. Ale v jedné věci mám jasno, už vím, kdo je dítě paní Štěstěny.

No jasně, mluvím o těch třech lunetách na dvojky. :frusty:

Odesláno

Vlastně ani nevím, jak to dopadlo s těma lunetama, ale setkání bylo fajn, pizza dobrá, obsluha příjemná a u stolu bylo veselo :)

Odesláno

Další důkaz, že tady chybí vlákno Hodinky a ženy!

Honzo, pěkná fotka - mám místo ksichtu kozu... A k tomu mě Stráša asi drží pod krkem, kdybych se náhodou neudržel... Prostě foto grandioso  :clap:

Odesláno

Kdepak Strášo, pokaždé, když se Lucka predklonila, tak jsem nemohl odtrhnout oči. Musím si nalejt čistého vína, jsem zvrácený hajzl :D

Odesláno

... já to myslel dobře, kdybys jako potřeboval svědka že jsi nečuměl... i když v tu chvíli jsem Tě asi nějak nesledoval... co jsem jenom dělal? Aha, už vím, já zrovna krájel pizzu, vyjma toho okamžiku, kdy jsem držel kolegu..

Odesláno

Vy jste u toho stolu byli taky? Nějak jsem si vás asi nevšiml.

Teď si tomu nasadil korunu - a to tak velikou, že ani Karel na cifru takovou nemá :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...