Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

MM300 mě nechávají v klidu (tím neříkám, že to nejsou super hodinky), ale už delší dobu mám pocit, že potřebuji nějaké opravdové Tuny :)

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

opravdove Tuny su najma tie, ktore velkostne ladia s rukou, pretoze Emperor moze snad len Villain, cecil a instant, z tych co tu poznam :-)

tym chcem povedat, ze tuny si konecne uzivam, az ked mam svoje tretie a najmensie (dve predchadajuce boli mensie ako emperor ale stale privelke)

moje 2c k tunam...

Odesláno

Pětky jsem si koupil v bazaru před více než dvaceti lety a po koupi jiných hodinek mi je sebrala bejvalka. Onehdá jsme seděli v hospodě(náhodné setkání) a čumí ji na ruku a reakce byla jednoznačná - jo jsou to ony, jen jsem musela nechat vyměnit sklíčko, bylo moc poškrábané a při tom mi je taky vyčistili, jinak celou dobu byly i vodotěsné. Klobouk dolů před těmito hodinkami.

Předpokládám, že na Seikách bylo těch dvacet let vidět o moc míň než na bejvalce  :lol2:

Odesláno

spomenul som si na teba :-) aj so spring drive tuna...

kedze ruku mas rovnaku ako ja.

Emperor pre nas je velkostne tak na hrane, niekto by povedal ze privelke, podla mna OK..... ALE... Ninja resp. vsetky najnizsie rady tun sedia na mensiu ruku ako rit na serbel, o tom zadna...

Odesláno (upraveno)

Malé rozhodně nejsou, to se musí nechat :)

Ale na druhou stranu si myslím že pro hodinky tohoto typu není estetika(velikost/ruka) až zas tak striktně limitující jako u jiných.

Vem si kolik potkáváš lidí s g-shock, Suunto atd 45/50+ na ruce.

Jsou to účelové hodinky a taky tak na ruce vypadají.

Ohavně :D

edit:

Pokud chceš vypadat jako ten správný tento - unterwassermann, není jiné volby :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Sakra mám chuť vypadat jako správný unterwassermann asi nějaký tuňáky budu k MM300 potřebovat, ty SBDX011 jsou super jen mám strach z té PVD úpravy... 

Odesláno (upraveno)

hmm tak nemám :-) ale není lepší jít rovnou do spring drivu sbdb009? ;-) Já spring nikdy neměl a vcelku po tom toužím :-)

Jinak abych nebyl OT, tak na Seiku jsem vyrostl, přirostlo mi k srdci, nemám problém za něj dát 50 a víc tisíc a upřednostit ho před většinou swiss made produkcí. Vím že dostanu 100% inhouse a ne jen seskládaný hodinky bůhví z čeho a kde vyrobených dílů... 

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno (upraveno)

Ja teda prave vubec ne.Alespon zatim.A SD tuna se mi moc nelibi,ano,technologicky naslaply,ale uz jsou moc leskly,navoneny.Tuna byly a jsou profesionalni potapecsky hodinky,material SD s touhle puvodni myslenkou imho moc nekoresponduje.Ja bych Emperor za SD nemenil ani omylem,ale to je veci vkusu...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

hmmm něco na tom bude, ony šly tuna vždy tak trochu mimo mě, dostaly mě až vcelku nedávno, tak budu muset o tom něco naštudovat... stejně to nechápu vždy se mi zdály oškilvý a teď otočka o 180 stupňů, prostě Seiko no :-)

Ja teda prave vubec ne.Alespon zatim.A SD tuna se mi moc nelibi,ano,technologicky naslaply,ale uz jsou moc leskly,navoneny.Tuna byly a jsou profesionalni potapecsky hodinky,material SD s touhle puvodni myslenkou imho moc nekoresponduje.Ja bych Emperor za SD nemenil ani omylem,ale to je veci vkusu...

Odesláno (upraveno)

Nemej, neni se ceho bat, ja uz s nima taky parkrat strejchnul a je to v klidu.Na shroudu uz nejaky stopy noseni jsou,ale tomu se nevyhnes.Jsou to jenom hodinky...

Aktualni fotka z wus z Tuna vlakna, kde opakovaně resili to same... Nekdo to bere jako soucast tech tool hodinek... Skoda jen ze ta fotka neni ostrejsi..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Kamil, neda sa inak ako uplne suhlasit.... len dufam, ze si mi neprehovoril do srdca natolko, ze budem nad emperorom vazne uvazovat :-)

Mimochodom, da sa povedat ze mnohe ine velke hodinky (45-50) ktore maju klasicke lugs posobia este kusok vacsie ako emperor. Najma tie modne znacky to ozaj prehanaju, proti nim je emperor este prcek co sa tyka dlzky.

Tuna SD - mal som, predal som iba koli peniazom, je to uz trosku privysoka trieda na mna, nevedel som ich nosit bez strachu. Leskla luneta a ani novy dial mi vobec nevadil, naopak. Hrubka trosku prekazala, zle sa v nich spalo :-)

Odesláno

Přesně tak SD tuna

Jak píše kolega, jiný shroud jiná povrchovka, kartáčovaný povrch, efektní ale je tam vidět i otisk prstu.

Řemen uchycený v tom navoněném shroudu "nožky" nejsou vrtané takže výměna řemenu - adrenalin.

Cifr nic moc,ručky nepěkné.Datum no nevím věc vkusu.

Emperor je proti nim tool se vším všudy, škaredé až jsou pěkné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...