Viktor Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Průběžný výsledek spolupráce s Lukem a konzultace na TimeFactors Aktuální verze vývoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Takže by to mohlo vypadat nějak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Takže by to mohlo vypadat nějak takhle Ciferník velmi dobrý, oproti původnímu Zeno-letadlo-nápisu výrazný pokrok směrem ke střídmosti a eleganci. Ale co se týká řemene zůstal bych u původního vintage hnědého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Ciferník velmi dobrý, oproti původnímu Zeno-letadlo-nápisu výrazný pokrok směrem ke střídmosti a eleganci. Ale co se týká řemene zůstal bych u původního vintage hnědého. Marvine, jasně, že tam zůstane ten hnědej vintage řemen (BTW, nebyl zrovna levnej ), tohle je jen koláž ciferníku na základě fotky z webu Zeno-Basel a našich návrhů, ten jejich řemínek není nic moc. Kromě odstranění letadýlka jsou i trochu zmenšený indexy, takže pětka a sedmička nejsou ukousnutý, to nemám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Marvine, jasně, že tam zůstane ten hnědej vintage řemen (BTW, nebyl zrovna levnej ), tohle je jen koláž ciferníku na základě fotky z webu Zeno-Basel a našich návrhů, ten jejich řemínek není nic moc. Kromě odstranění letadýlka jsou i trochu zmenšený indexy, takže pětka a sedmička nejsou ukousnutý, to nemám moc rád. Krásná L.E. ! Dal by se vypustit ten nápis úplně? V tom případě bych se asi nechal zlákat... Nápis jen ns dýnku? A pokud by se objednávalo víc hodinek najednou, tak by se to dalo asi domluvit přímo s firmou...jinak LUK a jeho ciferník ...SUPER!!! Máte můj obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Luku, poté, co jsi vše zveřejnil, budeš muset dělat celou limitku To doufám !!! 285 Eu + ciferník a ručky = originální L.E. za příjemnou cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) Indexy nejsou zmenšeny, ale Unitas má jinou rozteč mezi oskama ruček a vteřinovky. To má za následek níže umístěný subciferníček a umožnilo to také nepatrně oddálit indexy 5 a 7 tak, aby zůstaly celé. Ciferník bez nápisu není to pravé. To jsem se ujistil na zkušebním vzorku. Vynechat ale jde. EDIT: Viktore, teď mi došlo jak jsi to myslel s tím zmenšením Oproti ZENU jsou menší, ale s Longines jsou rozměrově stejné. Vycházel jsem z Originálu, který jsem proměřil. Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Viktore jak dopadl upgrade ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Trpělivost, ještě na tom děláme . Prototyp ciferníku nevypadal špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Já jsem zvědavý jak malé děcko. Těším se na to skoro stejně jako kdyby se jednalo o mé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Sakra, taky se na to nějak začínám těšit držím palce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 Tak to vypadá, že budu další, kdo se bude honosit SKOROLONGINESKAMA! Zítra si jedu pro Zeno Retro Carre (díky YPOvi). Do toho plánovaného tuningu jdu taky - snad mi to borci od ZENO odpustí (pokud mne tedy vezmete do holportu)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 georgi já říkám ano. Věc má v tuto chvíli v rukou Falkkon. Snad se mu podaří v tomto týdnu provést potisk. Pak nastane pro mne finální práce na nanesení luminiscenční barvy a bude hotovo. (pokud to nepokazím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Uz to nejak dopadlo ? Jsem zvedavy na vysledek, pochlubte se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Všechno to teď má v rukou Falkkon, má dost práce tak na něj netlačím. Sice to už mělo být hotovo, ale nemám zprávu jestli se to povedlo. Tak Falkkone jak jsme na tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Taky jsem zvedavej jak to dopadne! Myslim, ze tim cifernikem z toho udelate krasny dobre nositelny hodinky, ktery to letadylko hyzdilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Hosi, mesic pryc a Vy porad nic, tak uz se pochlubte s vysledkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 jojo..pekne to sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Porad toto vlakno sleduju a cekam az se pochubite a nic. Projekt umrel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2008 Průběžný výsledek spolupráce s Lukem a konzultace na TimeFactors Aktuální verze vývoj Co místo těch nápisů tam dát znak letectva(okřídlený meč), podobně jako leteckých primek.Myslím,že by to vypadalo lépe.Zkusím nějaký dobový znak naskenovat a upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se