Přejít na obsah

Vintage řemínek

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ciferník velmi dobrý, oproti původnímu Zeno-letadlo-nápisu výrazný pokrok směrem ke střídmosti a eleganci. Ale co se týká řemene zůstal bych u původního vintage hnědého.

Marvine, jasně, že tam zůstane ten hnědej vintage řemen (BTW, nebyl zrovna levnej :) ), tohle je jen koláž ciferníku na základě fotky z webu Zeno-Basel a našich návrhů, ten jejich řemínek není nic moc. Kromě odstranění letadýlka jsou i trochu zmenšený indexy, takže pětka a sedmička nejsou ukousnutý, to nemám moc rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marvine, jasně, že tam zůstane ten hnědej vintage řemen (BTW, nebyl zrovna levnej :) ), tohle je jen koláž ciferníku na základě fotky z webu Zeno-Basel a našich návrhů, ten jejich řemínek není nic moc. Kromě odstranění letadýlka jsou i trochu zmenšený indexy, takže pětka a sedmička nejsou ukousnutý, to nemám moc rád.

Krásná L.E. ! Dal by se vypustit ten nápis úplně? V tom případě bych se asi nechal zlákat... Nápis jen ns dýnku? A pokud by se objednávalo víc hodinek najednou, tak by se to dalo asi domluvit přímo s firmou...jinak LUK a jeho ciferník ...SUPER!!! Máte můj obdiv.

Odkaz ke komentáři

Indexy nejsou zmenšeny, ale Unitas má jinou rozteč mezi oskama ruček a vteřinovky. To má za následek níže umístěný subciferníček a umožnilo to také nepatrně oddálit indexy 5 a 7 tak, aby zůstaly celé.

Ciferník bez nápisu není to pravé. To jsem se ujistil na zkušebním vzorku. Vynechat ale jde.

EDIT: Viktore, teď mi došlo jak jsi to myslel s tím zmenšením :) Oproti ZENU jsou menší, ale s Longines jsou rozměrově stejné. Vycházel jsem z Originálu, který jsem proměřil.

Upraveno uživatelem Luk
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Průběžný výsledek spolupráce s Lukem a konzultace na TimeFactors

Aktuální verze

caf_aviation2.jpg

vývoj

msg-967-1195681339.jpg

cifernikcaf4.jpg

Co místo těch nápisů tam dát znak letectva(okřídlený meč), podobně jako leteckých primek.Myslím,že by to vypadalo lépe.Zkusím nějaký dobový znak naskenovat a upravit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...