Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně to nehraje dohromady s tou ochranou korunky, protože když je korunka takhle vystrčená ven, tak tam ta ochrana v podstatě neplní žádnou praktickou funkci a působí tam trochu mimo.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

A nějaké to foto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dynko lehce ještě podrene z toho jak jsem neustálé otviral a po radě o balonku jsem si tukal na čelo.

No chybama se člověk učí.

Odesláno

No ty bláho, ty seš ladič .Klobouk dolů ,že by vznikala u Brna nová továrna na výrobu bastlíků?

Návštěvník tolja
Odesláno

proč jsi dělal průhled?

na co se chceš koukat?

tenhle nezdobenej stroj pod cifr igenů nepatří

průhledným dýnkem jsi tomu hnusu nasadil korunu, ale každému, co jeho jest, a to měrou vrchovatou

Odesláno

Průhled je tam hlavně proto, aby šlo vidět, že je tam strojek Prim.

Do budoucna budou strojky určitě upravovány.

To jen pro upřesnění.

Jinak nic jiného se od tolja nedá čekat. Ale i tak děkuji za tvůj nazor.

Odesláno

No ty bláho, ty seš ladič .Klobouk dolů ,že by vznikala u Brna nová továrna na výrobu bastlíků?

Jinak díky Zbynku, uvidíme zda se podaří další projekt.

Návštěvník tolja
Odesláno

Průhled je tam hlavně proto, aby šlo vidět, že je tam strojek Prim.

Do budoucna budou strojky určitě upravovány.

To jen pro upřesnění.

Jinak nic jiného se od tolja nedá čekat. Ale i tak děkuji za tvůj nazor.

Jen se nenech odradit nějakým panem chytrým.

jak jsem už napsal, každému, co jeho jest, ale tato sekce je primárně určena pro české hodinky, a hlavně od dospělých lidí bych čekal víc soudnosti, že se zamyslí, než odprezentují svoje "veledílo"

o zdobení kalibrů máš poněkud zmatené informace, protože 68.4 spatřila světlo světa pár let po ukončení produkce igenú a starší kalibry byly zdobnější, než ty nové (snižování pracnosti a nákladů),

ale když už píšeš o budoucím zdobení, tak bys nás mohl něčím překvapit a možná i obohatit, třeba se po ženevských pruzích a novoměstských kruzích dočkáme i brněnských klikyháků

no nic, hoši, už vám přestanu házet vidle do "projektů" a skopávat hračky do kanálu

nemějte mně to za zlé

Odesláno

Tomu říkám známka panku! :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...