atari Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Myslim, že lepší než ta první. Možná by to sneslo o něco menší, ale k tomuhle "typu" hodinek to je OK.
Doriaan Odesláno 5. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Díky...asi máte pravdu. Je to aspoň zase více zvláštní...jedinečné.
USER47 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Mně to nehraje dohromady s tou ochranou korunky, protože když je korunka takhle vystrčená ven, tak tam ta ochrana v podstatě neplní žádnou praktickou funkci a působí tam trochu mimo.
Milan Praha Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 jako hodinky lepší než to co teď chrlí Elton za super limitky .... dokážu si představit že bych je nosil ....
Doriaan Odesláno 6. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jsem rád, že se líbí...korunka netlačí a jakmile dodělám druhé hodinky, tak tu ochranu té korunky asi odbrousím.
Doriaan Odesláno 6. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Vlastně třetí...první mam PS II. Ještě na ně musím nasadit vteřinovku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 co to je? ten cifr.. Vlastně třetí...první mam PS II. Ještě na ně musím nasadit vteřinovku.
Doriaan Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Cifr jsem si nechal udělat u kolegy.
raskiscz Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Tohle je super, z toho se někteří šulini ala "hnusej fejk" asi poserou :-DrTak mám novou korunku, ale ta mi příjde zase už moc velká...co vy na to?
Doriaan Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Poslední dolešteni, nakonec korunku mi dal valjoux, tímto mu děkuji. Ještě udělaní průhledu a skoro hotovo.Ještě musím sehnat vložku lunety.
Doriaan Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 A nějaké to foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Dynko lehce ještě podrene z toho jak jsem neustálé otviral a po radě o balonku jsem si tukal na čelo.No chybama se člověk učí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primoš Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 No ty bláho, ty seš ladič .Klobouk dolů ,že by vznikala u Brna nová továrna na výrobu bastlíků?
Návštěvník tolja Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 proč jsi dělal průhled? na co se chceš koukat? tenhle nezdobenej stroj pod cifr igenů nepatří průhledným dýnkem jsi tomu hnusu nasadil korunu, ale každému, co jeho jest, a to měrou vrchovatou
Doriaan Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Průhled je tam hlavně proto, aby šlo vidět, že je tam strojek Prim. Do budoucna budou strojky určitě upravovány.To jen pro upřesnění.Jinak nic jiného se od tolja nedá čekat. Ale i tak děkuji za tvůj nazor.
Doriaan Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 No ty bláho, ty seš ladič .Klobouk dolů ,že by vznikala u Brna nová továrna na výrobu bastlíků?Jinak díky Zbynku, uvidíme zda se podaří další projekt.
Primoš Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Jen se nenech odradit nějakým panem chytrým.
Návštěvník tolja Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Průhled je tam hlavně proto, aby šlo vidět, že je tam strojek Prim.Do budoucna budou strojky určitě upravovány.To jen pro upřesnění.Jinak nic jiného se od tolja nedá čekat. Ale i tak děkuji za tvůj nazor. Jen se nenech odradit nějakým panem chytrým. jak jsem už napsal, každému, co jeho jest, ale tato sekce je primárně určena pro české hodinky, a hlavně od dospělých lidí bych čekal víc soudnosti, že se zamyslí, než odprezentují svoje "veledílo"o zdobení kalibrů máš poněkud zmatené informace, protože 68.4 spatřila světlo světa pár let po ukončení produkce igenú a starší kalibry byly zdobnější, než ty nové (snižování pracnosti a nákladů),ale když už píšeš o budoucím zdobení, tak bys nás mohl něčím překvapit a možná i obohatit, třeba se po ženevských pruzích a novoměstských kruzích dočkáme i brněnských klikyhákůno nic, hoši, už vám přestanu házet vidle do "projektů" a skopávat hračky do kanálunemějte mně to za zlé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se