Tazatel Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 MAm nove FORTIS a nejaky cas OMEGA - jednoznacne FORTIS grga_pitic: Důvod?
grga_pitic Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Ac se to zda k nevire, u FORTIS mi pripada ze zpracovani je lepsi nez u OMEGA (subjektivni nazor), otaceni lunety je snadnejsi a pritom mi pripada pevnejsi nez u OMEGA a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe. A krome toho FORTIS neni tak proflakly...
lubovnik Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Ac se to zda k nevire, u FORTIS mi pripada ze zpracovani je lepsi nez u OMEGA (subjektivni nazor), otaceni lunety je snadnejsi a pritom mi pripada pevnejsi nez u OMEGA a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe. A krome toho FORTIS neni tak proflakly... O speedmasteroch sa tu uz na fore ktosi zmienoval ako o "proflaklych" ... teraz to citam od teba... "a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe." ...mozes byt konkretny?
grga_pitic Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Mluvim o svych Marinemasterech, kde luneta ma presah cca. 1-2 mm pres pouzdro, coz hodinky opticky zvetsuje.
Hanz21 Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Mierne ma matiete Rozhodnutí bude stejně na Tobě, záleží jaké se Ti budou více líbit ne... Těžko se tu všichni shodneme jen na Fortis nebo Omegách
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Z těchto dvou určitě Omega - přijdou mi více vyvážené.
lubovnik Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Rozhodnutí bude stejně na Tobě, záleží jaké se Ti budou více líbit ne... Těžko se tu všichni shodneme jen na Fortis nebo Omegách Presne ako vravis, rozhodnutie je aj tak na mne, no chcel som si vypocut tipy od skusenejsich.
kulix Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Omega!! Má takový čistější design..
Jakubisko Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Co se týče strojku neporadím, ale na vlastní kůži jsem se přesvědčil, že Fortis má odolnější a tvrdší ocel než Omega. Muzes to prosim nejak specifikovat?
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 FORTIS JJ, sice nemám ani jedny, ale Fortis mají něco do sebe a líbí se mi více než Omegy. (Hlavně Fortis B-42 MarineMaster)
railmaster Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Odolnosť povrchu proti škrabancom u Bondoviek, môže byť daň za antikorozívne vlastnosti voči agresívnym tekutinám rôzneho zloženia - napr. morská voda a i. Tie škrabance a ťukance mrzia aj mňa. U Fortisu zatiaľ posúdiť nemôžem.
lubovnik Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Nakoniec som si kupil Omega Speedmaster
bedan Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Nakoniec som si kupil Omega Speedmaster Blahopřeji, mám je taky a nedám na ně dopustit. Líbí se mi a přesnost je naprosto nejlepší ze všech hodinek co jsem doposud měl. Zdá se že dokonce lepší než u Co axialu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se