Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
MAm nove FORTIS a nejaky cas OMEGA - jednoznacne FORTIS :D

grga_pitic: Důvod?

Odesláno

Ac se to zda k nevire, u FORTIS mi pripada ze zpracovani je lepsi nez u OMEGA (subjektivni nazor), otaceni lunety je snadnejsi a pritom mi pripada pevnejsi nez u OMEGA a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe. A krome toho FORTIS neni tak proflakly...

Odesláno
Ac se to zda k nevire, u FORTIS mi pripada ze zpracovani je lepsi nez u OMEGA (subjektivni nazor), otaceni lunety je snadnejsi a pritom mi pripada pevnejsi nez u OMEGA a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe. A krome toho FORTIS neni tak proflakly...

O speedmasteroch sa tu uz na fore ktosi zmienoval ako o "proflaklych" ... teraz to citam od teba...

"a krome toho presah lunety pres pouzdro ma neco do sebe." ...mozes byt konkretny?

Odesláno
Mierne ma matiete :suicide_anim:

Rozhodnutí bude stejně na Tobě, záleží jaké se Ti budou více líbit ne... :smile_anim: Těžko se tu všichni shodneme jen na Fortis nebo Omegách :starwars:

Odesláno
Rozhodnutí bude stejně na Tobě, záleží jaké se Ti budou více líbit ne... :smile_anim: Těžko se tu všichni shodneme jen na Fortis nebo Omegách :starwars:

Presne ako vravis, rozhodnutie je aj tak na mne, no chcel som si vypocut tipy od skusenejsich.

• po měsíci...
Odesláno

Odolnosť povrchu proti škrabancom u Bondoviek, môže byť daň za antikorozívne vlastnosti voči agresívnym tekutinám rôzneho zloženia - napr. morská voda a i. Tie škrabance a ťukance mrzia aj mňa. U Fortisu zatiaľ posúdiť nemôžem.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Nakoniec som si kupil Omega Speedmaster :thumbsup_anim:

Blahopřeji, mám je taky a nedám na ně dopustit. Líbí se mi a přesnost je naprosto nejlepší ze všech hodinek co jsem doposud měl. Zdá se že dokonce lepší než u Co axialu :crying_anim02: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...