Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Já jdu taky s dotazem a prosbou o zkušenosti. Na eBay jsou teď jedny Suma SBDC033 s popiskem NEW WITH TAGS, ale jsou na zvláštní modré gumě. Nikde jsem nedohledal jedinou fotografii nebo zmínku, že by do prodeje šly jak verze s tahem, tak s gumou. 

Nemáte někdo jiné informace, jak je to s variantami prodávaných SBDC033? Jestli to byla nějaká USA verze nebo limitka na domácích trh, asijská...?

s-l1600-2.jpg

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Sumo "Hulk" SPB103J1. Foto z podzimu, kdy byla tráva ještě zelená. Moc se mi líbí, jak se barva lunety a ciferníku mění od světle zelené po skoro černou v závislosti na osvětlení.

hulk.jpg

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Nový přírůstek

20250127_184240.thumb.jpg.ee663eb4141f04aac6b06d8105eff318.jpg
Ty levé s oranžovým ringem jsou super- to je mód nebo....? Jestli mód tak jsi mě nahlodal.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno
před 2 hodinami, Nick06 napsal:

Ty levé s oranžovým ringem jsou super- to je mód nebo....? Jestli mód tak jsi mě nahlodal.

Je to mód- origo inner ring z oranžových jsem dal do modrých.

Odesláno
Je to mód- origo inner ring z oranžových jsem dal do modrých.

Nemáš foto na Crafter Blue CB02?

Odesláno

Crafter blue sem mel na černých sumech které jsem prodal. Vypadalo to super protože zmizela ta propast mezi stěžejkama a pouzdrem ale zase ta guma byla celkem tlustá a nebyla pohodlná.

Odesláno
Crafter blue sem mel na černých sumech které jsem prodal. Vypadalo to super protože zmizela ta propast mezi stěžejkama a pouzdrem ale zase ta guma byla celkem tlustá a nebyla pohodlná.
Já mám Bluma na Craftru. Jen se mě kurevsky líbí ten orange ring.

Odesláno
před 7 hodinami, Nick06 napsal:

Já mám Bluma na Craftru. Jen se mě kurevsky líbí ten orange ring.

Je těžké sehnat origo, aftermarket je ale o tom to není. Když mód tak jenom z origo dílů. Aspoň já to tak mám.

Odesláno
Je těžké sehnat origo, aftermarket je ale o tom to není. Když mód tak jenom z origo dílů. Aspoň já to tak mám.

• po měsících...
Odesláno

Tak se mi moje stare suma (6r15) zacaly zpozdovat o cca 5min. denne. Co s tim? Ma cenu to nechavat cistit? Nebo lip dat nejakej novej, levnejsi strojek (NH35)? Co jsem tak orientacne ptal v jednom  hodinarstvi, tak rozborka, vycisteni a sborka by byla cca za 2 kkč, ovsem bez zaruky, ze je to jen tim... hodinky jsem kupoval uz jeté pred cca 5 lety za cca 5kkč, takze do toho nechci moc investovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...