Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak tak koukám, tak za chvilku budou Padi verze snad všech diverů od Seika :D  Ale uznávám, že nejsou špatný. Oproti thajskejm limitkám jsou hodně decentní. Naštěstí mi Suma nesedí a tak nemusím projíždět ebay a shánět je ;)  jaká byla vůbec ofiko cena?

@jarett - já objevil dvoje- HK a USA

A to jsem byl minulý týden v Hongkongu :D

Odesláno

SUMO HRY

Suma jsou už den doma, a tak jsem s nim dnes vyběhl ako štěniatko na rozkvitnutů lůku :)  a trošku si s nima zablbnul.

Přihazuji i pár fotek s MM600, ale srovnávací test to není. V kvalitě by vyhrály MM a v poměru cena/výkon by jasně vyhrály Suma. Pro zajímavost přihazuji i nějaká fota se srovnáním luminiscence. Ještě se mi někde potulují Monstra, tak možná,,.

Trochu nezvyk ta výška:-), při mém návyku MM600. U Sum je luneta dost zaříznutá do pouzdra. Zboku to vypadá, že je tenká, což se ale nepotvrzuje při pohledu ze strany řemenu.

Dnes dorazil první předvoj řemenů (to je načasování!) . Byl jsem zvědavý, jak bude vypadat hlavně ten modrý. No posuďte sami. :-) Ještě mám v krabici stejný bílý, ale na ten si netroufám :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ten řemen je tměvě modrý, na posledním obrázku je moc ostrý, v reálu sedí barevně hodinkama.

Odesláno (upraveno)

p3k:

Super fotosrovnavacka!!! Ty Sumo vypadaji k MM600 jak oblekovky :)

Ta guma nema chybu, vis ceho jsem se bal?

Kdo zna modra Suma, vi ze to jsou chameleoni. Chvili cerna, chvili elegantne namodrala a nekdy jasna namorni modr. Ta guma ma konstatni odstin a neumi se prizpusobit, to je jasne. Z Tvych fotek ale vypada, ze ta guma je taky chameleon :) coz by bylo optimalni.

Az budes mit cas, slo by vyfotit hodinky, kdyz budou mit sve obdobi cerneho cifru a k tomu detail gumy? Diky

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Díky chlapi,

k té gumě: je to guma předskokanka, ta pořádná je ještě někde na cestě, asi pluje někde mořem nebo letí vysoko nad ním :)

Odesláno (upraveno)

p3k:

Super fotosrovnavacka!!! Ty Sumo vypadaji k MM600 jak oblekovky :)

Taky jsem si říkal, jsou neobvykle placaté:-) košile nekladla žádný odpor. Ale já mám i MM jako košilovky a možná bych si je vzal i na ples, ale už jsme byli :)

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

p3k: můžu poprosit o nějaké info nebo odkaz na tu gumu? Současnou i tu "pořádnou". Díky

Odesláno (upraveno)

p3k: můžu poprosit o nějaké info nebo odkaz na tu gumu? Současnou i tu "pořádnou". Díky

Tady je link na prodejce, bohužel v jeho nabídce teď ten modrý nemůžu najít ve 20 mm. Ale třeba se ti hodí jiná barva. Musíš pohledat.

Ten lepší řemen je Crafter Blue pro Seiko Sumo.

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Tak to dopadlo dobře ... PADI jsou doma ... na živo jsou mnohem lepší než jsem čekal :D

Teď ještě počkám až dorazí CrafterBlue řemen a uvidí se ... buď mám ideální hodinky na EDC ... nebo půjdou dál ... :)

Rychlá mobilofka ...

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Má prosím někdo porovnání modré u 003 a 033? Je modrá ciferníku u obou modelů stejná?

Odesláno

Tak to dopadlo dobře ... PADI jsou doma ... na živo jsou mnohem lepší než jsem čekal :D

Teď ještě počkám až dorazí CrafterBlue řemen a uvidí se ... buď mám ideální hodinky na EDC ... nebo půjdou dál ... :)

Rychlá mobilofka ...

attachicon.gifFullSizeRender1.jpg

attachicon.gifFullSizeRender.jpg

Gratulace! Co je u té limitky jiné? Cifr a ručky?

Odesláno

Rychlá mobilofka ...

attachicon.gifFullSizeRender1.jpg

attachicon.gifFullSizeRender.jpg

...vou tiež gratulujem na živo to musi byt krasa

Odesláno (upraveno)

Jiný je cifr, ručky, výroba made in Japan a je omezena na 1000ks ... :D

Ve srovnání s želvama, které jsem měl, je to jiná liga !

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Jiný je cifr, ručky, výroba made in Japan a je omezena na 1000ks ... :D

Ve srovnání s želvama, které jsem měl, je to jiná liga !

Nejsem si jistý touhle limitkou, ale mám pocit, že všechny japonské limitky sum mají diashield.

Odesláno

Nejsem si jistý touhle limitkou, ale mám pocit, že všechny japonské limitky sum mají diashield.

.......oni sa radi aj tym pochvalia a to extra štitkom diashield ale u sumo limitiek som ten štitok v origo baleniach nevidel......ale tiež si nie som isty.

Odesláno

Jarett: bozi jsou!!! Na ferovku rikam jako majitel modrych Sumo, tyhle jsou krasnejsi!!! Zavist :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...