Karol Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 ...niečo je na ebayhttp://www.ebay.com/itm/Latest-New-SEIKO-SBDC049-PROSPEX-PADI-Collaboration-Limited-1000-pcs-only-/391687759967?hash=item5b3268e85f:g:-9QAAOSwjDZYig1M
Jarett Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Jak tak koukám, tak za chvilku budou Padi verze snad všech diverů od Seika Ale uznávám, že nejsou špatný. Oproti thajskejm limitkám jsou hodně decentní. Naštěstí mi Suma nesedí a tak nemusím projíždět ebay a shánět je jaká byla vůbec ofiko cena? @jarett - já objevil dvoje- HK a USAA to jsem byl minulý týden v Hongkongu
sashator Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Musis to priste lip nacasovat[emoji6]
p3k Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 SUMO HRYSuma jsou už den doma, a tak jsem s nim dnes vyběhl ako štěniatko na rozkvitnutů lůku a trošku si s nima zablbnul.Přihazuji i pár fotek s MM600, ale srovnávací test to není. V kvalitě by vyhrály MM a v poměru cena/výkon by jasně vyhrály Suma. Pro zajímavost přihazuji i nějaká fota se srovnáním luminiscence. Ještě se mi někde potulují Monstra, tak možná,,.Trochu nezvyk ta výška:-), při mém návyku MM600. U Sum je luneta dost zaříznutá do pouzdra. Zboku to vypadá, že je tenká, což se ale nepotvrzuje při pohledu ze strany řemenu. Dnes dorazil první předvoj řemenů (to je načasování!) . Byl jsem zvědavý, jak bude vypadat hlavně ten modrý. No posuďte sami. :-) Ještě mám v krabici stejný bílý, ale na ten si netroufám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten řemen je tměvě modrý, na posledním obrázku je moc ostrý, v reálu sedí barevně hodinkama.
Jarett Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Musis to priste lip nacasovat[emoji6]Tak jsem volal do Tokia kamarádovi ... takže možná to dopadne
AKUC Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 p3k : na tej modrej gume sú skvelé, gratulujem pekná dvojka ...
tano Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) p3k: Super fotosrovnavacka!!! Ty Sumo vypadaji k MM600 jak oblekovky Ta guma nema chybu, vis ceho jsem se bal?Kdo zna modra Suma, vi ze to jsou chameleoni. Chvili cerna, chvili elegantne namodrala a nekdy jasna namorni modr. Ta guma ma konstatni odstin a neumi se prizpusobit, to je jasne. Z Tvych fotek ale vypada, ze ta guma je taky chameleon coz by bylo optimalni.Az budes mit cas, slo by vyfotit hodinky, kdyz budou mit sve obdobi cerneho cifru a k tomu detail gumy? Diky Upraveno 3. února 2017 uživatelem tano
p3k Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Díky chlapi,k té gumě: je to guma předskokanka, ta pořádná je ještě někde na cestě, asi pluje někde mořem nebo letí vysoko nad ním
p3k Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) p3k: Super fotosrovnavacka!!! Ty Sumo vypadaji k MM600 jak oblekovky Taky jsem si říkal, jsou neobvykle placaté:-) košile nekladla žádný odpor. Ale já mám i MM jako košilovky a možná bych si je vzal i na ples, ale už jsme byli Upraveno 3. února 2017 uživatelem p3k
Trebus Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 p3k: můžu poprosit o nějaké info nebo odkaz na tu gumu? Současnou i tu "pořádnou". Díky
p3k Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) p3k: můžu poprosit o nějaké info nebo odkaz na tu gumu? Současnou i tu "pořádnou". DíkyTady je link na prodejce, bohužel v jeho nabídce teď ten modrý nemůžu najít ve 20 mm. Ale třeba se ti hodí jiná barva. Musíš pohledat.Ten lepší řemen je Crafter Blue pro Seiko Sumo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. února 2017 uživatelem p3k
AKUC Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 pasuje aj na SKX ja som bral z Aliexpress Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sorry za OT
Jarett Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak to dopadlo dobře ... PADI jsou doma ... na živo jsou mnohem lepší než jsem čekal Teď ještě počkám až dorazí CrafterBlue řemen a uvidí se ... buď mám ideální hodinky na EDC ... nebo půjdou dál ... Rychlá mobilofka ...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Má prosím někdo porovnání modré u 003 a 033? Je modrá ciferníku u obou modelů stejná?
p3k Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak to dopadlo dobře ... PADI jsou doma ... na živo jsou mnohem lepší než jsem čekal Teď ještě počkám až dorazí CrafterBlue řemen a uvidí se ... buď mám ideální hodinky na EDC ... nebo půjdou dál ... Rychlá mobilofka ... FullSizeRender1.jpgFullSizeRender.jpgGratulace! Co je u té limitky jiné? Cifr a ručky?
Karol Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak to dopadlo dobře ... PADI jsou doma ... na živo jsou mnohem lepší než jsem čekal Teď ještě počkám až dorazí CrafterBlue řemen a uvidí se ... buď mám ideální hodinky na EDC ... nebo půjdou dál ... Rychlá mobilofka ... FullSizeRender1.jpgFullSizeRender.jpg...vou tiež gratulujem na živo to musi byt krasa
Jarett Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Jiný je cifr, ručky, výroba made in Japan a je omezena na 1000ks ... Ve srovnání s želvama, které jsem měl, je to jiná liga ! Upraveno 4. února 2017 uživatelem Jarett
Honza.manta Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Jiný je cifr, ručky, výroba made in Japan a je omezena na 1000ks ... Ve srovnání s želvama, které jsem měl, je to jiná liga ! Nejsem si jistý touhle limitkou, ale mám pocit, že všechny japonské limitky sum mají diashield.
Karol Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Nejsem si jistý touhle limitkou, ale mám pocit, že všechny japonské limitky sum mají diashield. .......oni sa radi aj tym pochvalia a to extra štitkom diashield ale u sumo limitiek som ten štitok v origo baleniach nevidel......ale tiež si nie som isty.
tano Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Jarett: bozi jsou!!! Na ferovku rikam jako majitel modrych Sumo, tyhle jsou krasnejsi!!! Zavist
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se