Dann Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Konečně přišly.........a velmi příjemně překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 A zapdly do rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 A odkud si objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 A zapdly do rodiny.Hezká SUMArizace :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Po dlouhé době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 A odkud si objednával?Přímo v Japonsku. Japan online store. Objednáno v breznu, cekani do tohoto tydne. Ale vyplatilo se. Jsou opravdu parádní. Ještě chci ty žlutý a stříbrný limitky. Ty prostě musím mít. Blbý je že je mi potom líto je nosit, abych je nedojebal. Budu si muset koupit na normální nošení černý a k tomu kupu náhradních lunet. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Díky za odpověď, jsou hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Výlet do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 na nakupoch zdravej vyzivy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 opat SEIKO SUMO, tentokrat modell SBDC049 0005/1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StugIII Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Opravdu luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 A zapdly do rodiny.Moc hezká rodinka. Já modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Tak ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Ahoj, Tak už mám taky Sumo,,,fotku dodám... První dojmy,,, skvěle sedí na ruce a pouzdro, cifr a ručky jsou prostě parádní...Ve zkratce čirá radost. Mám to i v poptávce, ale nikdo tam nechodí :-),,tak se zeptám i tady. Nemáte pls někdo na sumáče volnou gumu Crafter, černou? Na ty hodinky asi fakt nepasuje nic, kromě tahu a zmíněné gumy,, možná Nato, ale ty mně nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Zdarec. Tak už ji já - První potápkyprvní mechanické Japonkyprvní Seika. První dojmy - nejsou až tak těžké ani velké jak jsem si myslel. Vložka lunety půjde na výměnu. Pak se rozhodne jestli holky zůstanou na ruce, ale zatím se mi tahle zápasnice z Japonska líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Nějak to tu chrápe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tak já už taky mám Blumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 A hned do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Porad a stale na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Zatim pořád a stále v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se