tano Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Jeden rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Super Tano! Modra Suma jsou skvela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Diky Andy, jsou to chameleoni a to me moc bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Joo ... ,ty blue Suma vypadají vskutku dobře Tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Joo ... ,ty blue Suma vypadají vskutku dobře Tano Jojo diky, jsou to vlastne male hodinky, nevim proc jsem tak dlouho otalel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tak Sumo suma sumárum........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Paradni duo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Pěkný to máte - taky jsem je včera po dlouhé době dal na ruku a pořád mě baví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Pěkný to máte - taky jsem je včera po dlouhé době dal na ruku a pořád mě baví.. Tak nejake foto pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Někdy modročerné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dvoje profláklý Seika jsem pustil... A nešo to bez nich. Takže Monstra už mám zpět a Suma snad budou následovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dvoje profláklý Seika jsem pustil... A nešo to bez nich. Takže Monstra už mám zpět a Suma snad budou následovat A barva Sumacu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 třeba černé? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Neee, jedině modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Kdepak, jedině oranžády :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Suma bez X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Moje Suma a manželčiny Wengery při "courání" kolem Berounce... Upraveno 3. září 2016 uživatelem dufi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Moc krasne fotky Dufi, Ty jsi na Berounce casto, vid? Jinak dotaz na vsechny majitele Sumo, merili jste rezervu chodu? Ja to dnes poprve udelal a mohu konstatovat, ze jsem byl mile prekvapen. Hlasim 57 hodin a 50 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Díky Tano...snažím se být s foťákem co nejčastěji kde se dá, ale Berounka v okolí Mokropes je moje srdcovka...navíc začíná podzim a ten je tam kouzelnej... Upraveno 3. září 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Tak a mám je podruhý. A ty už budou definitivní Ještě musím pořešit zkrácení tahu a půjdou na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se