Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Swiss automat, pekne, kovovy tah.

Bud s lunetou ako Seamastre alebo s chrono.

Cena okolo 15tis SK (max max max 20k SK)

Je to mozne?

(nie cez e-bay, nieco bezpecnejsie)

Diki

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Můžeš mít spoustu klonů Rolex Submariner, namátkou třeba Grovana, ale já bych dal přednost Archimede Taucher, sice nejsou swiss made ale na rozdíl od švýcarů v týhle cenový kategorii máš lepší pouzdro a tah vyrobený v Německu, strojek švýcarský a docela původní design.

1194119622.jpg

A koupit je můžeš u Kubsona, kde to máš pohodlný a bezpečný. A možná se vejdeš i do 20 k SKK :).

Odesláno (upraveno)

Ak by si zvolil Tissot Seastar tak v Poluse je WOW predajna na prizemi a tam by sa myslim dali ukecat na 15000sk. Inak predajnca cena je okolo +/- 19000sk.

Ak ta zaujima Certina maju velmi pekny model cena cca 15250sk.

http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...42-12.aspx?pi=0

Automaty, safir, WR200m, DS system

post-1498-1195635027.jpg

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
  A@A napsal:
Ak by si zvolil Tissot Seastar tak v Poluse je WOW predajna na prizemi a tam by sa myslim dali ukecat na 15000sk. Inak predajnca cena je okolo +/- 19000sk.

Ak ta zaujima Certina maju velmi pekny model cena cca 15250sk.

http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...42-12.aspx?pi=0

Automaty, safir, WR200m, DS system

Tieto ma fakt zaujali.

Nieje niekde fotka zo zadu? (Dufam, ze ma priehlad)

Na Hibernii je cena 15k tak to by bolo super.

a kolko by stali s chrono ? Asi viac ako 20, ze? :(

Neva, tieto kazdopadne aspon na par sekund poputuju v Poluse na ruku :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

TISSOT Seastar 1000 není špatná volba, měl jsem je, musí být na kovovém tahu, kaučukový se totiž zkracuje drasticky stříháním což značně znevýhodňuje při dalším prodeji ;) , tuším, že jsi psal, že máš štíhlou ruku.

Pěkný kovový tah, takový se nedodává, musí se dokoupit.

660_004-1022x829.jpg

719_002-510x403.jpg

Tady eventualita s koženým řemenem

tissot1000-01.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Este malickost k tym Certina. Treba si zistit, kde je predajna v BA. Zda sa mi, ze v Shopping parku pri Tescu Zlate piesky je hodinarstvo, v ktorom by ich mali mat.

Pripadne najlepsie zavolat do Hibernie a spytat sa priamo. Co sa tyka chrono verzie tak to ta sklamem. Asi nic take nerobia. Jedine modely s Valjoux 7750 ale tam je cena asi okolo 35000sk a WR max 100m. Inak ich system DS je fakt premakany.....

Odesláno
  A@A napsal:
Este malickost k tym Certina. Treba si zistit, kde je predajna v BA. Zda sa mi, ze v Shopping parku pri Tescu Zlate piesky je hodinarstvo, v ktorom by ich mali mat.

Pripadne najlepsie zavolat do Hibernie a spytat sa priamo. Co sa tyka chrono verzie tak to ta sklamem. Asi nic take nerobia. Jedine modely s Valjoux 7750 ale tam je cena asi okolo 35000sk a WR max 100m. Inak ich system DS je fakt premakany.....

Certiny maju urcite v Poluse aj Auparku

Odesláno
  Filini napsal:
Certiny maju urcite v Poluse aj Auparku

ano to je pravda ale otazne ci ten model. zda sa mi, ze som ho videl len na zlatych pieskoch

Odesláno

Tak som bol na Zlatych a mali ich ! :)

cena tusum 15250 a 5% zlava cize asi 14500 SK

na ruke sa mi pacili a maju aj pekny priehlad na strojcek

Niesu ale moc "blik-blink" ? Je to zmena cisto svetle hodinky. Su aj dost masivne (luneta) a potesujuco prijemny primer (odhadom asi 42)

+ automaty

+ pekne

+ cena

+ znacka (hovorte si niektori co chcete :P )

- dost hrube

- "blink-blink"

Tie minusy su ale subjektivne a nic co by som nerozchodil. Nechcem elegantne oblekove hodinky. Oblek niejesu moje monterky

a vekovo mi tiez oblekovky nesedia.

Zaver: Ak sa neobjavi nieco neocakavane a budu ich mat buduci mesiac (ked pridu premie :)) , beriem ich !

Odesláno

Já osobně bych volil verzi s indexy, čísla jsou hezčí, ale nelíbí se mi jak se hádají s lunetou. Škoda, že je nedělají s "indexovou" lunetou. :)

Odesláno

Filini: Dobre som vravel, ze ich maju na Zlatych :) Odporucam zobrat indexy, vyzera to lepsie. Predpokladam, ze s ciernym podkladom ich nemali, ze?

Odesláno

Je to samozrejme individuálne, ale ja uprednostňujem čísla. Indexy sú síce elegantnejšie - ale toto sú športové hodinky, čiže sa moc na eleganciu nehrajú - a navyše pri číslach je oveľa jednoduchší odpočet času. Sám mám na hodinkách indexy (čísla len 12 a 6) a robí to dosť problém - teda aspoň mne :) . A indexy na týchto Certnách nie sú vôbec rozlíšené (väčšie alebo hrubšie po štvrťhodinách).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...