Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
O stavu LE nemám tušení, ale napiš mu, reaguje velmi rychle.

S COSC bez vteřinovky nemám problém - mám doma vibrograf, takže to můžu zkontrolovat kdy mě napadne :-)

Diky za radu, Jorg odepsal behem pul hodiny!

Napsal, ze mi muze rezervoat jeden kousek, pokud mu dam vedet do konce pristiho tydne (psal jsem, ze jeste nejsem uplne rozhodnutej)... Tak jsem mu odepsal, ze rozhodnutej jsem, at mi je tedy rezervuje :D

Akorat musim vymyslet platbu, nemam veryfied PayPal :(

Asi jdu zalozit vlakno s prosbou o pomoc, uvedomil jsem si, ze bez tohodle kousku nemuzu dal zit :D

Odesláno
Jeste mi tak napadlo... Odebrana vterinoffka spolu s COSC je drsna kombinace ;)

Jeremy, btw, nemas info, kolik jeste zbejva kusus z ty 80le?

Jsem uz skooooro rozhodnutej, ale ne uplne, tak abych to kdyztak neprosvihl ;)

Uz to uplne vidim - s COSC, skladaci sponou, mozna na krokodylovi... Hmmm :)

Ten aligátoří řemínek jsem si k těm svejm Stowám přiobjednal, ale co jsem koukal, tak Stowa má hodně dobře udělaný i řemínky z teletiny, takže ani to by nebyl krok vedle ... ;)

Odesláno
Ten aligátoří řemínek jsem si k těm svejm Stowám přiobjednal, ale co jsem koukal, tak Stowa má hodně dobře udělaný i řemínky z teletiny, takže ani to by nebyl krok vedle ... ;)

pokud se moc nepletu, tak řemeny jim dělá di-modell

Odesláno
pokud se moc nepletu, tak řemeny jim dělá di-modell
Aha, tak to by vše vysvětlovalo, kvalita sama ... Díky za info.

Odesláno
Tak 390 jsou doma! Jen nevím, jak je nafotit - kompaktem v umělým světle.. zkusím to. Vypadají skvěle!

Gratulace. Moc nemudruj a foť, ať se máme na co koukat! :photo:

Odesláno

Tak jsem to rychle ofotil aspoň mobilem - omlouvám se za "kvalitu"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nebere prosim spatne, ale na totkach vypadaly o hodne vyrazneji a dle meho nazoru i lepe - ale treba je to jen fotkama....Prijdou mi opravdu na ruce hooooodne retro, na muj vkus az moc - nebal bych se slova "usedle"....

• po měsících...
Odesláno
O stavu LE nemám tušení, ale napiš mu, reaguje velmi rychle.

S COSC bez vteřinovky nemám problém - mám doma vibrograf, takže to můžu zkontrolovat kdy mě napadne :-)

Nevim co to je vibrograf, vysvetli nekdo?

Odesláno

Diky za vysvetleni. Ze me to nenapadlo. Nu, prijit na to jednoduche nekdy jednoduche neni...

Přístroj, který na základě drobných vibrací pouzdra způsobených chodem strojku měří přesnost hodinek.
  • po měsících...
Odesláno
Nevite nahodou nekdo co je to za model, nahodou jsem narazil pouze na fotku a nikde zadne info (velikost, kalibr)

podľa watchuseek ide o model Stowa Marine Chronograph

Case: 316L stainless steel

Diameter: 40 mm

Krone: ss

Crystals: sapphire on top and back

Hands: blued steel

Dial: white, black

Movement: modified Valjoux 7750 (Bicompax Automatik Chronograph)

Odesláno
Ty jsou tedy pěknééé... Mám slabost pro takhle uspořádaný chrongraf... Jörg opět ukázal, že Stowa umí... Byť dle mého vkusu by luneta mohla být malinko decentější...

práve tá luneta im dodáva istú dynamiku a odlišuje ich od iných klasických bicompax chronografov :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...